• Chilins

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Sophiee92 skrev 2022-08-17 07:48:55 följande:

    Chilins, vad tråkigt att höra att ditt test inte blivit starkare idag, såg också ett streck på ditt förra. Men det är som du säger verkligen super tidigt ännu så mycket kan hända tills BIM. Håller alla tummarna för dig!


    Tusen tack det kan jag behöva Hjärta
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-17 14:24:44 följande:

    Ingen äl stegring... Blir frusterad nu. 


    Åh vad tråkigt.. förstår Att du börjar vara frustrerad.. vilken CD är du på nu? 
  • Chilins


    Tack till er alla som svarat och håller tummarna Hjärta blev så besviken idag: temperaturen Är fortfarande väldigt jämn men graviditetstestet helt blankt. jag Har nog aldrig haft såhär jämn tempkurva i en lutealfas? 
  • Chilins
    Fyrklöverns skrev 2022-08-18 13:57:50 följande:
    Sjukt jämn! Vi väntar med spänning på BIM :) är det på söndag du har BIM? 
    Ja precis :) om det blir samma lutealfas som de två senaste cyklerna är det söndag som gäller? förut hade jag längre fas, 14 dagar, så skulle kunna vara tisdag i ?värsta? fall? 
  • Chilins
    LJM91 skrev 2022-08-18 14:16:30 följande:

    Tack för tipset Cocachins, ska kika på den appen :)

    Håller tummarna jättehårt chilins! Tempen ser ju inte ut att dippa nedåt i alla fall :)


    Tack gulliga du Hjärta
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-18 17:54:07 följande:

    Fortfarande ingen positiv äl test. Börjar bli stressad då vi får besök i helgen... Försöker att sluta tänka och försöker slappna av. Men de är också svårt. 
    Något förslag?

    Ljm; mitt sekret är också borta. Har inte känt efter tappen. Så frustrerande...


    Jag vet att man inte ska kolla på strecken på glad gubbe testen men jag brukar göra det ändå? hur ser det ut?? Har du någon bild? 
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-18 18:36:06 följande:
    Jag kastade testet men de va ca hälften styrka mot kontroll strecket. 
    när Får ni besök? Jag hade antingen haft sex idag och söndag om det går eller ännu bättre imorgon och söndag.. jag hade försökt hålla varannan-var tredje dag i den mån det går om ni klarar det? för oss har det varit jobbigt att ha sex varannan dag under längre perioder? 
  • Chilins
    amandakollb skrev 2022-08-19 10:33:11 följande:
    Jag tog ett till test nu på morgonen och tycker att det har ökat väldigt lite motför i förrgår. Det översta är i förrgår. Plus att borde inte strecket vara starkare idag då jag är på bim? 
    Strunta i strecken :) ta ett digitalt så får du svart på vitt, det kommer ju vara positivt :) tror att När du fått ett så tydligt positivt så kan du vara nöjd och sluta testa egentligen :) det som händer sen händer ändå.. tror att du bara stressar upp dig, njut av att du är gravid Hjärta
  • Chilins
    amandakollb skrev 2022-08-19 11:42:24 följande:
    Ja jag vet att man inte ska fortsätta testa men så svårt att låta bli, men ska sluta nu. Ja jag ska Försöka sluta noja och tänka att det som händer händer! Tack<3
    Jag tror att du ska ta ett digitalt om några dagar, då borde det slagit över till 2-3 veckor och då kanske du kan andas ut :) streck är så jobbigt att analysera.. du analyserar ju mina för fullt i annan tråd ;) så jag vet känslan.. men dina är så positiva så tror inte du behöver vara orolig för att det inte ökat markant i styrka :) 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?