• Chilins

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna91 skrev 2022-08-21 13:29:34 följande:
    Ja dom har precis åkt hem. Så har sagt till honom att jag känner ju inte ägglossningen. Så den kan komma från idag till tisdag. 
    Han önskade först en avsugning, men kan absolut ge men så länge avslutet blir i mig xD 
    Haha!! Jag fattar precis! det är ett givande och ett tagande ;) hoppas att det gick som förväntat ;)
  • Chilins
    Fyrklöverns skrev 2022-08-21 14:31:02 följande:

    Chilins så intressant med testerna!! Skönt att se det svart på vitt ett starkare streck på kvällen :)  

    Nä men gud vad roligt tjejer att alla ägglossar samtidigt! Måste vara för att ni hängt i samma grupp länge nu hahah? Spännande att följa er! :D Även om det hade känts ensamt för mig att hoppa in ensam på nästa BIM-lista så hoppas jag verkligen innerligt att ni alla får plus! <3 Det har varit så många plus i den här gruppen nu sista månaderna och det ger en hopp! :)


     


    Hjärta När är bim för dig? 
  • Chilins

    Jag hatar det här. Jag skulle tempa en sista gång idag innan jag skulle känna mig ?nöjd? och lägga bort termometern. En pytteliten sänkning, bifogar bild på kurvan. tempen är ju inte så hög som jag tycker att den borde vara vid en normal graviditet. Min kurva sist, även om jag fick missfall tilllslut, var betydligt högre men då var också den normala temperaturen lite högre också. Nu blir ju jag jätteorolig att jag inte alls är gravid och att testen antingen visat fel eller att det är en kemisk graviditet som kommer avslutas snart. Tänk att man alltid hittar något nytt dåligt tecken?. Hoppas att det är okej att jag ventilerar det hos er..  vet inte vart jag annars ska ta vägen.. 

  • Chilins
    LJM91 skrev 2022-08-22 06:54:11 följande:

    Klart det är okej att du ventilerar chilins <3 oroa dig inte över den pyttelilla sänkningen, när jag var gravid för flera år sedan pendlade tempen mellan 36,4 och 36,8 och nog var jag gravid ändå. Så även om du hade haft en lite större dipp hade det inte behövt betyda något ändå. Men förstår såklart att det är oroligt, hoppas att du snart kan njuta och känna ett lugn i att du är gravid!

    Ingen megahöjning här, 36,42 så än så länge vågar jag inte ropa hej angående ägglossningen.. Får se om det blir en större höjning imorgon.


    Tack snälla du. Jag funderar dock mycket över den generellt låga tempen.. jag Har ju ingen dag över 36,49.. :( känns ju som att det är ett dåligt tecken.. antingen skulle jag ha mens igår eller de närmaste dagarna nu så när dom passerat kanske jag vågar andas ut mera. jag har dock beslutat mig för att inte tempa mer.. jag oroar mig alldeles för mycket med tanke på min historik.. 

  • Chilins
    J3nnif3r skrev 2022-08-22 08:03:41 följande:
    Förstår dig helt. Men försök att inte oroa dig sp mycket. Mitt positiva test ledde till biokemisk graviditet (var då gravid ändå). Fick positivt äl snabbt och en vecka efter positiva tester tills 16 aug. Inte testat något mer. Idag för skojs skull tog jag ägglossningstest ???? som var starkt positivt så beställt graviditetstest med veckoindikator för att se om ägglossningstestet gav utalag på min graviditet. 
    Jag förstår nog inte hur du menar :) hade du låg temp som sedan visade sig vara en kemisk graviditet? Jag har fått positivt graviditetstest så gravid är jag ju men tempen är väldigt låg men jämn och det är väl det jag funderar på om det är något dåligt. 
  • Chilins
    LillaSam skrev 2022-08-22 13:35:42 följande:
    Var med i denna tråden för längesen men läser lite ibland och vill säga till dig Chilins att inte oroa dig över tempen. Jag förstår att det är lätt att vara orolig (hade själv ett MA i v11 så jag har med varit sjukt orolig denna graviditeten) men vill bifoga min kurva så du ser att man kan ha låg temp trots en helt normal graviditet. Jag fattade inte ens att jag var gravid pga den låga tempen och hade blödning när mensen skulle kommit så upptäckte i vecka 6-7 typ. Är i vecka 24 nu men en frisk pojke som sparkar så kraftigt att jag knappt kan sova. Trots en låg temp, mitt tips är att sluta tempa nu, det kan göra en helt galen Hjärta
    TACK snälla du Hjärta börjar känna att jag överdriver allt men det är så lätt att oroa sig När man har historik.. Men blir så glad för ditt svar. TACK {#emotions_dlg.flower}
  • Chilins
    Fyrklöverns skrev 2022-08-23 06:57:04 följande:

    Vi kämpar så länge som det behövs men nån gång får vi alla efterlängtade plus <3 Hoppas det fortsätter hagla in här fortsättningsvis :) 

    Chilins hoppas du kunnat slappna av lite och sluta tempa, förstår verkligen att det är svårt. Du borde få tidigt ultraljud nu va? Det kan ju lugna lite. 

    Hoppas ni snart får bekräftad ägglossning Dalarna och LJM


    Jag har slutat tempa hörni! Jag tempade inte imorse och jag tänker stålsätta mig och inte göra det framöver. Jag får tidigt ultraljud men fick gå lite För tidigt förra gången så det syntes egentligen ingenting så funderar på att vänta lite extra denna gång. Idag är bim som senast så när idag gått är mensen officiellt sen?
  • Chilins
    LJM91 skrev 2022-08-23 12:29:20 följande:
    Skönt att slippa onödig oro med tempen och måste vara en härlig känsla att snart vara förbi BIM <3 hur tidigt är det tidigaste man kan se något på ultraljud?
    Ja så himla skönt.. jag kontaktade kvinnokliniken idag, kunde verkligen inte hålla mig. Däremot hoppas jag att jag inte får en tid alltför snart. sist fick jag ultraljud i slutet av vecka 5, man såg bara en hinnsäck Så man kunde utesluta ett x men sen fanns det inget i fostersäcken veckorna efter då dom tittade? vore skönt att få veta att det inte är ett nytt x på gång men samtidigt vill jag ju få veta om det finns något foster denna gång? tidigast man kan se foster och ett pickande hjärta är nog vecka 7
  • Chilins
    Fyrklöverns skrev 2022-08-23 14:37:10 följande:

    Roligt med tempohöjning LJM och Dalarna! Skönt att få det bekräftat och ni lyckades få till det bra också :)

    Chilins bra jobbat med att hålla dig från att tempa :) Snart är du förbi BIM också! Vad sa dem till dig på KK? När ville de att du ska göra Ulj? 


    De har inte svarat ännu men jag hoppas på en kontroll i 5+något så att det kanske kan synas något. Jag får vackert oroa mig tills dess.. :) 

    dalarna, gud vad ni fått till det bra nu!! Nu håller jag alla tummar. Och så klart för er alla :) vore så roligt om vi kunde ses I en BF-lista. Tänk om denna grupp kunde förvandlas till en gravid - följas åt grupp :) 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?