• Chilins

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Pinkfloweer skrev 2022-08-13 08:28:55 följande:

    Hörrni jag tror att det är spökstreck alltihopa för testa tidigt från kronans apotek ser ut såhär idag. Ännu svagare än igår knappt synligt. Supersvagt syntes också först 2 minuter efter testtiden denna gång....nä jag ger upp och väntar några dagar på mensen nu eller mina spottings också för den delen. Ställer in mig på utredning och nya försök.


    Åh jag höll tummarna så hårt för tydligare svar! Men det är ju som vanligt att hoppet är inte borta förrän mensen är här så det är bara att fortsätta vänta? 
  • Chilins

    Mitt bästa tips är de dyra testen från clearblue. Ultratidigt. jättedyra men visar också tydliga svar i text, man slipper tolka linjer? och dom är också väldigt känsliga. 

  • Chilins
    Sophiee92 skrev 2022-08-13 09:54:52 följande:

    Pinkflower, Evelina, Chilins, LJM, Amandakollb, Renwer, Fyrklövern - Tack ni underbara människor! Har varit ett par riktigt tuffa dagar men efter jag totalt bröt ihop igår framför min man, som visade stor förståelse och viket fantastiskt stöd han är, och efter jag läst igenom alla era varma och kloka ord så känns det faktiskt helt okej idag. Kanske t.om bra? 


     


    Förstår att vi är många som delar samma liknande tankar ibland, och det är en stor tröst i sig. Det är precis den där känslan av att man passerar 1 år och nu officiellt är drabbad av ?barnlöshet?, men som ni säger så kommer allt kännas självklart i slutändan <3 att man fick just DET DÄR barnet/barnen och att man dessutom fått kämpa så mycket kommer bara göra att man förstår ännu mer hur värdefullt det är? Att det tar längre tid för oss betyder inte heller att det är något fel, bara för att det gått 1 år, som min man sa? Utan det kan bara handla om att man inte fått till exakt tajming ännu, sen säger det bara pang och så sitter man plötsligt där med sitt pluss? Åh vad jag längtar!


     


    Skickar er alla en stor varm kram tillbaka. Återigen, den här gruppen och ni här inne är så otroligt underbara <3


    Hjärta Skönt att höra att det känns bättre idag Och så skönt att du fått ett sånt fint stöd av din man. Det här kommer lösa sig för oss alla, det är jag helt övertygad om. Men det verkar ta lite tid för oss.. det är allt 
  • Chilins
    Pinkfloweer skrev 2022-08-13 10:05:05 följande:

    Jaa ljm jag hade lite den känslan först med men så var det visst inte..båda skulle mäta från 10 i hcg, de som inte är tidiga mäter 25 i hcg värde så båda jag tagit igår och idag ska vara lika känsliga tyvärr. Jag håller med dig chillins om de dyra testen men jag kände inte att det var ide å köpa såna än när det fortfarande är 3 eller 4 dagar ifrån bim. Men jag sparar ett tidigt nu iallafall, är inte det positivt på onsdag eller om mensen kommit så är jag definitivt inte gravid :p men tack så mycket ni alla underbara för era tumhållningar ni hade<3


    Jag förstår dig! När jag plussade var det 4 dagar innan BIM och det var på ett sånt ultratidigt så jag litar mera på dom än något annat tidigt test.. men dom är ju himla dyra så man vill ju inte slösa. nåja, vi fortsätter hålla tummarna för dig :) 
  • Chilins
    Pinkfloweer skrev 2022-08-14 09:02:30 följande:

    Jag kunde såklart inte hålla mig, även att jag skrev igår att jag skulle hälla mig till onsdag med att testa igen....men nu när jag ser det här testet jag tog på morgon här så känner jag mig mindre osäker på resultatet. Vad säger ni, visst är det positivt? 


    Positivt!!! Stort grattis vågar jag mig på att säga Hjärta ta ett digitalt så du får svaret tydligt!! 
  • Chilins
    LJM91 skrev 2022-08-14 08:32:11 följande:

    Fortfarande tom rund ring idag, har aldrig haft mer än tre dagar med rund ring och idag var fjärde dagen.. Börjar noja att progesteronkrämen ställde till det ändå :(


    Så tråkigt :( har så dålig koll på hur det fungerar med progesteronkrämen och såna saker men ge inte upp hoppet , fortsätt testa. Jag har haft en cykel där jag tyckte att strecken ökade för att sen minska igen och sen några dagar senare öka igen och bli glad gubbe. Det var dock inte såna där advanced utan det var bara dom med antingen glad gubbe eller ej. Fortsätt testa Hjärta
  • Chilins
    Pinkfloweer skrev 2022-08-14 14:21:54 följande:

    Tack alla för era grattis!<3 Detta känns helt overkligt! Fick precis Gravid på ultratidigt digitalt med, så nu kan jag ringa och boka av vår utredning, känns helt galet! 

    Hoppas ni alla ska plussa snart<3 


    Så himla roligt!!! Stort grattis Hjärta nu var det verkligen eran tur! 
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-08-14 16:12:03 följande:

    Pinkflower; grattis!!! Så roligt. Standard frågan; gjorde du/ni något speciellt? När hade ni sex? Ge oss detaljer och hopp xD


    Jag håller med Dalarna, vill också veta detaljer pinkflower!! :) 
  • Chilins
    Pinkfloweer skrev 2022-08-14 18:57:30 följande:

    Tack snälla för alla grattis!!<3 Jag är fortfarande i chock haha, kan inte smälta, såå nu är det nästa oro som börjar om det ska bli mf eller fortsätta som det ska , med tanke på ni är flera med den erfarenheten här så känns det minst sagt lite läskigt! 
    Det enda vi gjorde annorlunda denna gång är att jag köpte clearblues digitala ägglossningstest som visade positivt dag 16 istället för dag 21 som alla andra cykler med stickor. Men av nån oklar anledning fick jag tidigare ägglossning iallafall. Sen det andra var att vi hade sex varje kväll under tiden testet var positivt plus 2 kvällar efter positivt, så det vill säga 4 kvällar fick vi till det totalt haha, tror innan det mest blivit när test varit positivt bara! :)


    Min hobbyanalys säger att ni nog slappnade av totalt denna gång eftersom ni visste att ni skulle ta tag i en utredning sen och hade fått tid för det :) så kul hur som helst!! Stort grattis igen! Det här var ni verkligen värda 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?