Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Ja detta var en fruktansvärd dag för gruppen :( beklagar så Chilins <3 positivt att kroppen verkar ha skött det själv. Man får se de små ljusa delarna. Tråkigt att mensen kom Sophie :(

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-09-05 18:47:05 följande:

    Vad skönt att du känner att hoppet är på gång att återvända Dalarna <3 jag vågar inte titta på pappret när jag torkar mig nu, får ångest vid tanken på att se blod.. 


    Hoppas den inte kommer <3
  • Fyrklöverns

    ÄNTLIGEN kan jag lägga till mig här! xD Får mens om två veckor så skriver BIM för oktober ungefär när den väntas bli i dagsläget. 


    BIM-LISTA:





    Evelina; plussat 
    16/8 ca, Pinkfloweer, 11e försöket, andra barnet. Plussat
    6/9 Sophiee92, 12e försöket, första barnet
    6/9 LJM91, 9e försöket, förmodligen haft ett tidigt missfall, första barnet 
    11/9 Rewner, 14e försöket, 1 tidigt missfall och 1 utomkvedshavandeskap, första barnet.
    4/10 dalarna91. 12e försöker. 1 tidigt missfall, 1 ma. Första barnet. 
    - Chilins, 1 X, 2 missfall, 9e försöket, första barnet
    15/10 Fyrklöverns, 12e försöket, 1 tidigt missfall, 1 utomkveds, första barnet 

    Haha trodde aldrig jag skulle behöva skriva så här mycket efter mitt alias när man började för ett år sen xD

     

  • Fyrklöverns

    Tack tjejer! Så glad att det är dags snart igen. Ja nu känns det som att tiden gick jättefort :)

    Chilins det är tur att vi inte visste vad som väntade, tror inte man hade påbörjat resan ens haha. 

  • Fyrklöverns

    LJM beklagar mensen <3 Nu får du iaf hjälp med ägglossningen och även på resten av resan, nu är ni inne i det ändå och ett steg närmare :) 

    Signe det är nog inte fel att balansera ut ph värdet där nere. Vi har testat så många tokiga grejer hittills så det hade känts som ett av de mer normala sakerna att testa haha. 


    Dalarna vad starkt att vara barnvakt åt så små barn! Det är i de stunderna man är lite glad över att man fått mer sovmorgon och mer tid med sin man innan man går in i det själv haha. 


    Rewner beklagar negativt test :( Hoppas det bara är tidigt. 

    Evelina allting kommer säkert vara jättebra, oroa dig inte <3 :) Se till att få lite fina bilder på ditt ultraljud. Ska ni gå ut med det efter v 12? 

  • Fyrklöverns

    Tråkigt att du började blöda Signe :(

    Lite mysigt ändå att ni alla har typ mens på samma vecka :) ni vet när man umgåtts med samma tjejer ett tag så ställer cyklarna in sig, känns lite så haha <3 

    Min temp har varit helt bananas nu efter mensen. Haft så höga värden. Jag ser att det blir mer stabilt om jag tempar kl 4 eller 5 istället men det är så jobbigt att ställa klockan så tidigt för att sen vakna till jobbet 6.30. Funderar också på att ta en paus som ni andra men vet inte om jag kan släppa kontrollbehovet! 


    Ägglossningen blev bekräftad på första dagen med positivt äl-test baserat på tempen tydligen. Nästa dag var testet positivt igen. Men man kan väl inte ha LH-ökning efter ägglossning? Kanske är för att tempen varit så instabil som det blev så här. Bifogar min kurva. 


  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-09-08 15:54:02 följande:

    Fyrklövern; tog du test dagen innan? 
    Jag litar inte på testet i förhållande när man ska ha ägglossning. Har haft ägglossning 4 dagar efter positivt test. Så man kan nog ha ägglossning samma dag det är positivt.


    Ja det gjorde jag, skrev bara inte svaret. Testerna var negativa dagen innan dessa två och dagen efter sista testet. Så konstigt. Jag har också märkt att den kanske inte alltid kommer i direkt anslutning. Tror att vi ett par ggr slutat ha sex för tidigt. Men nu var jag chockad att den ville sätta ut ägglossningen på första positiva dagen . LH ska ju sjunka när ägget släppt mig veterligen. 
  • Fyrklöverns

    Tjejer! Har ni sett att nya Apple Watch ska kunna registrera basal kroppstemperatur?? Jag har väntat på en smart Watch med den funktionen i flera år nu! :D Har ett presentkort hos Apple som jag ska nyttja och beställa en klocka. Hoppas den fungerar bra och att man äntligen kan slippa stressen kring tempmätning på morgonen :)

  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-09-09 08:01:00 följande:
    Gud så smart. Hoppas den fungerar bra :)
    Hoppas också den fungerar så som tänkt. Jag ska hålla er uppdaterade :) 
  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-09-09 13:31:05 följande:

    Fyrklöverns jag har upplevt samma grej där ägglossningen sätts ut på samma dag som positivt test, men jag tvivlar på att jag har ägglossat så tidigt. Jag använder både Natural cycles och Fertility friend, och det är sällan de sätter ut ägglossningen på samma dag båda två. Jag vågar inte chansa utan fortsätter försöka få till ligg även ett par dagar efter bekräftad ägglossning :)

    Vad häftigt med den där klockan! De är himla dyra väl? Jag skulle nog ha lite svårt att sova med en klocka på armen så tror inte det är något för mig tyvärr.

    Min mens är väldigt konstig denna cykeln och var likadan förra cykeln, jag brukar blöda ganska kraftigt dag 2 och 3 och ha mycket mensvärk dag 1 och 2 i alla fall, men både denna och förra mensen har jag bara haft mensvärk precis i början av dag 1 och efter det absolut ingenting. Blöder också betydligt mindre än vad jag har gjort tidigare. Någon som har varit med om något liknande?


    Det är störigt att det inte går att avgöra exakt baserat på alla tecken, svårt att lita på när den verkligen sker. Jag ska också sexa på framöver för säkerhets skull någon dag till. Ofta brukar min sexlust dö ut i takt med att testet blir positivt men det kan ju vara för östrogenet sjunker sen och kanske har gjort att jag missat ägglossningen flera gånger. Intressant att olika appar sätter olika dagar!

    Ja svindyra, trots mitt presentkort så kommer jag betala en hel del men har väntat in en smart klocka nu i några år så jag tänker att jag satsar på den som har viktigaste funktionen för mig haha :) Bävar också lite inför att sova med klocka men jag kanske vänjer mig. 


    Min mens gjorde liknande förra gången. Ingen smärta och färre blödningsdagar. Det som är nytt för mig är Inositol så det kanske har påverkat. Har du själv ändrat nånting denna månaden?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?