Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    elin1989 skrev 2022-09-17 13:18:45 följande:

    Jag är på ÄL+7 och känner mig hoppfull den här månaden! Temperaturen är hög och bra så hoppas att det fortsätter. Om temperaturen håller sig uppe så testar jag på torsdag, ÄL+12


    Härligt med hög temp! Hoppas det håller i sig och jag håller tummarna på torsdag :)
  • Fyrklöverns
    Sophiee92 skrev 2022-09-18 08:01:17 följande:

    Några dagar sen jag skrev här, varit väldigt skönt att fokusera på annat ett tag, känner mig iaf lugnare nu än på väldigt länge men saknar att prata med er förstås.
    Fyklövern, när beräknar du din ÄL? Ska bli så spännande att följa dig nu när du får börja försöka igen.
    LJM och Dalarna, tror vi kommer matcha vår ÄL samtidigt denna månad igen, jag har nämligen börjat få blinkande gubbe och beräknar att den blir fast i början på nästa vecka. Hoppas så så mycket för oss alla denna gång!


    Vad härligt att bara fokusera på annat! <3 Skönt att du är tillbaka dock, det är så mysigt att prata med er alla i gruppen :)

    Jag får nog mens imorgon och räknar med äl på CD 13 eller 14, så 1-2 oktober. Det känns jättespännande och lite pirrigt igen, som en nystart haha. Det är skönt att inte behöva tänka på preventivmedel också, har känts så tramsigt att använda kondom haha.

    Vad roligt att ni alla väntar ägglossning snart! :) 
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-09-18 10:24:20 följande:
    Kände också tappen igår, den va högt uppe men kände en liten nästipp men tror dom är på väg att öppna sig. 
    Några som fått senare ägglossning pga sjukdom?
    Känner inte igen senare äl pga sjukdom. Krya på dig, så du orkar med bebisverkstaden :) smitta bara inte sambon för guds skull. Känns som vi kvinnor klarar prestera under förkylningar också medan männen bara tycker synd om sig själva haha. 
  • Fyrklöverns
    J3nnif3r skrev 2022-09-19 09:16:12 följande:

    Fyrklöverns: Gick inte att citera. Inte fått någon hjälp för tillfället utan har fått vänta på en ny ultraljudstid, som jag fått nästa vecka. Trots upprepade försök till akut tid på t.ex. Akuten så har jag inte fått en undersökning. Fått härda ut. Har fått som en bedövande smärta på hela vänstersida vid äggstocken. Samt har min smärttröskeln blivit enormt hög pga jag gått med smärtor till och från sen första graviditeten i juli. 


    Vad konstigt att de vägrar undersöka dig när du söker akut med smärtor långt ner på ena sidan och har positiva graviditetstest hemma. Man borde vilja utesluta utomkveds. Du får söka igen om du får så pass kraftiga smärtor att du blir svimfärdig, eller har hög puls. 
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-09-19 09:29:14 följande:

    Ljm; hoppas inte ägglossningen blir sen.. tempen imorse 37.2.
    Ska ta ägglossning test senare. Den va ganska stark igår eftermiddag. Så hoppas på positivt idag. 
    Har hög temp pga förkylning. Så får se om man se denna månad när jag hade ägglossning. Annars får jag höfta.


    Vad roligt att det händer nåt på testerna. Ja du får nog gissa dig fram till ägglossningen denna gången. Jäkla förkylning, så dålig tajming just när temp-skiftningen ska ske. Sexa på i varje fall, kan ju inte vara fel med det :D
  • Fyrklöverns

    Typiskt Dalarna, har också för mig att det ofta varit något vid din äl. Men kör på nu, så roligt om det tar sig med förkylningen haha! 


     


    Jag har aldrig varit lyckligare över att se att jag fått mens som idag! Det känns som startskottet på att vi kan köra igång igen :D CD1 alltså, och potentiellt graviditetsdag 1 om vi har riktig tur. Jag ska rida på den här hoppfulla vågen nu så länge det håller i sig :) Heja oss alla nu! <3

  • Fyrklöverns
    elin1989 skrev 2022-09-19 16:15:24 följande:
    Jippi! Hoppas för oss båda den här månaden så kan vi få samma BF-månad igen ( med bättre utfall den här gången förhoppningsvis...)
    Men hur mysigt hade inte det varit! :)
    Din temp-kurva är ju drömmen! Snälla ta ett test imorgon!
  • Fyrklöverns

    Tack för peppen tjejer! Så härligt att vara en i gänget på riktigt igen :) 3 månaders uppehåll har vi haft, har haft mens tre gånger nu också, den har varit som en klocka så jag är jätteglad att operationen inte ställde till med något. Jag känner också en viss lättnad över att den dåliga äggledaren är borta, om det var den som ställde till det att vi hade svårt för att bli gravida så är det bra att den är borta nu. 


    Vad kör ni för strategier nu? Kollar jag bakåt så körde vi varannan dag första graviditeten och varannan dag innan äl samt varje dag på dagen innan pos äl-test, själva testdagen och dagen efter (vid bekräftad äl). Ingen aning hur man ska tänka nu, men kanske ska ta det lite som det kommer. Det verkar inte ha gynnat oss att ha sex varje dag i en vecka iaf. 

  • Fyrklöverns

    Elin; Helt rätt, man bara måste vara gravid med en sådan kurva! Hoppas så innerligt nu <3 Förstår din strategi med att sluta tempa ifall testet är negativt, man blir så stressad bär utfallet inte blir som man hoppats. 


    LJM: Mina test brukar se ut så precis innan stegringen. Tills det är det rätt så blankt, och sen går stegringen fort. 


    Dalarna: Låter som en riktigt bra strategi, jag ska nog också köra så denna månaden. 


    Grodan: Tack för att du delar med dig! Det ger oss hopp :) Grattis till er tvåa! 

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-09-21 07:29:47 följande:
    Nååågot starkare idag tror jag? Men fortfarande galet svagt.. och clear blue visade fortfarande rund ring :( fan fan fan.. börjar tappa hoppet nu.
    Vilken CD är du på nu? Brukar du testa även på em? Jag brukar aldrig kunna få positivt med morgonurin. Tycker också att styrkan verkar ha ökat något från igår så jag håller tummarna att det är på gång. 
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?