Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Sophiee92 skrev 2022-09-21 07:53:47 följande:

    Ja men visst ser det lite starkare ut idag LJM. Hoppas du får en snabb stegring nu!

    Jag fick fast glad gubbe igår och vi kör varann dag detta försök


    Grymt! Kör på!
    Tempar du nu för att bekräfta äl? Vilken CD är du på?

    Jag är inte så insatt så jag vet inte om man kan ha progesteronbrist utan kortare lutealfas, har också undrat det. 
  • Fyrklöverns
    elin1989 skrev 2022-09-21 09:36:47 följande:

    Vet ni vad? Idag var det positivt på stickan!!!


    Gud vad roligt!! Stort grattis! :D BF juni? :)
  • Fyrklöverns
    Sophiee92 skrev 2022-09-21 09:26:13 följande:
    Tack! Jag funderar på att skippa tempen för att bekräfta ÄL, blir mest stressad. Är idag på CD 17 så ÄL kom lite senare än den gjort senaste månaderna, hoppas det är ett gott tecken.

    Nej har aldrig hört om det innan heller men vore ju en dröm om det va så att man kunde bli hjälpt av progesteronkräm eller dylik ändå! Kanske dum fråga för minns inte om du redan skrivit detta men provade du något nytt när du plötsligt började plussa?

    Helt förståeligt! Kommer ändå inte ändra någonting :)
    Hoppas det är en stark ägglossning! 


    Hmm jag tror det enda var att vi började ha sex varannan dag istället, så lite mer sällan. Andra gången sexade vi dock 3 dagar i rad runt äl, och bara en gång någon dag innan. Så ändå minskad frekvens skulle jag säga. Min man tror också att han har lärt sig pricka bättre säger han för han började trycka in den långt när han kom hahaha! Jag tycker att det är trams men man vet aldrig 😂

  • Fyrklöverns

    Hoppas att du lossade igår Dalarna! Annars får du rida på haha, jäkla män alltså, blir alltid döende och det är så synd som dem vid förkylning. Bra tecken att du haft äggviteflytningar!

    LJM; Så tråkigt! <3 Hoppas att den ändå kommer nu i dagarna, annars får du försöka få till att dubbla dosen nästa månad. Kändes det som att din läkare hade en plan för hur ni skulle gå vidare om inte detta fungerar nu? 


    Rewner sexa på innan helgen så får vi hoppas att några tappra simmare är på plats innan ägget lossar :)

  • Fyrklöverns

    Elin vad skönt att höra att det gick rätt snabbt att bli gravid med en äggledare bara!

    Så bra att du blir omhändertagen direkt, håll oss uppdaterade nu med dina kontroller, hoppas allting stiger som det ska och att ultraljudet visar ett litet foster på helt rätt ställe :)

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-09-21 18:29:49 följande:

    Fyrklöverns, nej det verkade inte som att det fanns en vidare plan om letrozol inte funkat.. Fick receptet och besked om att prova detta i sex månader och blir jag inte gravid innan dess skulle jag ringa igen. Fick inga besked om hur mina äggstockar ser ut eller något annat tyvärr..

    elin, så skönt att du blir ordentligt kollad nu, måste kännas tryggt :) goda nyheter också att det inte behöver ta så lång tid att bli gravid trots att en äggledare saknas!


    Jaha okey. Känns lite snopet men tänker att man får ge det en chans, det ska ju vara en bra behandling som fungerar. Ska du höja dosen på eget bevåg? 
  • Fyrklöverns

    Sophie, vi provar varannan dag igen och jag har börjat ta Q10 tillskott på 300 mg dagligen utöver mina andra vitaminer. Min man fortsätter också med sina vitaminer som har med bla zink och Q10.
    Ska ni prova något nytt? :)

    LJM: Förstår att det blir drygt att vänta på nästa mens, hoppas de vill hjälpa dig få igång en blödning. Jag är också nyfiken hur testet beter sig idag?

  • Fyrklöverns

    Sophie; God mat och vin låter som ett perfekt recept på avkoppling! Jag har också passat på att vina en massa nu och bara njuta :)
    ÄL förväntas enligt appen 1 oktober!

    Dalarna: Jag hade absolut inte räknat bort denna ägglossningen. Skulle som flera andra tippa på att du kan ha ägglossat mellan CD 15 och 18. Jag brukar få en dipp ca 3-4 dgr efter äl, har läst att det heter secondary estrogen surge och ska bero på att östrogenet stiger lite igen efter äl och tempen då går ner. 


    Chilins vad härligt att höra från dig! Kul att ni körde igång direkt, jag håller tummarna :) 

    LJM testet är mörkare än igår, ser faktiskt ut som att det kan vara på gång imorgon :D 

  • Fyrklöverns
    Chilins skrev 2022-09-23 18:50:33 följande:

    Slog mig förresten nu att vi är uppe i 700 sidor i den här tråden. 700 sidor av massor med kärlek och stöttning. Tack för att ni delar den här resan med mig, hade inte velat göra den med några andra Hjärta


    Åh 700 sidor av kärlek, det lät underbart! :) <3

    Vad skönt att allting gick komplikationsfritt och att ägglossningen kom igång snabbt. Jag är ändå lite pepp hur det kommer gå för dig nu. Kroppen vill uppenbarligen vara gravid så det känns som att era chanser ökar hela tiden. Så spännande att följa sista veckan nu! :)

    Dalarna vad roligt att du verkar ha ägglossat och att ni hade sex dagen innan! :D Själv har jag passerat mensen strax och väntar ägglossning nästa helg, så snart blir det att ligga på här hemma haha. Känns så konstigt att vara tillbaka xD

    Jag glömmer och blandar ihop också nu och undrar var alla är nånstans?
    Sophie har du ägglossning snart eller hur var det nu? Vet att du inte skulle testa och tempa men uppskattningsvis? :) 
  • Fyrklöverns

    Chilins tempkurvan ser riktigt bra ut. Vet du varför det står Luteal line? Den kanske har identifierat trifasisk kurva? 


    Sophie yes vi ska köra varannan dag, planerar jag iaf haha. 


    LJM vad bra att tappen är öppen då kanske det ändå är på gång. Jag har aldrig känt på tappen så har ingen aning korrelationen mellan öppen tapp och styrka på testen. Hoppas det slår om i dagarna iaf. 


    Dalarna jag tänker också att en isolerad dipp inte behöver betyda nåt, i bästa fall kanske det kan vara en implantationsdipp. Skulle också tippa på att du ägglossat med tanke på att tempen låg lite högre flera dagar. Hoppas den stiger nu som den ska kommande dagarna. 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?