Inlägg från: DomkallarmigS |Visa alla inlägg
  • DomkallarmigS

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    MariaNathalie skrev 2021-12-02 14:22:02 följande:

    Hej

    Jag åkte in och fick inte kolla men dem kunde väll ändå konstatera att det är ett missfall.

    Idag tömde jag verkligen tarmen ordentligt. Har varit lite förstoppad i en vecka och orolig i magen. Men det sa kabom idag.

    Sen blödde jag mer och fick lite klumpar.

    Känns som kroppen tömmer sig totalt nu?

    Vilket känns skönt?

    Jag har en sån enorm ensamhetskänsla

    Att jag gjort min sambo så besviken Oxå?

    Han visar inte känslor utan blir bara kall och tyst! Känns som han stöter bort mig Oxå på något sätt. Fast han agerar bara så utan att det har med mig att göra såklart?

    Men det gör så ont. Behöver ju honom som mest nu?.


    Tusan :( jag beklagar verkligen. Förstår att det känns riktigt jobbigt nu.

    Du ska absolut inte känna att du har gjort honom besviken, du har inte gjort något fel. Tråkigt om han stöter bort dig, ni behöver ju stötta varandra i det här. Alla reagerar vi olika när vi får tråkiga besked... hoppas han släpper sitt kalla beteende så att ni tillsammans kan bearbeta det här för att gå vidare <3 vi finns här för stöttning under tiden även om jag förstår att det inte hjälper så mycket <3
  • DomkallarmigS
    MariaNathalie skrev 2021-12-03 08:47:46 följande:

    Hej och godmorgon tjejer

    Hur svarar man på andras inlägg?

    Igår va min sambo som jag skrev jätte ledsen och besviken över missfallet.

    Men frågade senare på kvällen när jag kommer ha ägglossning igen? och att jag måste ha koll när det sker?

    Han vill baka bebis direkt igen?

    Känns skönt att han är lika ivrig som mig och bara inväntar ägglossning nu


    Tryck på kugghjulet på det inlägg du vill svaga på och tryck på citera :)

    Vad skönt att han är intresserad och att han tog kontakt med dig igen. Han behövde väl bara låta chocken lägga sig lite. Hoppas ni har stöd av varandra nu <3

    Själv känner jag mig helt förvirrad.. trodde mensen kom på bim-1 men icke. Har kommit jättelite blod från och till sedan i onsdags och i princip bara när jag "trycker upp" pappret så att säga. Alltså verkligen inte som en vanlig mens.. i morse var det brunt så alltså inte färskt längre. Tog ett gravtest med morgonurin idag på bim+1 och det var förstås negativt. Orkar inte med denna ovisshet! Kan man inte bara få ett positivt test eller åtminstone att mensen kommer igång som den ska om man nu inte är gravid? :(
  • DomkallarmigS
    Anonym (Masa) skrev 2021-12-03 08:32:49 följande:

    Första mensen är här. Jag ska nu ta nya tag. Bättre kostvanor och kosttillskott hjälpte mig bli gravid sist så ska försöka göra det igen, så det kanske minimeras lite från 7 månaders väntan.


    Håller tummarna för ett snabbare plus den här gången <3
  • DomkallarmigS
    Anonym (Masa) skrev 2021-12-04 12:44:28 följande:

    Megamycket mens nu. Brukar man ha det första gången efter mf?


    Min första mens efter ma var kraftig i typ 5 dagar och sen ytterligare 5 dagar med lindrigare blödning. Så jo, den var mycket så att säga, och lång framförallt! Brukar blöda 4 dagar ganska lindrigt i vanliga fall
  • DomkallarmigS

    Beklagade mig i förmiddags om att mensen inte kom men nu sitter jag här med mens och en del mensvärk. Värmekudden på magen och snön yr utanför fönstret. Haha härlig lördag... :)

  • DomkallarmigS
    Rosastjärna skrev 2021-12-08 21:10:59 följande:

    Jag beklagar att det inte gick vägen för er :( Tråkigt om ni prickade äl noga, vi missade nog när den var sen och jag testade varannan dag bara.

    Är också så besviken. Och så trött. Inne på tredje cykeln efter missfallet. Första äl missade vi för då blödde jag fortfarande, andra missade vi för att den var sen och svår att ?hitta?. Blir så trött när man inte ens lyckas pricka äl, min sambo får prestationsångest ibland om jag är för på och pratar om äl så jag får bära hela planeringsbiten själv också.

    Och på sociala medier kommer besked efter besked om graviditeter. Ofta från de som redan har flera barn. Det känns så orättvist :(

    Mensen kom igång helt till slut. Har inte lyckats få klarhet i om det bruna dagarna före räknas som början på ny cykel. Det är ju ändå början på mensen tänker jag. Den här månaden hade jag verkligen noll symtom före mensen, innan missfallet och före första mensen efter missfallet hade jag ömma bröst sju dagar före mens. Så vet inte vad sjutton som hände den här cykeln.

    Nu inväntar jag äl här, ska börja testa lördag eller söndag tror jag, det är cd11-12. Har ju tempen nu också som kan bekräfta efteråt. Tänker fasiken ligga hela helgen för att inte råka missa igen!


    Ush känner verkligen igen mig I att man bara känner sig så trött på det hela :( trött på att hålla på med äl-tester (samtidigt som jag inte heller vill låta bli och kanske råka missa), trött på att ligga för att man måste och inte för att man vill, trött på att deppa för att saker och ting inte blev som planerat. Frustrerande att gå igenom detta :( min man får också lite prestationsångest när han vet att äl närmar sig, men han vill ändå ha koll när det är dags och så. Vi har dock hittat sätt som fungerar ganska bra för oss utan att man ska behöva ligga så länge så man får skavsår haha ;) men det är ju inte så romantiskt att ligga längre så att säga.

    Ser också massa besked på sociala medier. Flera som har barn sedan innan och/eller som är flera år yngre än en själv. Håller med om att det känns orättvist. Undrar om det är fler än förut eller om det bara är för att man reagerar på ett annat sätt nu..

    Har du haft din äl än? :) bra att ligga på så man inte missar haha! Jag är på cd10 idag, började äl-testa igår och har haft svagt streck båda dagarna. Hoppas på tidig äl!
  • DomkallarmigS
    Emma1b skrev 2021-12-14 17:28:12 följande:

    Känner så igen att vara trött på allt! Igår när jag skulle kissa hindrade jag mig i susta stund och tänkte "stop, finns det nån sticka jag ska kissa på?" Kom på att jag är på öl +4, så nej inget test just nu. Men hela situationen gjorde mig så less, ska man inte ens kunna kissa utan stress påslag?!

    Jag har lyssnat på ljudboken Missfall, med rätt att sörja. Stora drlar är bra, och ger tröst.

    Minns inte om jag frågat i den här tråden, men fler som har testdag runt julafton?


    Förlåt för segt svar, har behövt försöka fokusera på annat ett tag så har låtit bli att läsa i forumet. Har vart skönt att tänka på lite annat även om tankarna ofta vandrar tillbaka till allt detta med missfall och försök till barn. Förstår vad du menar med den känslan av att det känns som man ska kissa på ett test. Jag ska vara ärlig och säga att jag nog tittar att det inte kommer blod varje dag efter allt det här. Det har man ju inte gjort tidigare! Är nog ett stresspåslag liksom :P

    Tack för tipset, den kanske man skulle lyssnat på :)

    Jag har bim på nyårsafton så ca en vecka efter dig då kanske? Det börjar närma sig för din bim eller? :)
  • DomkallarmigS
    Rosastjärna skrev 2021-12-14 17:47:23 följande:

    Fick positivt på äl-test idag cd14, så det blir till att ligga idag och imorgon också. Men sedan blir det nog lite paus, haha. Har verkligen prickat in den här månaden iallafall så får hålla tummarna. BIM blev 31/12 nu då.

    Har du fått positivt på äl än? :)


    Förlåt för segt svar, har behövt försöka fokusera på annat ett tag så har låtit bli att läsa i forumet. Har vart skönt att tänka på lite annat även om tankarna ofta vandrar tillbaka till allt detta med missfall och försök till barn. Men känner faktiskt att jag har kunnat släppa hetsen lite vilket har varit skönt :)

    Vad bra atr ni lyckades pricka in äl bra :D jag fick positivt test onsdags så äl var troligen torsdagen den 16/12. Blev ligga hela förra veckan så vi prickade också in bra. Bim är 31/12 för mig också, kul att vi har samma dag :D lite orolig över att man ska behöva vara ledsen o ha mensvärk på nyårsafton men hoppas så innerligt att vi båda slipper det <3
  • DomkallarmigS
    Anonym (Masa) skrev 2021-12-14 20:40:51 följande:

    Äl är över här och vi låg på 2 dagar innan fast gubbe så på fast samt efterkommande 3 dagar

    Eftersom äl kom på dag 9 tänkte jag ta testa tidigt 5 dagar innan vilket blir på julafton


    Hoppas det blir ett plus i julklapp :)
  • DomkallarmigS
    Nótt skrev 2021-12-15 14:24:50 följande:

    Hej alla!

    Jag hade missfall för ca 2,5 vecka sedan i vecka 6. Första graviditeten. Det var väldigt jobbigt, har varit väldigt låg sedan dess. Det var stort att plussa, dels för att vi försökt ett tag och pratat om det ännu längre. Var väldigt orolig för allting men försökte landa i det och vara glad, vilket jag gjorde. Och sen sket det sig...

    Nu har jag velat mellan önskan att försöka och bli gravid och rädslan för en ny graviditet. Hur ska man kunna vara glad i en ny graviditet? Tänk så är man en av dem som får missfall på missfall? Jag vill väldigt gärna ha barn men jag tror inte hag hade klarat av hur många försök som helst.. 

    Men. Jag var beredd på att det skulle ta tid för cykeln att komma igång igen, brukar vara oregelbunden dessutom. Men jag har redan fått positivt på äl-stickorna (inge bekräftad äl ännu dock, men ändå). Så vi har faktiskt legat. Det känns lite som att kasta sig ut för ett stup och jag vet inte om jag är mentalt redo.. Men jag vill inte heller missa en chans om det är så att det sen tar tid, man vet ju inte... 

    Någon annan liknande situation eller tankar och rädslor? <3


    Åh jag beklagar ditt missfall :(

    Känner verkligen igen mig I känslorna. Jag är ständigt orolig att det är något fel för att det inte går som planerat. Först ma och sen blir det aldrig något plus (bara 4 månaders försök efter men känns ju som en evighet)... har väl inga tips att ge, men du är absolut inte ensam i dessa känslor. Om jag blir gravid igen vet jag att jag kommer vara så orolig, tyvärr :( man vill ju bara kunna njuta av det.
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen