Inlägg från: DomkallarmigS |Visa alla inlägg
  • DomkallarmigS

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    Dalarna91 skrev 2021-10-20 16:57:11 följande:

    Jag känner mig också lite fjantig som håller på så här. Så försöker att inte tänka så mycket på allt. Men innan jag försökte bli gravid så märkte jag aldrig några känningar eller något. Så man analyserar och känner efter allt hur kroppen är.


    Jahopp, blev ett mycket svagt streck idag också. Jag har lite molvärk till och från idag, så man funderar ju på om det är bra eller dåligt haha. Det är i mitten och inte på sidorna så tolkar det inte som äl-känningar (vilket jag inte heller brukar ha). Har haft en del vita flytningar hela veckan vilket jag heller aldrig brukar ha. Enda gången jag haft mycket flytningar är när jag faktiskt var gravid. Har aldrig märkt flytningar i samband med äl. Men samtidigt så tänker jag att det är klart det inte är gravidsymtom haha... Hade jag äl tidigt denna cykel så borde symtom inte redan märkas liksom. Man övertänker minsta lilla. Håller med om att man lägger märke till saker som man säkert inte gjorde förut bara för man känner så mycket.

    Hur har du känt idag? Spänd inför test i morgon? :D
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-21 18:56:04 följande:

    Jag har märkt jag har olika flytning beroende på vars jag är i cyklus men är inte någon expert. Märker inte direkt heller av ägglossningsflytningar heller tycker jag, lite mer glidit när kan torkar sig men inte något mycket, vilket är tråkigt. Idag har jag inte känt något. Förutom har jag haft typ värk under snippan xD men tvivlar det är symtom. Får se om jag gör test imorgon eller på lördag. Det är ändå tidigt och magkänsla säger jag inte är gravid. Men den hade jag förra månaden och va det. Håller på och velar hur jag ska göra.


    Ja det är ju lite synd att kroppen inte gör det lite mer tydligt för en.. åh okej! Beslutsångest alltså, förstår dig. Om jag var du hade jag nog försökt hålla mig till lördag. Men det är ju sjukt svårt man vill ju bara veta NU, helst igår haha! Men är ju ännu relativt nära äl så bli inte allt för besviken om det är negativt, det är inte kört än för det :)
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-22 17:08:20 följande:

    Blir test imorgon. Känner faktiskt inget behov för att göra det. Är ganska lugn. Tror de har med att vi inte hade så mycket sex kring ägglossningen så tror inte jag är gravid. Har haft typ tryck/press över livmodern idag, aldrig haft det förut.


    Okej ja det är ju faktiskt bra om man kan hålla sig en dag till, blir väl ett mer rättvist svar ju närmare bim man kommer så att säga. Jag har känt exakt likadant med tryck både igår och idag. Får hoppas det är något positivt för oss båda! Jag fick dock faktiskt ett mycket starkare streck på äl-testet idag! Inte positivt men klart och tydligt. Frågan är om det är äl på gång snart alltså eller något annat. Känns konstigt att jag ska ha äl så här sent men vad vet jag... ska ta ett till test ikväll och se åt vilket håll det går.
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-22 17:24:54 följande:

    Så bra det äntligen är starkare streck. Jag har haft senare ägglossning ibland, minns jag blev väldigt stressad av det. Du får hålla mig uppdaterad hur de gick ikväll efter testet. Tog ett hcg blodprov igår, skulle vara kul om de va en höjning. Har tagit det efter mf och smärta i höger äggstock.


    Jo cykeln är väl lite knasig ibland helt enkelt! Är väl lite så efter mf också, tar ett tag innan allt blir som det ska. Sitter här och är kissnödig och bara vill kissa men måste hålla mig ett tag till haha... när får du svar på om det är höjning? tänker du jämfört med sist du tog då eller? :)
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-22 19:13:33 följande:

    Hur länge måste du hålla dig? När jag har tagit äl tester så tänkte jag inte på att hålla mig ex antal timmar, glömde det totalt. Va så fokuserad att ta det samtidigt varje dag, tog kl 16:30. Läkare ringer nog på måndag och berättar. Sist jag tog va 8/10 då va det på 9. Skulle ha tagit i fredags men hann inte. Sen har jag varit sjuk. Så tog igår.


    Försöker hålla mig i 4 timmar innan vilket är fruktansvärt tycker jag haha! Det står inget om det i instruktionerna men på hemsidor där dom säljer testerna står det att man inte ska kissa på 4 timmar så försöker hålla mig till det. Gjorde testet nu 19.30 och jag tror det är positivt?! Tycker strecken är lika starka så nu blev det ett snabbt ligg här efter ;)



    Det svaga är från kl 15 idag och det andra 19.30.

    Spännande att se vad läkaren säger på måndag! Hoppas på stigning :D
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-22 20:48:26 följande:

    Men äntligen blev det positivt!! Glad för din skull. Låg också på kvällen det blev positivt xD


    Tack det kändes skönt o få se det där strecket till slut. Haha ja vi får hoppas kvällsligget gör susen ;)

    Så spänd på ditt test i morgon! Håller tusen tummar!!
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 09:18:59 följande:

    Tog nyss test, men va uppe och kissade kl 4 tror jag de va. Men de va negativt iaf. Så vet inte om 5 timmar räcker då det är så tidigt.


    Typiskt att man ska vakna kissnödig sådär när man helst inte "får" kissa.. vet faktiskt inte om det har någon betydelse om det ändå var 5 timmar senare du testade. Trist med negativt men det är ju inte kört för det <3 är ju fortfarande tidigt...
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 09:49:59 följande:

    Jag har inte läst någon som har fått positivt på BIM - 6. Har du? Vi får se om jag tar några fler test innan BIM. Skulle vara roligt å se en stregring men vi får se :)


    Hm nja inte vad jag kan komma på såhär på rak arm! BIM-5 har jag nog sett dock, med ett testa-tidigt-test då :) men ja det är väl bara att testa på om du har test hemma. Har du fler testa tidigt?
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 10:39:11 följande:

    Jag har flera hemma 9 st stickor graviditetskollens och 2 st digitala Cb. Stickorna visar när hcg är på 25. Har inga testa tidigt. Så kanske inte är någon idé att testa med stickorna förrän närmare BIM?


    Mja om dom är billiga o du känner att du inte blir allt för ledsen av att se ett negativt test kan du ju testa nån gång till innan BIM kanske. Du kan ju i alla fall vänta till måndag och se vad läkaren säger och kanske testa på tisdag eller nåt :) sen är det ju nära till BIM efter det.
  • DomkallarmigS
    Dalarna91 skrev 2021-10-23 17:26:41 följande:

    Jag tänkte vänta till veckan om jag kommer testa mer :)


    Har läkaren hört av sig idag? :) väntar med spänning hihi
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen