• Dalarna91

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    DomkallarmigS skrev 2021-10-22 20:26:02 följande:

    Försöker hålla mig i 4 timmar innan vilket är fruktansvärt tycker jag haha! Det står inget om det i instruktionerna men på hemsidor där dom säljer testerna står det att man inte ska kissa på 4 timmar så försöker hålla mig till det. Gjorde testet nu 19.30 och jag tror det är positivt?! Tycker strecken är lika starka så nu blev det ett snabbt ligg här efter ;)

    Det svaga är från kl 15 idag och det andra 19.30.

    Spännande att se vad läkaren säger på måndag! Hoppas på stigning :D


    Men äntligen blev det positivt!! Glad för din skull. Låg också på kvällen det blev positivt xD
  • Dalarna91
    DomkallarmigS skrev 2021-10-22 22:39:05 följande:

    Tack det kändes skönt o få se det där strecket till slut. Haha ja vi får hoppas kvällsligget gör susen ;)

    Så spänd på ditt test i morgon! Håller tusen tummar!!


    Tog nyss test, men va uppe och kissade kl 4 tror jag de va. Men de va negativt iaf. Så vet inte om 5 timmar räcker då det är så tidigt.
  • Dalarna91
    DomkallarmigS skrev 2021-10-23 09:46:13 följande:

    Typiskt att man ska vakna kissnödig sådär när man helst inte "får" kissa.. vet faktiskt inte om det har någon betydelse om det ändå var 5 timmar senare du testade. Trist med negativt men det är ju inte kört för det <3 är ju fortfarande tidigt...


    Jag har inte läst någon som har fått positivt på BIM - 6. Har du? Vi får se om jag tar några fler test innan BIM. Skulle vara roligt å se en stregring men vi får se :)
  • Dalarna91
    DomkallarmigS skrev 2021-10-23 10:16:08 följande:

    Hm nja inte vad jag kan komma på såhär på rak arm! BIM-5 har jag nog sett dock, med ett testa-tidigt-test då :) men ja det är väl bara att testa på om du har test hemma. Har du fler testa tidigt?


    Jag har flera hemma 9 st stickor graviditetskollens och 2 st digitala Cb. Stickorna visar när hcg är på 25. Har inga testa tidigt. Så kanske inte är någon idé att testa med stickorna förrän närmare BIM?
  • Dalarna91
    hurtänktedunu skrev 2021-10-23 10:42:49 följande:

    Hoppas du får plus nu. Tänkte bara säga att jag fick plus på bim-7 förra graviditeten. Väldigt svagt men jag såg det. Var med rfsu testa ofta. Tog test varje dag som blev starkare


    Jag kanske kommer ta varannan dag test för att se om det blir ökning. Vill så gärna vara/bli gravid nu. Förut tänkte jag på att barnet får inte komma under höst och vinter halv året. Tänkte hade kompisar som inte kom in krogen på sommaren, tar körkort sent osv. Men idag har jag andra känslor, så länge barnet är friskt får den komma vilken årstid och månad den vill.
  • Dalarna91
    hurtänktedunu skrev 2021-10-23 11:03:31 följande:

    Så har vi tänkt också. Vi har velat ha barn mellan februari och juni helst. Men juli skulle också gå. Förra graviditeten så hade det ju resulterat i en i mars men nu blev det juni igen. Har en februari och en juni. Men precis som du säger så efter missfallet så brydde man sig inte ett skit helt ärligt. Nu går man ju bara och oroar sig om det ska gå åt helvete igen.


    Haha, kommer nog vara super orolig om jag blir gravid igen att få mf igen. Kommer nog vilja ta tidigt vul och allt sånt som går. Just nu önskar jag verkligen att hcg blodprov jag tog i torsdag visar stregring. Har tagit kontroller efter mf då jag fick sån smärta/hugg höger äggstock. Va 9 sist jag tog.
  • Dalarna91
    hurtänktedunu skrev 2021-10-23 13:25:16 följande:

    Ja det är man så klart. Skit jobbigt just nu. Jag gjorde vul v6 för att se så det sätt rätt och kommer göra ultraljud v8 och v10 också då bebisen dog v8 sist så vill hålla koll så man inte går flera veckor denna gång också


    Ja det förstår jag! Skulle jag också ha gjort. Sitter och tänker på att göra det själv när man har läst att många har haft ma. Går man till någon privat klinik då?
  • Dalarna91
    hurtänktedunu skrev 2021-10-23 14:28:24 följande:

    Jag går till en privat klinik här i vår stad. Betalar 400 per ultraljud.


    Okej, det var inte så farligt tycker jag.
  • Dalarna91
    DomkallarmigS skrev 2021-10-23 17:07:05 följande:

    Mja om dom är billiga o du känner att du inte blir allt för ledsen av att se ett negativt test kan du ju testa nån gång till innan BIM kanske. Du kan ju i alla fall vänta till måndag och se vad läkaren säger och kanske testa på tisdag eller nåt :) sen är det ju nära till BIM efter det.


    Jag tänkte vänta till veckan om jag kommer testa mer :)
  • Dalarna91
    Rosastjärna skrev 2021-10-23 18:18:23 följande:

    Hej tjejer,

    Har inte varit inne och skrivit på ett tag. Spännande att läsa allt ni skrivit sedan sist. Jag ligger ju lite efter er.

    Jag minns inte hur långt jag uppdaterade er, hade ju rester kvar och fick cytotec en andra gång och det blödde jättelite efter det så jag var så himla orolig att behöva skrapa, men läkaren tyckte allt var ute ändå. Men fick fortfarande svagt streck på grav-test vid undersökningen och även några dagar efter. Det var i söndags. Nu har jag fått ömma bröst i onsdags som blivit mer och ner ömma för varje dag. Idag jättesvagt rosa på trosskyddet. Funderar på om det slank igenom en ägglossning medan jag fortfarande blödde och hade hcg i kroppen och att det är mens på g.

    Har ni fått några såna symtom nu efter missfallet? Aldrig någonsin haft spottings förut men kroppen kanske är ur balans pga missfallet :)


    Hej igen! Minns jag hade lite rosa flytning på papper när jag torkade mig för 2 veckor sen. Men annars dom vanliga symtomen, känningar och murring i äggstock/livmoder efter ägglossning. Igår hade jag press och tryck i livmodern, känslan att den blir större. Och i förrgår hugg i underliv, svårt att förklara. Men inget idag. Tog gravtest som va negativt men de är alldeles för tidigt att ta. Väntar på samtal från läkaren efter tog hcg prov i torsdags då jag är under uppföljning med misstanke på utomkvedshavandeskap förut. Hade 9 i hcg förut så drömmen skulle vara att det är stigit pga ny graviditet. Men chansen är nog liten. Kan du bara gravid på nytt kanske?
Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen