Inlägg från: Anonym (jaha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jaha)

    Sverige det mest incel-tätaste landet i världen

    Anonym (Eget ansvar???) skrev 2021-10-26 17:52:30 följande:
    Är det någon som tycker att man ska lägga mer resurser än det krävs på incelproblemet? Har någon påstått att det är ett enormt problem? Man måste som sagt kunna prata om ett problem utan att nämna alla andra annars blir det svårt att prata om något övht. Man kan ha flera tankar i huvudet samtidigt och bara för att man inte nämner ett problem så betyder det inte att man inte fattar att det existerar. 

    Vid terrorhot är det viktigt att veta vilka terrorhotet är riktat mot och varför. Är det riktat mot allmänheten eller är det någon särskild grupp? Vad är syftet? Hur stort är hotet? Är det ett växande hot? 
    Om man blåser upp det till enorma proportioner som man gör i denna tråd och säger att det måste göras något åt det så är det väl klart att man tycker att samhällets resurser måste läggas på det, vem skulle annars göra det?

    Japp, det är som sagt viktigt att reda ut hotbilder med då på faktiska grunder och inte på allmänt tyckande eller ideologi. Är det ett faktiskt hot som är så allvarligt att det behöver prioriteras så absolut... dock ska det inte prioriteras över annat för att man blåser upp det till orimliga proportioner som vissa gör här.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ma) skrev 2021-10-27 10:48:50 följande:
    Incelsen blir incels för att de inte förstår detta.
    Nja, många förstår nog det men har bara valt att hoppa av hamsterhjulet och gör något annat istället. Orka hålla på och försöka leva upp till 3 A4 sidor med krav och "önskemål" som så många har... typ
  • Anonym (jaha)
    pluppmupp skrev 2021-10-27 11:00:52 följande:

    Vårat samhälle är uppbyggt för att göda såna här typer av problem. Problematiken ligger främst på makro-, inte mikronivå som vissa verkar tro. Men visst är det ett enklare synsätt, om än inte rätt.


    Absolut....genom att...

    1) Tuta i våra barn att de ska tänka och bete sig som flickor, problemet är att killar som tänker och beter sig som tjejer inte är speciellt attraktivt i praktiken... duh!

    2) Ha orealistiska förväntningar på ett förhållande, typ ställa krav på andra som man själv inte ens kommer i närheten av att leva upp till (både killar och tjejer)

    3) Ha ett extremt individualistiskt samhälle, individualism funkar skitbra på individnivå men mindre bra på gruppnivå (tvåsamhet). Sverige är ett av om inte det mest individualistiska landet i världen men oxå ett av länderna med flest singlar... hmmm kan det finnas ett samband där?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Haha) skrev 2021-10-27 11:26:49 följande:
    Well, när jag har ekonomi samt tak över huvudet så får jag minst 5 tjejer på en dag detta utan att överdriva. Det kan röra sig om 10-15 tjejer om dagen med
    Well, vi pratar verklighet här inte wallstreet porrnoveller.Flört
  • Anonym (jaha)
    AndreaBD skrev 2021-10-27 11:54:13 följande:
    Punkt 1 är nog en missuppfattning. 
    Nejdå, enligt de som vill ha det så och jobbar för att det ska bli så är det såklart en "missuppfattning" och alla andra har bara inte förstått... men för alla andra är det ganska solklart
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Hahah) skrev 2021-10-27 11:42:30 följande:
    Inte nog med att du förstör din omgivning med din attityd så skulle ingen med ett liv hänga i närheten av dig. Så kan du leva i din verklighet i fred.
    Ja, för alla vill ju säkert hänga med en snubbe som sitter i mammas källare och runkar till wallstreet porrnoveller och skryter om att han drar över 10.15 brudar om dan... 

    PS! Du vet väl att runka till bilder på tjejer INTE räknas som att ha en tjej va?
  • Anonym (jaha)
    AndreaBD skrev 2021-10-27 11:52:44 följande:
    Du har en poäng med det. Kvinnor vill förstås hellre hänga i närheten av en kille som är positiv, lättsam, trevlig. 

    När jag såg videon av den där incel-mördaren Elliot Rodgers (tror jag att han hette), så tänkte jag först: Han ser ju faktiskt jättebra ut. Sedan kan han ha fått för sig att han inte var tillräckligt manlig (halv-asiat - många tjejer gillar ändå den typen!). Och sedan tänker man bara: Vilken läskig, negativ, arrogant typ! 
    Han måste ha haft kvinnohat redan innan tjejer nobbade honom. Och man märker ju dessa negativa vibbar och ser bara till att hålla sig borta från honom. 
    Och att snacka om att kvinnor bara vill ha snubbar med pengar och att man knullar 10-15 brudar om dan är vad du anser vara "lättsam"?
  • Anonym (jaha)
    AndreaBD skrev 2021-10-27 12:35:39 följande:
    Det låter ju som en solklar konspirationsteori.

    Så man vill lura in hela befolkningen i något? Män ska bete sig som kvinnor och tänka som kvinnor? Det låter nästan som den där byta-ut-befolkningen-konspirationsteorin. 
    Nope, det är fakta, vi har ju trotts allt allas våran kära Sekretariatet för genumsflum som fått i uppdrag att styra upp undervisningen i Sverige baserat på genusflum...och genusflum är ju tyvärr en del av "undervisningen" i dagens skola
  • Anonym (jaha)
    AndreaBD skrev 2021-10-27 12:35:39 följande:
    Det låter ju som en solklar konspirationsteori.

    Så man vill lura in hela befolkningen i något? Män ska bete sig som kvinnor och tänka som kvinnor? Det låter nästan som den där byta-ut-befolkningen-konspirationsteorin. 
    Jag skulle inte kalla det lura utan snarare lobbybaserad indoktrinering. Kan man inte få vuxna att svälja genusBS så ger man sig på barnen istället och fostrar dem i "rätt" tänk eller som det så fint kallas "för att främja jämställdhetsarbetet" 
  • Anonym (jaha)
    AndreaBD skrev 2021-10-27 12:53:00 följande:
    Nej, där börjar det bli ren konspirations-trams. 
    Nejdå, det finns väldokumenterat i bla Ivar Arpis artikelserie

    www.svd.se/sa-blev-genusvetenskap-overkyrka-i-lund (tyvärr låst numera)

    Innan du avfärdar saker som inte lirar med vad du vill tro som konspirationsteorier så vore det ju bra om du har belägg för det. Dvs om du öht är intresserad av att föra ett vettigt resonemang och inte bara stoppa huvudet i sanden.

Svar på tråden Sverige det mest incel-tätaste landet i världen