• LillaSam

    Försöker bli gravid naturligt PCOS

    Hedvig123 skrev 2022-04-07 10:16:38 följande:

    Min mens varade bara i två dagar, alltså är jag fortfarande förvirrad haha. Jag funderar på om det kan vara så att om ägget är dålig och hormoner därmed inte droppar lika stort när mensen börjar, kan det då vara så att man inte blöder ut fullt? Eller kan det vara att slemhinnan inte hunnit bygga upp dig ordentligt? Jag vet verkligen inte men det är skönt att denna mesiga cykel är över iallafall!


    Kan inte citera ditt tidigare inlägg. Men tack snälla för ditt fina peppande. Så konstigt att man kan få stöd av någon som man egentligen inte vet något om haha. När jag fick negativt på stickan imorse så tänkte jag direkt att jag behövde skriva av mig till er eftersom jag visste att ni förstår bättre än någon annan just nu. Så tack Hjärta

    Men vad konstigt ang mensen? hade med varit så förvirrad jaha. Ja det med att det kanske var ett dåligt ägg låter ju som den mest rimliga förklaringen, ja nu blir det nya tag med en förhoppningsvis tydlig och lagom lång cykel för din del haha!! 
  • LillaSam

    Älvan kan inte citera dig heller, men tack för ditt peppande!

    hoppas verkligen att din ÄL kommer igång snart, hur går det med kosten? Hittar du motivationen?

  • LillaSam
    Hedvig123 skrev 2022-04-09 10:13:43 följande:

    Hur har tempen sett ut nu LillaSam?

    Min mens kom igång igen igår. Blir inte klok alltså hahaha


    Åh men vad skumt?? Men kanske bra att få en ordentlig mens så du kan blöda ut allt och börja om från noll?

    Ja du? vet inte riktigt hur det går här. Mensen lyser fortfarande med sin frånvaro, hade lite rosa på pappret igår och lite brunt idag men annars inget. Har haft molvärk i tre dagar nu. Tempen gick upp till 36.6 imorse. Så antingen är mensen på G eller så är det något som händer i kroppen? tog ett nytt gravtest idag och vet inte om det är ett spökstreck eller faktiskt väldig väldigt svagt positivt. Men är ett testa tidigt test så jag tycker att det borde visa mer om det skulle vara något idag ÄL+11. Så jag är fortfarande inställd på mens i dagarna.

    bilden som är tagen mer nära är efter 3 minuter och bilden längre bort är typ 3 timmar efter.

  • LillaSam

    Okej ser på bilderna nu att man såklart inte ser något alls haha? perfekt då får jag uppfattas så en sån här klassisk familjelivs-galning som ser tecken i allt Flört

  • LillaSam
    Hedvig123 skrev 2022-04-09 17:31:22 följande:
    Härligt att tempen vänt uppåt, det är ju hoppfullt! Jag ser tyvärr inget på bilden men kan ju vara svårt att fota så svaga streck. Finns väll inte så mycket mer att göra än att vänta eller fortsätta testa dagarna framåt! Vet du vilken dag du brukar få mens på?
    Jag tycker att man kan se strecket på översta bilden men är säkert bara för att jag vet att det finns där. Jag har slut på test haha? men tror mensen dyker upp imorgon, har haft sån molvärk idag och var rött på pappret imorse med sedan inget mer. Men är nästan säkert på att jag inte är gravid tyvärr. Jag vet faktiskt inte, kommer inte ihåg, det var typ 13 år sedan jag började med ppiller och efter det har ju mensen varit borta
  • LillaSam
    Mangoros skrev 2022-04-10 16:18:26 följande:

    Hej! Jag har pcos i grunden och min gynokolog började prata om IVF och bla bla bla..

    Gick ut därifrån men en klump magen och att bli tillsagd att "det kommer bli tufft att bli gravid så att duvet men bra hjälp finns", när jag var där på en rutinkontroll  för annat och det fanns noll tanke på barn.

    Slutade med p-piller samma dag, inte för att jag ville bli gravid ytan för att jag inte ville ha syntetiska hormoner i kroppen.

    3mån senare var jag gravid. Idag har vi 2 friska flickor på 2år och 5,5mån. Jobbar på vårat 3e utan hjälp.

    Lycka till alla och kramar! 


    Hej, 

    Förstår att du försöker peppa, men det säger egentligen ingenting att du har blivit gravid 2 gånger. Det är klart att man kan bli gravid trots PCOS? Vi diskutera eventuella naturliga hjälpmedel vi kan använda oss av för att få igång våra cykler ordentligt. 

    Om du hade läst på så hade du sett att jag varit gravid precis men fått MA i vecka 10, Hedvig har fått relativt regelbunden cykel nu och Älvan har två barn sedan tidigare. Så att bara skriva att du har två friska barn utan någon bakgrundsfakta hjälper väl ingen? Du hade lika gärna kunnat säga att vi bara ska slappna och inte tänka på det så blir vi gravida :) 
  • LillaSam
    Anonym (Älvan) skrev 2022-04-10 18:06:50 följande:
    Jag ser faktiskt ett svagt streck :) Bara avvakta och se, håller tummarna stenhårt. 
    Mensen kom tyvärr med besked imorse... så var bara spök. Hur går det för dig Älvan?
  • LillaSam

    Ja det suger att man kan få spökstreck. Eftersom jag tempar och tempen hade gått ner rejält så var jag dock förberedd på att inte var ett riktigt plus. Kände men så o-gravid haha. 


    spännande nu att vi alla tre inväntar ÄL. Jag är på CD4 idag. Men så konstigt för precis som för er båd så hade jag mens i typ två dagar och i går kväll så verkar den typ försvunnit. Behövde inte ens ha skydd inatt. Men kanske gör comeback idag haha. Vet ni varför ni har så lite mens?

    Jag ska börja med bidrottninggele idag igen tänkte jag, tillsammans med mina andra vitaminer och minska kaffe, socker och mjöl. Sen äter jag typ aldrig frukost så det ska jag börja med för att kontrollera blodsockret lite mer!

  • LillaSam

    Fan vad skönt hedvig att gå tid till gyn! då kan de ju berätta om ÄL är på G. Ska du dit för att kolla av bara eller?

  • LillaSam
    Hedvig123 skrev 2022-04-13 12:20:44 följande:
    Ja det ska bli riktigt skönt att få kolla läget igen faktiskt! Det är bara för att kolla av ja!
    Anonym (Älvan) skrev 2022-04-13 11:26:45 följande:

    Cd 6...började blöda igen, massor. Bara i 2-3 dagar men blödde hur mycket som helst första 2 dagarna Förvånad  Vet inte om det var min riktiga mens eller? Jag ställde om räkningen i alla fall OCH har också köpt termometer och laddat ner NC och börjat tempa, haha. Jag är ju nyfiken på detta med att tempa och hoppas jag håller i det och inte glömmer bort mig... Så nu har jag precis börjat tempa! Spännande Drömmer 


    Spännande! Man får lite bättre överblick på vad som faktiskt sker tycker jag när man ser tempkurvan!

    Jag är på CD9 idag och har börjat få lite mer flytningar redan. Inte några elastisk än men skulle ändå gissa att det är pågång. Det är så sjukt!? Från 50 dagars cykler till att ha äl känning på dag 9?? Kolla liksom hur starkt mitt ägglossnings-test är redan idag!? Gissar på att det blir positivt imorgon eller övermorgon redan


     


    Men wow grattis!! Shit vad sjukt att du antagligen redan har ÄL på G. Blir så glad för din skull! Hoppas det samma gäller för mig snart också. Perfekt då också att ha gyntid på tisdag så de kan se om ÄL skedde. Då är det mycket liggande under påsken för er del då ;) 

    Spännande nu att vi alla är så lika i våra cykel. Hoppa vi också ska få ÄL snart Älvan! 


    och Älvan KUL att du med ska börja tempa. Jag tycker det är så intressant och bra att tracka för att få lite statistik också. Tycker det är väldigt bra att ha med sig när man prata med gyn och så, även om de inte alltid är så positivt inställda? 

Svar på tråden Försöker bli gravid naturligt PCOS