Inlägg från: Aline2022 |Visa alla inlägg
  • Aline2022

    BF september 2022

    Varit på vul idag, v7+4. Allting såg fint ut, en liten plutt med tickande hjärta.

  • Aline2022

    Jätteskönt! Jag mår fruktansvärt illa dygnet runt, några korta luckor ibland och då passar jag på att äta. Är konstant trött också. Längtar verkligen till att det avtar, det är på gränsen till att det går att jobba just nu. Jag vill inte säga något eller sjukskriva mig eftersom jag precis sökt en ny tjänst inom samma.

  • Aline2022
    Anonym (15/9) skrev 2022-01-20 17:44:20 följande:
    Jag mår illa :( börjar få lite ångest över hela situation? när blir illamåendet värre Och hur ska jag då klara jobbet Tyst 

    kräks 1-2 gånger om dagen som det är nu
    Jag pratade med bm idag om det och ska testa receptfria tabletter från apoteket. Om det inte hjälper kan man få starkare på recept.
  • Aline2022
    Anonym (15/9) skrev 2022-01-20 22:26:27 följande:
    Jag är lite sådär med tabletter tyvärr men sist funkade Lergigan hjälpligt men kräktes heeela graviditeterna Tyst så jag kom på att jag var gravid med tvåan 

    hoppas trots det att de snart vänder för oss :)

    Jag håller med men nu är det på gränsen till sjukskrivning och då får jag nog testa tabletter iaf. Jag har aldrig kräkts under en graviditet tack och lov men är så illamående att jag vill gå undan och vara ifred. 


    Jag hoppas att du slipper kräkas till bf denna gången.

  • Aline2022
    Hedblomster skrev 2022-01-21 20:57:05 följande:

    Tidigt ultraljud idag i vecka 7+0 och allt såg bra ut! Och jag som var så säker på att det skulle bli missfall. Men hjärtat slår! Bara hoppas att det fortsätter gå bra och att fem års kamp kan vara slut nu Hjärta


    Grattis!! Vad härligt!
  • Aline2022

    Jag gjorde mitt vul via privat klinik men det kostar bara 200kr som hos landstinget. Har haft många mf och ma, 3 st i v12 så jag andas inte ut än. Illamåendet är vidrigt och vägrar att släppa, konstant dygnet runt.
    Just det, jag fick den nya tjänsten en tillsvidareanställning på heltid, dock ville min chef ha kvar mig där jag jobbar nu så jag blir tjänstledig därifrån i 1,5 år. Tänkte berätta så fort vi skrivit papper. När kommer ni att berätta?

  • Aline2022
    Hedblomster skrev 2022-01-23 09:34:11 följande:
    Så hemskt att du varit med om flera sena mf och ma! Vet man vad det berott på? Förlåt om du redan skrivit det i tråden, inte hunnit läsa allt, och du måste såklart inte berätta heller! Det bara måste gå vägen för er denna gång. 

    Min chef vet om min ivf resa eftersom jag behövt ta så mycket semester för att åka till Ryssland, så berättar nog ganska snart men vill känna mig bekväm först. Tar det lite som det kommer. 

    Tack! Jag har aldrig behövt göra någon utredning eftersom jag blivit gravid efter varje missfall. De läkare jag pratat med tror att det handlar om att jag är väldigt fertil. 


    Jag är sugen på spa men hört att man bör vänta till efter v 12. Inte bada för varmt hemma i badkaret heller. Hur gör ni andra? 

  • Aline2022

    Jag har beställt en doppler för att lyssna på hjärtljuden nu innan Kub i v 14. Jag brukar kunna känna rörelser redan i v11/12 så om jag har moderkakan i bakvägg hoppas jag att det snart sprattlar där inne.

Svar på tråden BF september 2022