Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Varför tar ni inte vaccinet?

    Anonym (Källkritis) skrev 2022-01-15 12:06:34 följande:

    Folk har helt slutat tänka.

    Jag har haft covid och har gott om antikroppar.


    Mot en variant av minst fyra. Hittills. Och du har dem i ungefär två månader. 
  • AndreaBD
    Anonym (Covidvaccin, nej tack) skrev 2022-01-15 15:25:54 följande:
    Bortförklaringar! Jag har källa på alla punkter. För mig räcker det.

    Fortsätt du med dina sprutor en gång i halvåret, tiden lär utvisa vad som sker med er och ert immunförsvar.

    Finns redan forskning som tyder på att har du väl börjat med dessa sprutor, måste du fortsätta med dom då ditt immunförsvar inte klarar covid annars.

    Jag satsar på att bygga upp ett naturligt immunförsvar, som läkemedelsbolag tyvärr ej kan tjäna pengar på.
    Tja, att du inte visar dessa källor här tycker jag är märkligt...

    Tyvärr så litar ju folk ibland på det som de hittar någonstans på nätet. Har du kollat själv om det stämmer? Dvs. gått till URSPRUNGSKÄLLAN?  Jag tror inte det. 

    Tyvärr så lär du inte ha skydd mot nya covid-varianter även om du har haft en av dem. Man blir just bara immun mot den varianten. Och inte ens det längre tid...
  • AndreaBD
    klyban skrev 2022-01-15 15:49:44 följande:

    Då står vi här med saker du hittat på istället.

    Och nej, du har ingen forskning på detta heller, som alt annat du påstår.
    Och frågan är varför tror du någon ska gå  på dina konspirationer?
    Undrar då de är väldigt lätta att se rätt igenom och sen när du inte komemr med ett enda fakta, så är det redan där avgjort.


     


    Varför du berätta att du inte har en susning om vad en pandemi är, det är en gåta som ingen får svar på.


    Anonym (Bs) skrev 2022-01-15 15:40:48 följande:
    Dela gärna dessa källor så vi andra också kan lära oss hur lurade vi är.
    Vilken forskning hänvisar du till som säger att immunförsvaret inte klarar covid om man inte forsätter ta sprutor?

    Det kommer aldrig några källor, då personen redan vet om att sådana inte finns.


    Grejen är att han säkert har läst det nånstans, men det är en konspirationssida. Det man får göra är ju att kolla upp själva saken, gå till en källa där man hittar den ursprungliga faktan. 

    Alltså t.ex. om någon påstår att brittiska regeringen har sagt si eller så - då får man kolla upp vad exakt de faktiskt har sagt. 

    Eller om man påstår att PCR-testet inte funkar, så måste man sätta sig in i hur den fungerar. 

    Varför gör inte ungdomar det? Dåliga förkunskaper - visst. Men det är svårt för nästan oss alla att begripa oss på dessa bio-kemi-labb - grejer om vi inte är insatta i det. Men då får man kolla runt. Om man läser fem olika förklaringar av det så lär man ändå få ett hum om vad som är rätt och fel. 
  • AndreaBD
    Anonym (S M A C K) skrev 2022-01-15 20:12:46 följande:

    Fick idag veta att en av min mans fyra kusiner på sin fars sida är covid positiva (fullvaccinerade, 2 av dem bor i Serbien) samt min mans farmor och farfar (fullvaccinerade) visade sig vara covid positiva, min svärfar och svärmor (fullvaccinerade) är nu covid positiva (talade om det för oss idag), min mans syster (som tog aztra förra året och fick allvarliga komplikationer, hon har nu tagit två sprutor av pfizer, dvs att hon är, än så länge, fullvaccinerad) är covid positiv och hon är läkare så hon var tvungen att ta vaccinet annars skulle hon inte få jobba kvar, sedan har min man en till syster (ovaccinerad <3) vars pojkvän (som också är fullvaccinerad) också visat sig vara positiv i covid DESSUTOM har min bror också visat sig covid positiv och han, som dessa ovanför, är också fullvaccinerad. Jag har också vaccinerade vänner som också blivit extremt sjuka på den senaste tiden.

    Det är väl allt lustigt att sjukvården säger att fullvaccinerade personer har mindre risk att få covid.. och så känner man ändå många vaccinerade som fått det och som sedan själva SPRIDER smittan vidare. Vaccinet må ha hjälpt er ifrån andra sjukdomar men bortsett från det gör den INGENTING.

    Jag är fullt ovaccinerad och har inte varit sjuk en enda gång, samt min dotter och min man och hans andra syster som inte är vaccinerad (hon som har sin covid positiva kille). Nästan resten av de jag känner dock är sjuka, alla fullvaccinerade.

    #Nejtillvaccin


    Har du inte sett nyheter eller läst tidning? Skyddet från infektion är det ganska dålig, MEN vaccinet skyddar från svår sjukdom och död. Så småningom så kommer det att skydda bättre. Problemet är alla nya mutationer. 
  • AndreaBD
    klyban skrev 2022-01-16 13:25:31 följande:

     


    AndreaBD skrev 2022-01-15 22:28:51 följande:
    Har du inte sett nyheter eller läst tidning? Skyddet från infektion är det ganska dålig, MEN vaccinet skyddar från svår sjukdom och död. Så småningom så kommer det att skydda bättre. Problemet är alla nya mutationer. 

    Det komiska var när skyddet var 65-90% emot att ens bli smittad, så använde de exakt samma retorik och exakt samma tillväga gång sått.
    Och sen låtsas om att de inte förstår vad vaccinet gör, hur kan man missa all fakta om vaccinen undrar jag.
    För det måste kräva en ABNORM ansträngning att missa all fakta medvetet.


    Jo, men det var alfa-varianten. Delta hade ju inte ens kommit då. Och när det gäller skyddet mot delta - alltså mot infektion - så har det varit ganska olika resultat i olika studier om jag minns rätt?
  • AndreaBD
    Mister Bister skrev 2022-01-16 22:53:28 följande:
    quote]

    Läsförståelse; Igen; Det har inte gått tillräckligt med tid för att kunna mäta och se eventuella långsiktiga biverkningar än
    Vacciner har inte långsiktiga biverkningar. Det vet man tillräckligt säkert. 
  • AndreaBD
    Anonym (Freja) skrev 2022-01-16 23:46:59 följande:

    ... gemene man har inget egenintresse eller något annat motiv att *övertyga* någon att inte vaccinera sig. Märk väl att alls trådar som induceras här börjar ju med påhopp och förolämpningar mot de som inte vill vaccinera sig.


    Det stämmer ju helt uppenbarligen inte. Det är just konspirationsteoretikerna som har fått för sig något som ska frälsa resten av världen med det. Konstigt nog. För det drabbar ju inte dem om andra vaccinerar sig.

    Däremot drabbar det mycket väl alla oss att en del inte vaccinerar sig. Det kostar sjukvården. Det gör att operationer måste skjutas upp. Och det gör att det tar längre att komma ut ur pandemin (om vi nånsin gör det då). 
  • AndreaBD
    Anonym (Freja) skrev 2022-01-16 23:48:15 följande:
    Okej som den mot svininfluensan - narkolepsi? Men det var nog en slump förresten
    Det var ingen sen biverkning. Alla biverkningar visar sig inom 2 månader! 

    Nej, det var just inte slump, utan genetisk anlag. De som fick det hade anlag för att få det. Vaccinationen orsakade inte narkolepsi. Den bara utlöste den. 
  • AndreaBD
    Anonym (Freja) skrev 2022-01-17 09:18:18 följande:
    Jag föreslår att du läser inlägget som ligger precis innan ditt där skrivet av signaturen L.
    Om du menar den senaste, så tycker jag att den är helt ..... feltänkt. Men är han för vaccin? Ingen aning....
  • AndreaBD
    Mister Bister skrev 2022-01-17 09:23:09 följande:
    Nej, det var just inte slump, utan genetisk anlag. De som fick det hade anlag för att få det. Vaccinationen orsakade inte narkolepsi. Den bara utlöste den. 

    [/quote] Ok. Och om du har anlag för hjärtproblem. Vill du ha det "bara utlöst" av Covidvaccinet då? Var får du "2månader" ifrån? Det finns långsiktiga biverkningar beskrivna från tidigare vaccinationskampanjer. Olika former av allergier exempelvis är påvisat "triggade/utlösta" av vaccinationer. Vacciner jobbar med immunförsvaret. Immunförsvaret är komplicerat.
    Exemplet funkar inte riktigt. Man kan inte utlösa något specifikt problem med hjärtat med ett vaccin, tror jag. Det är klart, om någon redan har hjärtproblem, hål i hjärtat eller liknande och de får covid, och lunginflammation.... Mer sannolikt att de har svårt att klara av IVA-vård. Men där har du en patient med riskfaktorer - såna som då dör i stort antal av covid. 

    Ja, en liten, liten risk har man förstås. Det har man med det mesta i livet. Jag fick astma av en mycket vanlig inflammationshämmande medicin (Naproxen). Det är också en stor grej för mig, det gör att jag har mycket sämre kondition. Det är ungefär jämförbart med biverkningar som man kan få av vaccin. 

    Jag har hört det där av minst två olika läkare (på TV) - att biverkningar av vaccinationer visar sig väldigt snabbt. En sa att det egentligen visar sig inom två veckor, men man tänkte då man tar två månader för säkerhets skull. Och man utökade det även till att observera i tre månader. Men det behövs egentligen inte, sa den läkaren. 
Svar på tråden Varför tar ni inte vaccinet?