• Anonym (Man ca 40)

    Min sambo tittar på lesbisk porr

    Vi är i 40-årsåldern och har barn. Tillsammans länge. Upptäckte av en slump(snokade inte) att min sambo porrsurfar några gånger i månaden. Hon tittar i princip bara på lesbisk porr, ofta ?tribbing?.

    Det jag undrar är helt enkelt, kan man som heterokvinna tända på lesbisk porr eller ska jag tolka det som att hon är homo eller iaf bi? Kanske endast nyfiken? Att hon surfar porr och vad hon tittar på skiter jag i. Det är mer det att jag undrar över hennes läggning.

    Vi har sex någon/några gånger per månad och alltid, alltid på mitt initiativ. Hon säger själv att hon saknar egen lust och driv men går igång om jag tar initiativ. Visst, jag ger henne alltid orgasm och så men den där riktiga känslan tycker jag inte infinner sig. Jag tolkar henne som ?det är trevligt att ha sex men jag klarar mig utan också?.

    Tankar från er? Vore intressant med input från främst kvinnor.

  • Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr
  • Anonym (Man ca 40)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 20:11:13 följande:

    Ingen har sagt att man är homo om man som kvinna tänder på lesbisk porr. Däremot är man, per definition, åtminstone bisexuell.

    Om var och en själv måste få definiera sin läggning och inte utgå ifrån de definitioner som redan finns så kan en man som ligger med bara män och bara blir kär i män lika gärna säga att han är hetero och inte alls bög. Hör du inte hur konstigt det blir?

    Kommunikation är a och o. Kan du inte prata med din kvinna om saker och ting så är det nog lika bra att ni gör slut oavsett hennes läggning. Helst igår.


    Jo, på fl är det lösningen på allt. Kommer man inte överens om disken är det lika bra att sälja kåken, dela pensionssparandet, låta barnen växa upp med delade föräldrar. Allting är svart eller vitt. En relation är inte mer än just den här diskussionen?:)
  • Anonym (L)
    Anonym (Lina) skrev 2022-01-13 20:16:43 följande:

    Intressant att du är så motvillig till att acceptera att det är många som tittar på både det ena och det andra och har gränsöverskridande fantasier.


    Det är inte någon allmän, känd sanning att många kvinnor tittar på bögporr. Du kanske känner några som gör det men det betyder inte att det är vanligt. Det finns till och med en lista över vilka kategorier kvinnor tittar på mest i porr och bögporr fanns inte ens med på den listan. Till och med lesbisk porr var vanligare.
  • Anonym (L)
    Anonym (Man ca 40) skrev 2022-01-13 20:20:12 följande:

    Jo, på fl är det lösningen på allt. Kommer man inte överens om disken är det lika bra att sälja kåken, dela pensionssparandet, låta barnen växa upp med delade föräldrar. Allting är svart eller vitt. En relation är inte mer än just den här diskussionen?:)


    Eller så börjar du med att prata med henne för att höra hur hon tänker.
  • Jagorkarinte

    Blir allvarligt provocerad, googla på defintion av bi/homo. Dom t.om förtydligar på ungdomsmottagningen etc att du kan ha sex i motsatta könet utan att vara lagd åt det hållet. Det är verklingen inte svsrt på vitt.

    MIN definition att vara bi är när man kan få känslor med båda könen. Men det är ju vad jag tycker, jag kanske har fel uppfattning, vad vet jag. Jag har ett flertal kompisar som slickat tjejen under ffm, haft sex med tjejer flera gånger eller bara kolla lebb porr och kallar sig ändå heterosexuell. Dom hävdar att dom inte få känslor för tjejer, utan gjorde det/gör det för det är najs/rolig grej att va med/ se kvinnor/ffms ibland. Säger någon att ens läggning är hetro så är den det, oavsett vad. Det är bara fjantigt att för man ser kvinnoporr så är man pront homo

    Helt sjukt vad den äldre generationen är trångsynt och vet allt *suck*

  • Anonym (Lina)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 20:25:00 följande:

    Det är inte någon allmän, känd sanning att många kvinnor tittar på bögporr. Du kanske känner några som gör det men det betyder inte att det är vanligt. Det finns till och med en lista över vilka kategorier kvinnor tittar på mest i porr och bögporr fanns inte ens med på den listan. Till och med lesbisk porr var vanligare.


    Ja men den vanligaste porren att kolla på i Sverige var ju enligt en ny undersökning äldre kvinnor, mammor och hentai (alltså tecknad porr). Bland både kvinnor och män. Det är baserat på vad folk söker på. Är det inte lite underliga kategorier? Det jag menar är att folk har så otroligt olika smak för porr och det här med att vissa tjejer kollar bögporr är knappast något nytt. Nytt för dig kanske. Även om det kanske är vanligare att tjejer kollar på heteroporr eller lesbisk porr. Vad kollar du själv på för porr, vore spännande att veta? Jag är heterotjej och kollar mest på gruppsex med en tjej och flera killar.
  • Anonym (Vanligt)
    Anonym (L) skrev 2022-01-13 16:34:46 följande:

    Om man är kvinnor och tänder på att se andra nakna kvinnor så är man inte hetero. Det är lika självklart som att man inte är hetero om man är man och tänder på att se nakna män.

    Jag själv är en kvinna och jag började titta på lesbisk porr för några år sedan. Då förstod jag att jag inte är hetero.


    Anonym (L) skrev 2022-01-13 18:41:39 följande:

    Jag har aldrig hört eller läst att det finns många kvinnor som tittar på bögporr, varken heterokvinnor eller lesbiska kvinnor. I alla fall inte lesbiska kvinnor.


    Det är rätt vanligt att heterokvinnor tittar på bögporr
  • Anonym (OddMolly)

    Jag tycker det är mycket mer upphetsande att se kvinnor ha sex än när män är med så det kunde varit jag.

    För min del ledde det till att jag testade i smyg efter ett par år utan att berätta för mannen och jag gillade det verkligen men det var inte kärlek inblandat utan bara sexuell nyfikenhet.

    Efter ett tag så lade sig intresset och jag fantiserar återigen mer om vanlig sex med en rejäl påsättning ;)

    Fortfarande gift med samma man även om han kanske inte attraherar mig på samma sätt som i början men vi har andra saker som binder oss samman.

  • Anonym (Lina)
    Anonym (Man ca 40) skrev 2022-01-13 19:45:38 följande:

    Självklart kan man tända på lesbisk porr utan att vara homosexuell. Att tjafsa om sånt är bara löjligt. Var och en måste själv få definiera sin läggning och att andra ska göra det åt en blir löjligt. Däremot kan det vara mycket möjligt att man är bi eller homo

    Om man tänder på det.

    Jag har ju dessutom ytterligare information om relationen som ni inte har, men allt kan man så klart inte skriva.

    Jag har fått en del input. Tack! På fl är allt ofta då enkelt. Bara att fråga henne?! Ha! Då hade jag väl redan gjort det. Det skulle aldrig leda till nåt bra utan med stor sannolikhet göra bor relation sämre.

    Är det fler som vill skriva, gör gärna det


    Varför kan du inte fråga henne om det? Att bara avfärda det helt med att er relation skulle bli sämre låter tråkigt. Vem vet, hon kanske har fantiserat i åratal om att ta in en extra tjej i sängen och skulle bli kåt av att du delade den fantasin med henne? Du skriver ju att ert sexliv sker på ditt initiativ och att hon inte verkar så intresserad av sexet. Ändå kollar hon på lesbisk porr och tillfredsställer sig själv i ensamhet. Det säger ju något. Frågan är vad. Jag tycker att du har ett guldläge att fördjupa er relation och ert sexliv, om du vågar ta steget och visa dig sårbar.
  • Anonym (Alla tänder inte på porr av samma skäl)

    Människor tänder helt enkelt på porr av olika orsaker. 


    För vissa är det främst de nakna, exponerade kropparna som är upphetsande. För många heterokillar som går igång på lesbisk porr och heterotjej som går igång på bögporr är det nog det här det handlar om.

    För andra är det främst identifikationen med människor i filmen och den njutning de upplever som är mest upphetsande. Därför får vissa heterokillar inte ut ett dugg av att se lesbisk porr och vissa heterotjejer inte ut ett dugg av bögporr.

    För ytterligare andra kan det varà just det snuskiga och ?förbjudna? i vissa porrgenrer som är det upphetsande. Att se människor i sin egen ålder ha sex med gamla gubbar eller tanter eller att se vuxna människor i blöjor eller vad det nu är. Och långt ifrån alla som tänder på de här typerna av porr vill ha den här typen av sex i verkligheten.

  • Anonym (Maria)

    Jag är själv hetero men tittar på både lesbiskt, bögporr och hetero. Enligt Pornhubs årliga statistik så tittade män respektive kvinnor mest på detta under förra året:

Svar på tråden Min sambo tittar på lesbisk porr