• Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!
  • Anonym (Grumm)
    Eurydike skrev 2023-03-14 05:46:21 följande:
    Tack så mycket! Men här ligger jag nu, fortfarande vaken 😅 Där fick jag för att jag skröt om hur fantastisk sömn jag haft på sista tiden 🤥 Från och med nu får jag alltid säga att den är urusel, så det inte kan slå tillbaka. Trist med berg och dalbana. Ibland vet man inte vad man ska ta sig till för att sova bättre, det känns nästan lika ouppnåeligt som sökandet efter ungdomens källa. Ja, kaffe är en riktig sömndödare. Men varför måste det vara så gott? Iofs vräker jag ju ner fyra sockerbitar och en halv deciliter mjölk i koppen, så då kanske det mesta hade blivit gott 🤔 Jag bara tänker högt alltså.
    Ajdå, så typiskt när du var så lycklig över att äntligen ha fått lite sömn. Men det kanske bara var en liten formsvacka, jag tror på din sömn.

    Kaffe är ett måste, men jag kör endast en skvätt mjölk i och aldrig något socker.

    Inatt tycker jag att får du testa Rammstein cats, vem vet de kanske rockar dig till sömns?
  • Stooler


    Bilderna är från Immigration Office i Banjul. Processen att få VISA, Pass eller ID-kort är densamma. Gå in på en bank och betala i förskott, få ett par blanketter. Ta blanketterna vidare till några smartguys som sitter på andra sidan gatan från Immigration, de kopierar ditt leg, birth certificate och de blanketterna du just köpt. Allt för en liten peng. De buntar och häftar ihop alla dokument i rätt ordning för ytterligare en slant.

    Om det är leg eller pass du behöver så måste du in på Immigration och fotas i en automat (3 timmars väntetid). När detta är klart återstår en intervju med chefen om varför ju du behöver Pass eller ID. När den är klar så får man förhoppningsvis ok, och kan återkomma ett par veckor senare för avhämtning.

    Kötiderna är oändliga liksom flaskhalsarna i processen. Om bara en enda del av länkarna i kedjan saknas så är du rökt och får börja om eller komma tillbaka. På vägen är det 3-4 pers som mot betalning snabbar upp processen och det är nästan ett måste om man har råd.

    Bilderna visar båda sidor av gatan!
  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2023-03-15 18:25:10 följande:

    Jag tänker lämna inlägg #1000 till någon. 


    Nämen! Nu blev jag riktigt rörd FredrikLiksom 🤩 Får inte skriva för långt nu bara, så någon annan hinner före, utan tar ett skyndsamt litet skutt över mållinjen 🏆
  • Eurydike

    Puh! Jag vann inlägg 1000! Visserligen med lite (mycket) hjälp av FredrikLiksom, men en vinst är ändå alltid en vinst, och den behöver firas 🥳🤩🎂🥂🎈🎉💃☕️

  • Eurydike

    Jag tänkte faktiskt smyga i mål häromnatten, då det var tio inlägg kvar, men sedan bestämde jag mig för att vänta ett tag till. Det blev lite haren och sköldpaddan över det hela. Först var jag för tidigt ute, sedan nästan för sent 😅🐇🐢

    Antar att vi ses vid mållinjen igen vid inlägg 1666? 😉

    Tack för en god match! 🙏

Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!