• Svar på tråden BF JANUARI 2023
  • Emzor1

    Willow89: vilken härlig känsla efter så många månader, det är ni verkligen värda! Stort grattis till plusset!{#emotions_dlg.flower}

  • larssonc

    Hoppar in här. Trodde först bf var i december men efter vul kan vi konstatera januari. 


    jag är oplanerat gravid med nr 3 (Trots p-piller). Vi har varit (och är fortfarande) väldigt chockade över att vänta ett till barn. Har inte riktigt koll på vecka men dom sa 5+ något när jag var på vul i torsdags. Tycker det är lite jobbigt att inte helt veta men bf i början på januari verkar det som i alla fall. 


    har sen tidigare två barn födda mars 18 och oktober 20. 

  • Willow89
    Emzor1 skrev 2022-05-14 08:10:44 följande:

    Willow89: vilken härlig känsla efter så många månader, det är ni verkligen värda! Stort grattis till plusset!{#emotions_dlg.flower}


    Stort tack, vad snällt av dig! Känslan av att veta att det ändå GÅR! Vilken lättnad.
  • MagganTop

    Grattis alla {#emotions_dlg.flower} Tipsar om fb gruppen, liten personlig grupp på max 50 medlemmar och självklart hemlig utan att outa nån. Skriv till lindflower här på familjeliv om ni vill gå med 

  • Lilablommande

    Anonym (Magno­lia): Ja vi får väl se om mitt BF på 3/1 värkligen stämmerSkrikandes gjorde ett vul i onsdags och då såg det ut som att jag är tidigare i min grav än vad jag trodde. Hade sista mensen 26 mars men är antagligen bara som längst 6+0 idag. Ska tillbaka för nytt vul om 10 dagar och då borde det gå att datera lite lättare om allt utvecklats som det ska. 

    Ska bli kul att se hur vår BF lista kommer att förändras nu alteftersom alla börjar gå på sina första ultraljudGlad

  • Lilablommande

    Willow89: Jag har exakt samma tankegångar, berätta eller inte berätta samt oron för att något ska gå fel. Just nu vet bara min bästa kompis och min chef som jag är god vän med också. Ville att chefen skulle veta för att man är ju lite upp och ner med både humör och orken just nuTungan ute Min fästman har berättat för en kompis som han också jobbar ihop med. Men alla andra får vänta, mamma syskon osv tills dess att vi känner oss mer säkra. Vet inte när det blir men antagligen efter Nipt och UL i vecka 12.

    Men vi får alla försöka peppa varandra på att det här kommer att gå bra! Oavsett vad som händer så är det bäst att försöka vara i nuet och inse att vi ÄR gravida och njuta utav det. Skulle något mot förmodan hända så blir det inte mindre smärtsamt för att man gått och nojat. Nä njuta nu ska vi göra och glädjas åt våra små ärtor där inne i magenHjärta

  • Isafina
    Willow89 skrev 2022-05-14 08:04:19 följande:
    Tack!! Ja, jag började skaka när det blev två streck, tog ett digitalt där det stod "gravid 2-3". Fattade inte vad jag såg. Som att leva i en dröm? 

    Nu är jag superrädd för missfall och inne i det där - berätta för andra eller inte? Min sambo vet såklart och är jätteglad!
    Grattis! :)

    Denna graviditeten var inte planerad & var en chock för oss båda. Vi hade ett missfall precis efter nyår (också en oplanerad graviditet) så nu är jag väldigt nojig denna gången. Jag har berättat för två vänner & min ena chef vet. Min man har inte berättat för någon. Jag känner att jag fortfarande är lite chockad över den här graviditeten & har nog inte riktigt fattat det än. Men kommer vänta i alla fall till efter vårt ultraljud den första juni innan vi berättar för fler :)
  • Jecce

    Vi har precis plussat ???? vi har försökt längr ock är så glada just nu. Det är den andra graviditeten då vi har ett barn på 4år sedan innan. :) vi är 2 tjejer om de nu spelar roll ????

  • Millie25

    Åh, var kul att läsa om alla som plussat och tidiga symptom! 
    Jag hoppar jättegärna in här om jag får :) 
    Plussade för några dagar sen, med bf 20/1. Sambon och jag väntar vårt första gemensamma, men har båda barn sedan tidigare.. 
    Är väldigt nojig denna graviditet, om jag jämför med tidigare.. Har tagit extra test för att se om styrkan på plusset ökar.. Känns lite fånigt, kan ju inte hjälpa om något skulle hända ändå.. Men känns ändå lite tryggare på något vis!

Svar på tråden BF JANUARI 2023