Inlägg från: cosinus |Visa alla inlägg
  • cosinus

    Vilka covidsyptom fick du, blev du rejält sjuk eller .. ?

    Förr oss var det ungefär så här.

    11-åringen, 13-åringen och 15-åringen. Ganska rejält förkylda. Ont i huvudet och sega. Tror inte någon av dem hade feber. Ingen av dem var då vaccinerade.

    17-åringen hade feber 2-3 dygn, huvudvärk och studsade tillbaka sen nästan direkt efter det så hon kunde gå till skolan efter 2 friska dagar. Vaccinerad med ungefär 2 månader efter sista sprutan

    Mannen hade feber 4-5 dagar och var sen seg och ont i bihålorna ytterligare ett antal dagar. Vaccinerad men det hade hunnit gå lite längre från hans sista spruta, 4 månader tror jag.

    Jag hade liksom dottern 2 månader från sista sprutan och hade feber i kanske 1 dygn. Fruktansvärt seg, hostade så jag nästan kräktes i några dagar (slem) och det tog 1 vecka innan jag orkade gå längre än 400 m (hade en liten slinga jag försökte gå runt en gång per dag för att inte ryggen skulle haverera). Tog sen ytterligare typ en månad innan jag kände mig i fullgod löparform igen.

    Gissar att vi fick omicron baserat på när i tiden vi blev sjuka. Rätt säker på att vi inte hade haft det innan då vi varit väldigt noggranna med att testa för minsta symtom.

    Så summa summarum, de yngre barnen klarade sig bättre än sist vi hade influensan. Vi övriga hade nog ungefär samma upplevelse som då. 

Svar på tråden Vilka covidsyptom fick du, blev du rejält sjuk eller .. ?