Inlägg från: KimLinnefeldt |Visa alla inlägg
  • KimLinnefeldt

    Orgasmfritt

    New Dawn skrev 2022-08-04 14:34:20 följande:
    Jag har läst och hört om allt för många män som backat och slutat ta initiativ i sexfattiga relationer, men det är väldigt sällan det hjälper, så det tipset är väldigt begränsat. (kan ju givetvis funka för vissa) 

    Enligt sexologer och terapeuter är det däremot vanligt att kvinnor börjar ställa upp på sex, fastän de inte riktigt har lust. Att gång på gång ha sex utan riktigt lust kan fördärva lusten.

    Om det är så att kvinnan "bara" vill ha sex mer sällan, kan det ju däremot hjälpa att initiativen inte blir för ofta. Det kan då vara lättare att behålla sexlusten, om man är mer sugen när man har sex. Är man sugen, njuter man också mer (troligtvis kommer man lättare) och sannolikheten att vilja ha sex ökar.

    Om all närhet endast ges vid sex, måste man som kvinna bestämma sig om man är sugen på en gång. Känner man inte det, är det lätt att man säger nej för tidigt. 
    Vet man att sex är målet och man inte är sugen blir det naturligt att avvisa. 
    Ibland har jag inte alls känt mig sugen, när min man börjat ta på mig på, tex mellan benen, och jag har sagt "jag tror inte det funkar" Om han då har smekt mig försiktigt bara för njutning har lågan ändå tänts, väldigt ofta. 
    Faktum är att även han fungerar så. Vissa gånger tror han inte det ska funka, men då säger jag att han bara ska njuta. Vips så börjar kroppen svara. 

    I TS fall tror jag det är väldigt svårt. De har haft dåligt sex så länge. Kanske är känslorna också för svaga. 
    Ja, en delikat balansgång. Å ena sidan låta relationen var fri och luftig, inte tjata och pocka och gnälla, gå undan, resa bort, ha egna kvällar. Å andra sidan förföra, kela, smeka, bryta ner försvaret.

    Och dessemellan vara en bra människa, kamratlig, lyssnande, inkännande, ansvarstagande.
  • KimLinnefeldt
    Anonym (Mansgris) skrev 2022-08-07 08:26:03 följande:
    Hampfröolja och 
    glidmedel med pirrande effekt. 
    Vilken effekt ska de ha, menar du?
Svar på tråden Orgasmfritt