• Anonym (Tred)

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Anonym (man) skrev 2022-11-14 17:26:49 följande:
    Var har jag skrivit det?
    Anonym (Tred) skrev 2022-11-14 16:36:01 följande:
    vad menar du med att byta ämne? Prostitution är en farlig bransch och borde inte existera. Jag vågar påstå att män i gemen håller med. Även män kan sympatisera med prostituerade och farorna med sexhandel (vet du) att torskarna inte bryr sig ett skit om den prostituerades situation är allmänt känt.

    hur kan du göra en jämförelse med att prostitution som en faktor som missgynnar kvinnor med sexbrist hos män? är din sympati enbart könsbundet? om alla prostituerade vore män, skulle du ha en större sympati då?
    Vad jag menar med byta samtalsämne är det jag skrev, varför ska man så fort någon tar upp saker där män missgynnas ALLTID börja prata om saker där kvinnor missgynnas? På vilket sätt menar du att prostitution kan vara farligt för kvinnor är relevant för om att män förväntas vara de som uppvaktar kvinnor är en gammal könsroll som borde avvecklas eller ej?

    Menar du att det inte är en gammal förlegad könsroll bara för att prostituerade kvinnor kan fara illa?

    Menar du att den könsrollen inte behöver avvecklas för att prostituerade kvinnor kan fara illa?

    Jag undrar snarare hur du kan påstår att JAG gör en jämförelse med prostitution när det inte var jag som drog upp prostitution.

    Nope, jag gör ingen skillnad på kvinnor och män oavsett om de är prostituerade eller ej utan tycker snarare att samma regler borde gälla alla oavsett kön och undrar därför varför vissa här verkar tycka att vissa gamla könsroller är helt ok?

    Trådens ämne är ?hur kan vi hjälpa ensamma män? någon tar upp att göra det lagligt att köpa prostituerade. Jag håller inte med och anser att empati saknas bland den gruppen som vill kunna köpa sex. Om inte du anser att män ska kunna köpa kvinnor, så ber jag om ursäkt. 

    har för mig att du är anti-genus, samtidigt som du vill avveckla könsroller. Hur får du det att gå ihop? Ska dessa könsroller bara försvinna utan en aktiv insats? (Och snälla, bespara mig rantandet om genusvetenskap, marxism, socialkonstruktion bla bla bla) om man använder genus på förskolan exv så låter man barnen få leka med det de vill. Om man tar en ställning mot genus så anpassar man pojkar till pojkrum och flickor till flickrum.


    Har du verkligen tänkt igenom din ställning? Genus- inga låsta könsroller, ickegenus-låsta könsroller (det du inte vill) kanske värt en funderare.

  • Anonym (Tred)

    Man, lyssna bara på berättelsen. Det finns olika anledningar till varför människor hamnar i prostitution.

  • Anonym (Tred)
    Anonym (man) skrev 2022-11-14 18:11:53 följande:
    Man är oempatisk om man köper sex av människor som tvingas till det eller far illa av det, man är absolut inte oempatiskt om man köper sex av människor som gör det fullt frivilligt och inte far illa av det. Det är inte upp till mig att avgöra vad en person väljer att jobba med så länge det sker frivilligt.

    Att påstå att du köper en kvinna är fel i sak eftersom 1) Det finns prostituerade av båda könen 2) Du köper inte personen och tar med dig personen hem sen eller slänger i papperskorgen, du köper en tjänst av personen precis som du gör när du tex anlitar en snickare.

    Japp jag är emot att man kallar feministisk ideologi för vetenskap (genus"vetenskap") för det inte vetenskap utan ideologi. Och ska man tuta i folk ideologi så är det inte mer än rätt att man kallar det för vad det är, feministisk ideologi och inte säljer in det som vetenskap på falska grunder. Jag tycker nämligen att det är fel att lura andra människor utan föredrar ärlighet. Dessutom, om en idelogi är så kass att man måste försöka lura in den hos andra som "vetenskap" så är det något väldigt fel med ideologin i sig. För hade den varit ok så hade man ju inte behövt sälja in det på falska grunder.

    Nej jag tänker inte bespara dig att kalla genusflum för vad det är bara för att du inte gillar att man kallar det för vad det är. Vill du tro på dumheter så får du göra det men kan inte förvänta dig att alla andra ska tro på samma dumheter.

    Ja, jag har tänkt igenom min ställning och det som gör mig säker på den är att den stöds av den stora majoriteten av befolkningen. Frågan är om du tänkt igenom din? För sist jag såg var det enbart drygt 27% av befolkningen som ansåg sig vara feminister och av dessa är det bara en del som tror på genusflum. Du tillhör mao en ganska liten minoritet som av någon märklig anledning fått för sig att de talar för alla.
    Ok boomer.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-15 15:55:12 följande:
    Prostituerade är ju ett hot mot kvinnors sexuella makt och måste därför bort från marknaden.

    Förstår du inte den här sk ?sexuella makten? inte är något kvinnor vill ha? att både kvinnor och män är mot prostitution handlar om att skydda människor.


    Så frustrerande. vilken tur att du är lång i alla fall. (Ironi) Verkar vara det enda du värdesätter hos dig själv. Allt ditt kräkandes på kvinnor handlar ju om ditt eget dåliga självförtroende, så uppenbart, begriper du inte det? 

    du har allt att vinna på att arbeta med dig själv. Handlar ditt kränkande på kvinnor om en dålig mamma, handlar det om att du har blivit bränd i förhållande? Kanske en professionell kan hjälpa.

  • Anonym (Tred)

    Man, därför är inte prostitution olagligt heller. Att köpa sex är olagligt, det är torsken som begår brottet. En torsk köper inte sex för att de är fattiga eller har en drogmissbruk. Torsken köper sex för att de vill helt enkelt och struntar fullständigt i den prostituerade. torsken kan inte på något sätt veta huruvida den prostituerade befinner sig där av helt fri vilja. 


    sen snacket om att utrota fattigdom (antar drogmissbruk och kriminella traffickinringar också) är ganska avlägset och alla vet att det bara är en retorik som syftar till att nedspela prostitutionens negativa miljö man kan därför inte använda det som argument. Eller ska vi utrota fattigdomen nästa år? 

  • Anonym (Tred)

    Normalt, hur kan du fortfarande prata om incel -uttrycket  ?sexuell makt? att män våldtar och köper kvinnors kroppar handlar inte om att kvinnor innehar en ?sexuell makt?

    begriper du inte att kvinnor håller sig borta från tillfälligt sex med män på grund av alla risker som medföljer? 

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-15 16:46:20 följande:
    Om män kunde få sex lika enkelt som kvinnor skulle det inte finnas några prostituerade.
    du säger att män vill ha sex i högre grad än kvinnor. Om män anstränger sig för att göra samhället tryggare för kvinnor så skulle antagligen kvinnor vilja ha tillfälligt sex i större grad. Då krävs en insats där män har en bättre attityd till kvinnor exempelvis på nätet, i forum. Att män lär känna kvinnor som individer utan ett bakomliggande sexuellt syfte. Bidrar till en bättre miljö och samhälle.

    att klaga på kvinnor är enbart kontraproduktivt. Kvinnor håller sig borta.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-15 17:09:59 följande:

    Och jag tror mer på biologi:


    Det har i denna artikel framkommit att kvinnor utifrån evolutionära grunder väljer sin sexpartner med stor omsorg medan män förhåller sig mera godtyckligt då dem inte behöver investera lika mycket tid vid eventuell barnalstring (här går det förstås att relativisera kring ?stor omsorg? och ?mera godtyckligt?). Dessa omständigheter bidrar till att könen skiljer sig åt ifråga om vardagliga tankar på sex. Män tänker på sex i fler situationer eftersom det för dem inte behöver finnas lika välgrundade förutsättningar för sexuella akter som för den kvinnliga motparten.


    www.psykologisktvetande.se/val-av-partner.html


    Du tror bara på sånt som du känner att du inte har en påverkan över. Du skriver att kvinnor väljer sin partner med omsorg, kan mycket väl stämma. Att kvinnor inte vågar hitta en partner på grund av riskerna med interaktioner med män förbättrar inte sitsen. 


    så, med din motivation bakom. Hur får man i så fall män att acceptera sin situation i stället?

    (att klaga på kvinnor på nätet hjälper inte här heller)

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-15 17:21:49 följande:

    Samma trötta svar du har skrivit otaliga gånger...


    Svaret är enkelt:


    ---


    Det har i denna artikel framkommit att kvinnor utifrån evolutionära grunder väljer sin sexpartner med stor omsorg medan män förhåller sig mera godtyckligt då dem inte behöver investera lika mycket tid vid eventuell barnalstring (här går det förstås att relativisera kring ?stor omsorg? och ?mera godtyckligt?). Dessa omständigheter bidrar till att könen skiljer sig åt ifråga om vardagliga tankar på sex. Män tänker på sex i fler situationer eftersom det för dem inte behöver finnas lika välgrundade förutsättningar för sexuella akter som för den kvinnliga motparten.


    ---


     


    Män och kvinnor är olika riggade BIOLOGISKT!!!!


    Du anser att män och kvinnor är olika riggade biologiskt. Tror inte det är någon som inte håller med om det. berätta Vad du vill säga med det? Förut har du nämnt att du håller med feltänkt i vissa saker. Är det att genmanipulera eller hjärntvätta kvinnor? Eller hur tror du att saken ska ?lösas? ?
  • Anonym (Tred)

    Normal, du skriver De flesta män som vill ha sex blir ju intvingade i en relation på kvinnans villkor annars får de vara utan sex.

    ingen blir intvingad i en relation. du har en vriden uppfattning om relationer. vad skulle kunna hända om den mannen blir utan sex menar du? 

Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?