• Anonym (Tred)

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-09 16:44:45 följande:
    Provocerad?
    Lite provocerande är det med människor som ser saker som alla andras fel, ja. Ganska egocentriskt, empatilöst och verklighetsfrämmande. Antar att dessa har narcissistiska drag, med tanke på att egen utveckling och ansvar inte verkar vara aktuellt.

    det som är så sorgligt är att dessa individer (och du antar jag) har alla verktyg för att göra sin tillvaro bättre., men väljer i stället deras valda verklighet.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-09 17:26:21 följande:

    Rätt och fel... och du har förstås rätt?


    Jag tänker inte som du och är ändå inne på mitt andra långa äktenskap. 


    Du behöver inte tänka som mig, förklara gärna vad det är du anser jag har fel i (med tanke på din kommentar, så antar jag att du anser dig ha ?rätt?)

    Vad skulle du själv kalla folk som skyller sina problem på män, kvinnor, samhället? Speciellt när det inte är alla andras fel att denne är missnöjd med något? Vissa i den här tråden tycker inte ens om kvinnor, har ett kvinnoförakt, samtidigt som de förväntar sig ligga med dessa. Hur får man det att gå ihop? empatilöst, egocentriskt och narcissistiskt Påstår jag.

    så bra att du har ett andra långa äktenskap, vad vill du säga med det? Är du duktig på att ragga? Tillhör du de 20% av männen som ligger med de 80% av kvinnorna? Har du haft 100+ kvinnor? 
  • Anonym (Tred)

    Feltänkt, att sluta klaga på din situation är bara början. Det är något du gör för andras skull, och för din egen. Du slutar gräva ner dig, omgivningen känner sig tryggare.

    det stora arbetet är att göra en medveten ansträngning att faktiskt tycka om kvinnor. Du kan inte förvänta dig en partner om du enbart ser kvinnor som sexuella objekt.

    Du väljer din situation. Jag tror inte du ens har försökt, att förändras tar lång tid.

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-09 23:34:51 följande:
    För män är sex bekräftelse. Ett kvitto på att du duger.
    Nej, det är det inte. Dessutom är att ha sex lika normalt som att inte ha sex. Du har en skev verklighetsuppfattning.
  • Anonym (Tred)

    Det är så sorgligt att läsa viss av inläggen här. Vissa anser att kvinnor har en sexuell ?makt? och att kvinnor ?gynnas? av att män vill ha sex med deras kropp. Den här sexuella ?makten? som dessa pratar om är kvinnors försök att hålla sig undan dessa män som vill ha sex med deras kropp. Är det en makt??


    Anledningen till att du inte får någon inbjudan till sex, är för att ingen kvinna vill ha sex med dig. de vill inte ha sex med dig för att du inte gillar kvinnor helt enkelt. 


    allt är väldigt logiskt, sen så ska det vara ett jäkla klagande på kvinnor ändå. Det kan ju inte vara något fel på dig, näääädå, allt är kvinnors fel. (Ironi, om någon nu inte förstår det)

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-10 14:20:39 följande:

    Kvinnorna i sin tur letar efter pålitliga män som är beredda att ställa upp med sina resurser under tiden barnet växer upp.

    Detta leder till det rimliga antagande att kvinnan skulle vara mer selektiv än mannen i sitt val. Då hon investerar mest tid i omhändertagandet av barnet (med graviditeten inräknad) är det extra viktigt för henne att hitta en lämplig partner. I sin tur medför detta en större konkurrens bland män om den som väljer partner på "motsatta" sidan är mer nogräknad.


    www.psykologisktvetande.se/val-av-partner.html


    Vad vill du säga med det här inlägget som svar på mitt? En pålitlig man är inte en man som skriver kvinnoföraktande inlägg på familjeliv. Därför blir han ratad. Kvinnor kan nosa upp såna män på nolltid, behövs inte många minuters konversation för att lista ut en potentiell fara. (Och antagligen dåligt sex från en sån man också) 

    finns inga genvägar. Är du en kvinnoföraktande, egocentrisk man så finns det ingen kvinna som vill ha dig. Det beror på dig, enbart.
  • Anonym (Tred)

    ?Man? du har nog inte läst mitt inlägg. Vaffan, ?offermentalitet? och hur kan du lägga in ?våldtäkt? i min skrift?


    Det är ju männen som klagar och har på sig en offerkofta, kvinnor ska tydligen vara tacksamma, männen gör ju inget fel alls. Bara i den här tråden så är det ett jävla gnäll och gråtande från män. Det är så synd om dom. Allt är kvinnors fel. jag är ju så bra. Kvinnor vill bara ha akademiker. Jag vill ha sex trots att jag inte gillar kvinnor. Dom är dumma, Buhuu, snyft, snyft. 

  • Anonym (Tred)
    Anonym (,) skrev 2022-11-10 15:56:05 följande:
    ...och varför gnälls det då på kvinnorna och inte på andra män? Det är ju andra män som är själva anledningen till att de inte får ligga.
    mer sannolikt att anledningen till att de inte får ligga faktiskt ligger hos dem själva. Tycker det är underligt att dessa män som inte lyckas med att attrahera kvinnor inte sätter det i sammanhang med att de inte gillar kvinnor.

    det (plus snyftandet och gnället) är det som jag inte kan begripa. Vilken förändring är det dessa män gör? -ingenting-
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Normalt) skrev 2022-11-10 16:16:32 följande:
    När moderna seder ställs mot evolutionär programmering

    I många av dagens västerländska kulturer senareläggs barnafödandet och försiggås av en period med sexuella partners utan ambitioner om reproduktion. Även införandet av preventivmedel har förändrat situationen i stort. En fråga som då infinner sig är kvinnors förändrade preferensbilder när de inte vägleds inför parbildningar utifrån ett möjligt barnafödande som resultat. Deras preferenser är dock knappast fullt ut modifierade för den nya situationen och det evolutionära arvet kvarstår där en djupliggande selektiv ?reflex? ännu påverkar.


    www.psykologisktvetande.se/val-av-partner.html


    Vad vill du säga med det här inlägget? Inte första gången du har postat det. Är det ytterligare gnäll på kvinnor?
Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?