• Anonym (Tred)

    Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?

    Anonym (Feltänkt) skrev 2022-11-15 20:35:22 följande:
    Finns många män som kallas kvinnohatare men de får ändå kvinnor.

    Beror såklart också på vad du menar med att någon ogillar kvinnor. 
    Vem då?
  • Anonym (Tred)
    Dr Nail skrev 2022-11-15 21:08:27 följande:
    ...typ som en tonåring som träffat sin första kärlek. Fast han är 40+ haha!
    Är två individer lyckliga i en relation, så är det bara att gratulera. Får lite dåliga vibbar av uttrycket köpa en fru. Luktar nästan människohandel isf.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Luke) skrev 2022-11-16 07:36:29 följande:
    Ensamma män skyller generellt sett inte på kvinnorna så sluta döm en hel grupp efter några högljudda ensamma män på nätet.

    Ensamma män som feltänkt skrämmer kvinnor, oavsett om denne sitter framför datorn eller visar sig ute. Denne säger att genmanipulation och hjärntvätt av kvinnor är en bra lösning på mäns sexbehov. Såna åsikter indikerar att denna individ är någon som du som kvinna måste hålla dig långt borta från. 


    ensamma män som är trevliga, empatiska, känner sig inte berättigade till sex, faktiskt gillar kvinnor och ser dessa som individer är en helt annan sak. Dessa kommer med all sannolikhet hitta en partner.

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Luke) skrev 2022-11-16 14:43:05 följande:
    Det må vara så man vill att det ska vara men så är det inte. Sanningen är tyvärr inte rättvis. I verkligheten så får ensamma män med dåligt självförtroende  och utan resurser vara utan kvinna även om de är sympatiska.
    Finns ingen anledning till att skylla sin situation på en grupp människor eller samhället.  Enda sättet för någon som vill ha en partner eller sex för den delen är att jobba med sig själv. Många i den här tråden har en negativ attityd mot kvinnor, verkar inte ens gilla kvinnor men ändå förväntar sig att de på olika sätt ska ?ge? dom sex.

    gillar du inte kvinnor - ingen chans att ligga.
    gillar du kvinnor, ser de som individer, vissa gillar du, andra inte, sympatisk, empatisk, så har du större chans.

    folk som inte tar till sig sina brister utan skyller på andra är en triggar för mig, oavsett situation. Det är inte kvinnors fel att just du inte får ligga. 
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Luke) skrev 2022-11-16 15:22:32 följande:
    Även det är bullshit. Har för egen del aldrig legat så så mycket som när jag hade riktigt kass kvinnosyn. Det var i princip bara att gå ut på krogen och plocka en kvinna. 

    Skulle fortfarande kunna göra det men har bra kvinnosyn numera. Det är inte respektfullt agerande. Tycker bara man ska ha sex i nära relationer.
    Finns olika sätt att ogilla kvinnor. Uppenbarligen lyckades du lura dessa. vem skulle vilja ligga med någon som ogillar en? folk som inte har en självbevarelsedrift kanske.
  • Anonym (Tred)

    Luke, om en man ser kvinnor som vandrande köttstycken så har denne en sämre chans att ligga. Även om du har en sån attityd och ändå lyckades med raggandet. Vilken kvinna vill vara ett köttstycke för någon? Vilken kvinna skulle vilja ha sex med någon som inte respekterar eller ens gillar henne? De flesta skulle nosa upp sånt utan problem. Antar att alkohol kan försämra ens sinnen. 


    män som känner sig berättigade till sex, ser kvinnor som köttstycken, struntar i individen bakom kvinnan har sämre möjligheter till sex. Det är helt logiskt, vad som inte är logiskt är att vissa i den här tråden flyttar över ansvaret på kvinnor. De förväntar sig att kvinnor ska ha sex med dem ändå, som en slags samhällsansvar. De förväntar sig att kvinnor ska förändras för att passa dom.


    En förändring hos dessa män är inte aktuellt, varför ska jag ha en bättre attityd mot kvinnor? Näe, genmanipulera eller hjärntvätta kvinnor i stället, gör det lagligt att köpa sex så kvinnor kan fördelas bland männen. Någon menar att män blir ?lurade? till relationer för att de ?måste? ha sex. Samtidigt som denne inte ser något annat värde i förhållandet.

    dessa ser inget värde i kvinnor, förutom det som finns mellan benen. Är det ett sånt samhälle vi vill ha? Varför kan det inte finnas krav på en attitydförändring hos dessa?

  • Anonym (Tred)
    Anonym (Feltänkt) skrev 2022-11-16 18:30:24 följande:
    Kvinnor ska ha förmåner till skillnad från männen.
    Du skriver att kvinnor inte vill att de ska behandlas som de vore "köttstycken men kvinnorna ska ändå ha kvar fördelen när de är" köttstycken" 
    Det är ingen fördel att bli behandlad som ett vandrande köttstycke. Du har en skev verklighetsuppfattning.
  • Anonym (Tred)
    Anonym (Luke) skrev 2022-11-16 20:02:02 följande:
    Du förstår inte hur det fungerar.

    När man ser kvinnor som vandrande köttstycken bryr man sig inte om vad kvinnorna tycker om en och det ger ett mycket självsäkert och attraktivt intryck. I synnerhet i en värld där så många män är svaga och ängsliga.

    Det är egentligen positivt att inte bry sig om vad andra tycker. Men att se kvinnor som köttstycken är fel. Därför som ovan nämnda kvinnosyn ger mycket sex men sämre långsiktiga relationer.
    Du påstår att om man ser kvinnor som individer (alltså inte köttstycken) så leder det till att den mannen blir osjälvsäker. Jag håller inte med att det skulle gynna en man i raggandet.

    Du som individ fungerar på det sättet att det på något sätt hjälper dig med ditt bräckliga självförtroende att se kvinnor som objekt. 
  • Anonym (Tred)

    Feltänkt, inte ens när man är i ett förhållande så är sex en rättighet. Att inte ha sex är lika mycket norm som att ha sex.

    Sluta skyll din situation på kvinnor och samhället. Du och dig själv är den enda faktorn som gör att du inte hittar någon att attrahera. Där borde ägna tid att förbättra.

  • Anonym (Tred)

    Luke, du skriver ju
    När man ser kvinnor som vandrande köttstycken bryr man sig inte om vad kvinnorna tycker om en och det ger ett mycket självsäkert och attraktivt intryck. I synnerhet i en värld där så många män är svaga och ängsliga.

    går inte att misstolka på annat sätt än att du anser för att få ett självsäkert intryck så ser man på dessa som köttstycken (livlösa objekt) skulle man inte göra det och se kvinnor som individer i stället, så leder det till att män blir svaga och ängsliga, osjälvsäkra antar jag. Eller vad menade du i så fall?

Svar på tråden Vad kan vi göra för att hjälpa ensamma män?