Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Fråga till medelålders kvinnor som "nätdejtar".

    Ålder, ort, om det finns barn, rök- och dryckesvanor, vad personen söker för typ av kontakt. Bilderna ska visa personen i fråga, INTE natur eller fordon eller barn eller nånting som helst annat än personen själv. INTE med andra kvinnor eller ens med killkompisar. Det är grunden. Sedan kommer resten. Då vill man veta de viktigaste intressena och sådant som kan avslöja livsstil och personlighet. Lite humor är bra, en positiv anda.

  • Anonym (Jag)
    Anonym (Vart finns min kvinna) skrev 2022-08-07 18:13:42 följande:
    Jag har 2 småbarn som bor växelvist så det är ju en självklarhet att ta, även att jag absolut inte kommer bli pappa till några fler.
    Jag skulle faktiskt se det en fördel om den man dejtar har jämngamla barn, resonerar ni kvinnor generellt så också?

    Problemet med bilder är att jag (och inte många vuxna män) springer runt o tar "selfies" dagarna i ända och får oss själva på bild i generella vardagssituationer.
    Därav dessa krystade bilderna i spegeln i nått omklädningsrum.
    Men jag ska absolut höra runt i bekanskapskretsen om jag visat mig från min bra sida på nån bild de tagit nu under sommaren.
    Jag tror också att jämnåriga barn kan vara bra, eller att mannen har barn som är något äldre så att han kan ha förståelse för hur yngre barn kan bete sig. Det finns förstående män som är helt barnlösa också, men där kommer ett annat möjligt hinder iom att jag själv är helt klar på den fronten.

    Undvik toaletten helst, även gymbilder. Hissen är inte lika illa men vet att sidor med tips kring dejtingappar vill att man undviker dem också. Actionbilder är bra, dvs där du sysslar med något du gillar. Ett leende på åtminstone presentationsbilden, måste inte vara hela tandraden men så man ser glad ut. Foton tagna ur olika vinklar, ansiktet är det viktigaste för min del men något som visar kroppsformen är en fördel. Bra idé att fråga vännerna! :)
  • Anonym (Jag)
    Anonym (Vart finns min kvinna) skrev 2022-08-07 18:55:44 följande:
    Det måste det väl ändå finnas en hel del som kan tänka sig?
    Själv är jag helt inne på att även den jag söker har barn i ungefär samma ålder som bor heltid eller växelvist.

    Har varit singel runt 4år, först nu som jag ger mig in i detta med att kanske se mig omkring efter en ny relation.
    Självklart finns det! Många förstföderskor är äldre numera och borde kunna ha barn i liknande ålder.
  • Anonym (Jag)
    Anonym (Vart finns min kvinna) skrev 2022-08-07 22:48:15 följande:
    Kan inte säga nån mer exact ålder, men när man passerat 40 är man absolut för gammal och bör ha andra prioriteringar, enligt mig.

    Absolut kan man gå ut ibland, men det bör absolut inte vara en så stor del av livet att man känner ett behov av att lägga upp bilder på det när man ämnar att förmedla en bild av sig själv till någon annan.
    Håller med, i den åldern borde annat stå i centrum istället för att festa på krogen som någon övervintrad tonåring, eller ännu värre någon med medelålderskris som tar igen förlorad ungdom. Gå ut ibland som du säger, men om livet kretsar kring festande, krogen mm så undrar man om människan aldrig ska växa upp.
  • Anonym (Jag)
    PernillaPG skrev 2022-08-09 10:24:03 följande:

    Jag vill gärna veta mannens civilstatus, barnens åldrar och antal, eventuella sjukdomar.


    Men framför allt är det viktigt att få reda på vad mannen vill ha för typ av relation om klaffar mellan oss.


    Har skickat till för kontakt till 3 st män på dejtingsidor. Men har nog fått 50 talet män som skickat till mig.


    Som jag skrev innan så försöker jag skriva min profil så utförlig som jag själva skulle vilja att män skriver. Men om män inte läser min text vad jag vill och bara frågor mig om något som jag utförligt inte vill ha så nobbar jag direkt. 


    Det fick mig att tänka på en kille som jag tvärratade direkt! Jag var helt ny på en sida, han skrev ett så jättefint meddelande om hur väldigt intressant han tyckte att min profil var och lite annat. Verkligen inget fel alls på innehållet i meddelandet, verkligen välformulerat! Jag svarade honom något i stil med att om han tagit sig tre sekunder att faktiskt titta på min presentation så hade han sett att den var totalt tom! Inte ett ord hade jag, inte ett enda intresse inlagt, inte ens en bild. Snacka om avslöjad med copy/paste :)

    Så en sidonotering till ts: när du skriver till damer, återkoppla till något från deras presentation. Det brukar vara en bra start.
Svar på tråden Fråga till medelålders kvinnor som "nätdejtar".