Inlägg från: Anonym (Medhårs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Medhårs)

    Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?

    Anonym (M) skrev 2022-10-04 09:41:55 följande:

    Den anmärkning jag fällde om flera konton var riktad endast till den jag citerade - ingen annan. De som hänger på familjeliv regelbundet vet vad det handlar om och det är fakta. 


    Män som inte styrker kvinnor medhårs blir anmälda, varnade och bannade.


    Forumet är en oas för självömkan och spy galla över den manliga halvan av befolkningen.

  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-04 10:45:38 följande:
    Det är för att kvinnor lättare anmäler. Jag fick några inlägg borttagna, så jag motanmälde att motparten inte höll sig till trådens ämne och vips så var inlägget borta. Dom verkar plocka bort det som anmäls.

    Dock tycker jag i grunden att det ör skitlarvigt att anmäla inlägg bara för att man inte gillar någons åsikt.
    Håller med! :)
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (welcome) skrev 2022-10-04 12:15:34 följande:
    Välkommen till FL där villkoren för vad som får eller inte får diskuteras sätts av kvinnor (ofta samma kvinnor) och där allt som avviker från deras syn på vad som är rätt och riktigt och vad som får sägas bestraffas snabbt och effektivt med anmälningar.
    Åsiktskorridoren på forumet är trång.
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 12:51:53 följande:

    Näe. Så enkelt är inget. Vi hamnar förstås utanför ämnet big time om vi leker ?den som sa det han var det?. 


    Efter ett tag här på forumet lär man sig känna igen uttryckssätt,  syntaxer osv hos skribenter oavsett hur många nicks/signaturer som personen ifråga brukar i samma tråd. Att påstå något annat är att idiotförklara folk. Att inte ta deras klarsynta iakttagelser på allvar. Ja, det korrupta letar sig in i alla led. Överallt. 


    Åter till frågeställningen. Det är väl bara positivt om hälften av männen älskar streckfittor. Som påminner om barnets (!) innan pubertetens östrogenhormon förändrar utseendet hos tonårsflickan (i regel).  Och om hälften av killarna föredrar mer uttalade inre blygdläppar och/eller väl tilltagna yttre blygdläppar (som mer än hälften av kvinnor välsignas med efter pubertet eller senare vid graviditet). Alltså finns i ett enkelt och fullt logiskt resonemang helt klart en önskvärd sexpartner för allas smakinriktningar. 😊 Om nu kön spelar en så avgörande stor roll? Tvivlar starkt. I så fall en win win hur som helst med all enorma variation. Samma resonemang är rakt av överförbart på mannens intima karaktäristiska.  Vissa kvinnor föredrar diskreta eller normala kukar. Andra gillar större modeller. Win win också där. Vilken tur för dem med orubbliga ?ideal? eller hur?


     


    Kvinnor kan anpassa sig till efterfrågan. Det är värre för männen.
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 13:31:26 följande:

    Vet inte om vi kommer längre när du tillskriver andra skribenter egenskaper tagna ur luften. Det du förmedlar är inget jag känner igen mig i. Din tolkning. Dina ord. Tycker själv min input är nyanserad och tolerant inför skilda preferenser hos både män och kvinnor. Gällande både kvinnans och mannens kön. Faktabaserad. Lyft gärna ett konkret exempel i din kritik! Vad mer exakt uppfattar du som absurt? Konkretisera. Så kan vi ha en diskussion om diin ingångsposition. I annat fall lägger jag tyvärr din återkoppling i facket poising the well. 


    Om du vill kan jag förklara den retorikmetoden i detalj, men det skulle ju ta av trådens flyt. 


    Vilken fullblodsbesserwisser du är Skål
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Man) skrev 2022-10-04 13:41:17 följande:
    Att hamna i en än djupare diskussion med hen är ju inte direkt eftersträvansvärt.
    Passivt aggressiv var ordet :)
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 13:57:21 följande:
    Än du då. Lägg korten på bordet i ämnet. Vad vill du tillföra så säg? Förhoppningsvis en renhårig seriös debatt. Eller vill endast ?medhårs? med grabbmaffian här. Har du nåt eget att förmedla? 🤔 är säker på saken. 
    Finns inget att tillägga när alla de tillåtna korten är på bordet.
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (B_la) skrev 2022-10-04 16:44:12 följande:

    Bra att det diskuteras, det inte bara kan associeras med könsstympning, det är en form av könsstympning, som av de flesta läkare inte förordas annat än när det skapar smärta och problem i vardagen. Även blekning kan skada nerver och förstöra slemhinnor. 

    (För övrigt är det inte religiösa traditioner som förespråkar könsstympning utan folktradition och nedärvda seder. Det sker oftast inom vissa stammar och geografiska områden som inte är knutna till religion. Den mer omfattande könsstympningen syftar mest till att kontrollera kvinnans sexualitet och det är också vanligt att klitoris skärs bort och underlivet sys ihop till stora delar)

    Angående varför jämförelsen med barn kom upp. Blygdläppar växer och ändrar färg till mörkare under puberteten. Inlägget kommenterade just hur det ser ut hos barn för att det är så små flickor ser ut. Sen är förändringen olika stor i puberteten. 

    Självklart ska man kunna ha olika preferenser, men man måste inte vädra alla och nivån här på FL är i vissa fall skrämmande låg. Förstår ni ens att många unga tjejer är beredda att tappa känseln i underlivet, kanske dras med livslång smärtproblematik, alltså få livslånga skador, för att det anses finare med en viss form på underlivet? 

    Vi behöver mer acceptans för olikheter.  


    Har man oturen att vara född med liten penis är det bara att gilla läget.
  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 17:10:55 följande:

    Nej det är absolut inget jag har påstått! Smaken är som baken delad och måste självfallet få vara så i allting. Alla har sina personliga preferenser. Också jag! Min åsikt handlar definitivt inte om någon misstänkt latent pedofil läggning baserat på om man gillar strecfittor. Inget kunde bli mer fel. 


    Vad jag efterlyser är något helt annat än vad du tar upp. Vill gärna ett eller flera nyanserade svar på TS?s trådstart. Hur kommer det sig att kosmetiska ideal följt av initimkirurgi (porrindustrin inverkar i mytbildning) skapar mycken osäkerhet och jobbiga komplex hos tjejer/kvinnor, vilka i förlängningen leder vissa av dem till en plågsam förminskning av blygdläppar? Är motsvarande  mekanismer igång som vid bröstförstoringar eller bröstförminskningar? (som blivit legio). Eller vid penisförstoringar hos killar?

    Vem vinner på skapa irrationella känslor hos speciellt unga kvinnor av att ?inte duga?? = Skönhetsindustrin förmodar jag. Är det ok? Som TS spekulerande säger, ska en lag komma till där allt som sticker ut utanför paketet kapas. 


    Artikelförfattaren jag hänvisade till är ingen ensam udda idiot. Fler professionella inom psykologin och sociologin styrker åsikten. Ätstörningar som anorexia sägs ha samma mekanismer. Tjejer/kvinnor svälter sig för undvikande av kvinnliga former bl a.


    Hela ditt inlägg osar att det är mest synd om kvinnorna.


    Varför tror du unga män knaprar Viagra och tar anabola?


    Både tjejer och killar utsätts för en enorm press gällande utseende och prestation.

  • Anonym (Medhårs)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 18:29:50 följande:
    Läs rätt. I nästan alla mina inlägg nämner jag vad utseendehets mot killar kan leda till. Precis som för tjejer till plastikkirurgi. Inget jag försvarar. Involverar vi den orättvisan, skippar kvinnlig anatomi hamnar vi utanför trådstart. Anser hamnat en bit från ämnet redan och landat i personangrepp och missförstånd. Ämnet känsligt uppenbarligen.

    Det vore super om TS kunde hålla koll på styrfarten i sin tråd.
    På vilket sätt är det ett personangrepp att dina inlägg osar östrogen och kvinnlig bias?
Svar på tråden Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?