Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Jag vill inte ha sex längre, han vill då ha sex med andra. Vad göra?

    Om du inte kan eller vill få tillbaka attraktionen för honom är det väldigt egoistiskt av dig att kräva att han ska leva i celibat. Då är det bättre att antingen gå skilda vägar eller öppna upp förhållandet.

  • Anonym (anonym)
    Fjäril kär skrev 2023-03-12 14:24:12 följande:

    Jag kan ju tillägga att din man är fri att leva sitt liv precis som han vill. Du kan inte tvinga honom att acceptera dina villkor eller acceptera din ovilja att kompromissa. Att du vill stanna av olika skäl gör honom inte skyldig att gilla läget.
    Han kan när som helst välja att lämna dig vilket du bör vara medveten om. Det är stor risk att han förr eller senare kommer vilja ha en annan kvinna. Om du går in och läser trådar under fliken "otrohet" så finns många inlägg om exakt samma frågeställning och hur det gått för dom. 


    Exakt så. Om en av parterna inte är beredd att permanent leva sexlöst i ett förhållande kommer förhållandet inte att fungera i längden.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Enkelt) skrev 2023-03-13 11:12:39 följande:
    Sex är för många kopplat till känslor, det är inte bara ett könsorgan man har sex med utan en person. Risken är stor att något utvecklas med tiden så att relationen blir hotad, och hur ska man veta om ens partner har eller får känslor för den andra som inte bara handlar om sex? De flesta verkar också tycka att det inte är ok att vara fysiskt nära andra människor på ett sätt som man annars håller inom en relation, oavsett hur sexlivet ser ut. Antingen vill båda jobba för att förbättra saken eller så kan man gå isär, om man inte vill ha en öppen relation. Att som killen gör nu, lägga beslutet i ts knä utan att själv vilja bidra till att förbättra sexlivet, är både egoistiskt och svinigt. Han kan välja att göra slut istället men är antagligen för bekväm inom relationen för att vilja göra det egentligen, eller så kan han verkligen tänka sig att bryta upp relationen och då har han ju inte särskilt starka känslor för ts så då borde de ändå göra slut. Alltså, om han hade haft starka känslor för ts så borde han ha försökt reparera relationen och få igång sexlivet igen, tillsammans, inte föreslå att han ska knulla andra.
    Var i ts står det att han inte har försökt reparera relationen innan han föreslagit att ha sex med andra?
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Enkelt) skrev 2023-03-13 11:41:34 följande:
    Var i ts står det att han har försökt reparera relationen? Borde inte ts ha nämnt vid det här laget ifall de hade försökt något?
    Nej, det kan man verkligen inte förutsätta att hon skulle ha gjort.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Gaffel) skrev 2023-03-13 11:48:46 följande:
    Anonym (Enkelt) skrev 2023-03-13 11:41:34 följande:
    Var i ts står det att han har försökt reparera relationen? Borde inte ts ha nämnt vid det här laget ifall de hade försökt något?

    Varför anta att det är hans fel? Var nånstans står det att TS jobbat på SINA känslor och tappad attraktion? It takes two to tango... 
    +1
  • Anonym (anonym)
    Gräsroten skrev 2023-03-13 11:46:53 följande:

    Kan du inte tänka dig att låta honom få ligga några gånger i veckan bara?


    Hur kul är det att ligga med någon som egentligen inte vill?
Svar på tråden Jag vill inte ha sex längre, han vill då ha sex med andra. Vad göra?