Inlägg från: Maja2003 |Visa alla inlägg
  • Maja2003

    Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta

    www.svt.se/nyheter/utrikes/hamas-attack-mot-israel

    14:16.

    "Samtidigt gratulerar vi er vars nära och kära förärats med martyrskap, säger Hassan Nasrallah och syftar på de civila som dött, enligt kanalen."

    Vilka friska människor gratulerar folk vars anhöriga dött?

    Det är så här islamism fungerar. Ju fler palestinier som dör, desto bättre för Hamas och Hizbollah. Det är av denna anledning Hamas placerar sig själva i de mest tättbefolkade områdena i Gaza, så att om Israel slår till mot dem kommer de döda massa civila samtidigt. Så kan Hamas går ut till världspressen och säga "Israel dödar våra barn".

    Sluta säg att Israel mördar. De måste slå tillbaka mot Hamas, och det är omöjligt att göra det utan att massa civila dör, pga hur Hamas och andra islamister är funtade.

  • Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta
  • Maja2003
    Drottningen1970 skrev 2023-11-03 17:27:00 följande:

    Klart de vill. De är terrorister. Israel däremot är en demokratiskt stat. (Typ) En sådan kan man förvänta sig mer av än att ösa bombregn över ett pyttelitet område där vanliga män, kvinnor och barn är instängda. Som att skjuta hagelbössa in i ett hönshus. Vidrigt. Historien kommer att döma.

    Så fruktansvärt äckligt.


    Vad ska Israel göra för att stoppa Hamas då? Berätta.
  • Maja2003
    Anonym (On point) skrev 2023-11-03 17:31:42 följande:

    Vill bara påminna om att Palestinier inte är lika med Hamas.
    Hamas är en terror organisation som även terroriserar Palestinier.


    Vill påminna om att palestinierna i Gaza valde Hamas i ett demokratiskt val 2006 (sedan dess har det inte hållits fler val).
  • Maja2003
    Drottningen1970 skrev 2023-11-03 18:20:16 följande:
    :Du menar alltså att ändamålen helgar alla medel.

    Exempelvis skulle det vara ok att spärra av uppsala och bomba skiten ur det för att få slut på skjutningarna?

    Berätta!
    Jag frågade vad Israel ska göra för att stoppa Hamas.
  • Maja2003
    Drottningen1970 skrev 2023-11-03 20:22:34 följande:
    Vad tycker du själv? Bomba sönder bebisar och sjukhus? Är det rimligt?
    Om Israel inte gör något åt Hamas kommer de bara fortsätta med sin terrorverksamhet. Och om de gör något åt Hamas kommer tusentals civila att dö, pga hur Hamas agerar. Så jag frågar igen:

    Vad tycker du Israel ska göra?
  • Maja2003
    Drottningen1970 skrev 2023-11-03 20:55:25 följande:
    Du skulle alltså va ok med att uppsala spärrades av och man bombade sönder hela befolkningen för att komma åt ett fåtal kriminella. Well?

    Att ondska kan fördrivas med större ondska låter som nåt från medeltiden.
    Du vägrar ju svara på vad Israel ska göra, utan besvarar frågor genom att ställa nya frågor.
  • Maja2003
    Drottningen1970 skrev 2023-11-03 21:03:30 följande:
    Precis som du vägrar svara på om det är ok att döda tusentals oskyldiga för att komma åt några hundra terrorister ?

    Är det rimligt att man måste ha en lösning på hela den komplexa palestinafrågan för att ha tillåtelser att fördöma mördandet av oskyldiga civila barn, män och kvinnor?

    Hamas och staten Israel äcklar mig lika mycket. Israel är inte utsäktad för en enda sekund bara för att Hamas begår illdåd.
    Det är Hamas fel att alla oskyldiga dör, inte Israels.
  • Maja2003
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-12 15:46:54 följande:
    SLUTA BOMBA OSKYLDIGA CIVILA. 
    Vilket i praktiken är samma sak som att sluta attackera Hamas.
  • Maja2003
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-14 13:17:55 följande:
    Det är inte bara Hamas uppgifter. Läkare utan gränser och andra humanitära organisationer finns på plats och bekräftar att att det tusentals döda barn. Sedan Joe Biden sa samma sak som du om civila offer, har man gjort en lista över alla döda med namn och registreringsnummer. Israel har inte sagt emot eftersom de har också stenkoll på alla i Gaza.

    Men hur många döda palestinska barn är för många för dig? Hur många palestinska barn kan dö tycker du för att du ska säga "det räcker nu"? 200? 1000? 2000? 3000? 6000? 
    Alla vet att välgörenhetsorganisationerna står till vänster och att de alltid hatat Israel.

    Det är Hamas som gör att så många palestinier dör, inte Israel. Men det vill den samlade vänstern inte låtsas om (SVT, människorrättsorganisationer osv).
  • Maja2003
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-14 13:30:57 följande:
    Du svarar inte på mina frågor. Du har nu länge hävdat att barnen är bara collateral damage och att så så många har inte alls dödats. För mig är 200 döda barn redan för mycket. Hur många döda palestinska barn tycker du är för många?

    Men hur många döda palestinska barn är för många för dig? Hur många palestinska barn kan dö tycker du för att du ska säga "det räcker nu"? 200? 1000? 2000? 3000? 6000? 
    Fråga Hamas hur många martyrer de behöver.
  • Maja2003
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-14 13:40:29 följande:
    Det är välkänd sionistisk propaganda att ropa "hat" och "antisemitism" så for man utrycker någon slags kritik mot Israel. Men världen ser igenom det idag.  

    Det är israelisk militär som mördar de oskyldiga palestinier. Enligt många är det pågående folkmord. Det kommer att kosta Israel dyrt. Opinionen vänder och ingen kommer längre att se på Israel på samma sätt som förr. Israel är en apartheidregim och har länge genom masspropaganda dolt alla hemska brott mot palestinier. 
    Vad är det du inte förstår?

    Hamas använder ambulanser, sjukhus, skolor, tättbefolkade områden, allting de kan hitta där de sårbaraste i samhället utsätts för dödligt våld. De VILL att civila dör, just för att sådana som du och människorättsorganisationer kommer lägga all skuld på Israel.

    Hizbollah-ledaren gick ut offentligt och gratulerade palestinska familjer som fått familjemedlemmar dödade. Förstår du hur jävla sjuka i huvudet dessa terrorister är? Det verkar inte så.

    Om inte Israel slår till mot Hamas kommer Hamas fortsätta sin terror. Och om de slår till är det helt omöjligt att undvika civila dödsfall eftersom Hamas med flit placerar baser, vapen och militär utrustning så nära de mest sårbara individerna de kan.
  • Maja2003
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-14 13:56:51 följande:
    Jag har inte sett några som helst bevis för det du pratar om. Häromdagen bombade israel en ambulanskonvoj men inga bevis överhuvudtaget om att det var Hamas i konvojen. Samma med sjukhus...utländska läkare som jobbar på dessa sjukhus hävdar att Hamas inte har något med sjukhus att göra.
    Skulle du lita på vad IS säger också? Det är i princip omöjligt att få fram konkreta bevis i krig, då inga reportrar befinner sig mitt i striderna. Det är ord som står mot ord. Jag litar inte på terrorister som gratulerar familjer till dödsfall för att de blir martyrer i någon sorts religiös galenskap.
Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta