Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Fader)
    Anton Chigurh skrev 2023-11-06 20:28:20 följande:
    Ja, för det är ju IDF's primära mål.....!

    Småbarn, sjukhus och ja, civila i största allmänhet.
    Ja, allt vad Israel gör, talar för att det är sant. Israel mördar palestiner utan någon hänsyn överhuvudtaget. FN kallar det för krigsbrott och Israel släpper inte in FN i Gaza just för att dölja allt det hemska de gör.
  • Anonym (Fader)
    Anonym (Håpp) skrev 2023-11-06 15:35:56 följande:
    Enligt Israelisk källor så var kommandocentralen målet. Vid bombningen så rasade väggen i kyrkan. De bombade alltså inte kyrkan men bredvid.
    Jag misstänker att Hamasbyggnaden tyvärr var solidare.
    Att lita på Israeliska källor är verkligen inte att rekomendera. Israel har ljugit många gånger förr. Pålitliga källor ska vara internationella organisationer typ Amnesty, Human Rights Watch, FN och många andra oberoende organisationer.  Det finns en anledning till varför Israel inte släpper in dessa i Gaza. Det är för att Israel vill dölja alla krigsbrott de begår.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-09 19:25:40 följande:
    Ja ja....vi har redan hört det av din "kollega". Israel har kommunicerat ganska bra vad de avser göra. Så jag ser inte att de försöker dölja en massa. 
    Varför släpper de inte in FN då? Varför släpper de inte in ICC som vill utreda krigsbrott oavsett vilken sida det handlar om? 
  • Anonym (Fader)
    Anton Chigurh skrev 2023-11-06 20:24:02 följande:
    Mmm, jadu, Bill....i sak, så har du ju en poäng, sannerligen.....ja, jo.
    Alltså, egentligen är det ju skitenkelt. IDF får helt enkelt slå tillbaka när Hamas garanterat......GARANTERAT, har lämnat Palestina. All over the place.

    Hur svårt kan det va !!! 
    Varför mördar Israel palestinier på västbanken? Där finns inte Hamas?
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-09 20:41:51 följande:
    Kanske är det inte läge just NU? 
    Varför inte? ICC misstänker pågående krigsbrott i Gaza och det är just nu ICC ska vara där för utredning och dokumentation. Om Israel inte har något att dölja kan man bara vinna på att sanningen kommer fram. 
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-09 21:35:25 följande:
    Det räcker väl som anledning att det är för farligt för "utredare"! 
    Nej. Det stämmer verkligen inte. Så dålig förklaring. Israel bryr sig inte alls om deras säkerhet. Izrael mördar journalister och humanitära arbetare, skjuter på ambulanser och skolor och bryr dig inte det minsta om när bsrn mördas. 
  • Anonym (Fader)
    FuckGoggleAskMe skrev 2023-11-09 22:10:27 följande:
    Israel angriper Hamas, som just genomfört ett blodbad i Israel och har kidnappat 240 israeler. Hamas förskansar sig vid skolar, kyrkor etc och åker i ambulanser. De uppehåller sig mitt ibland civilbefolkningen som då tyvärr dödas också ibland. 

    Israel har ingen agenda som går ut på att mörda muslimer, barn etc, de vill bara få slut på attackerna på Israel. 

    Vad du tror du är anledningen till att barn dör i Gaza? 
    70% av alla offer i Gaza är kvinnor o barn. Israel angriper, helt urskillningslöst, hela Gaza och bryr sig inte ett dugg om att oskyldiga palestinier dör. Israel säger att Hamas gömmer sig där men visar inga bevis. Det finns krigslagar hur man göra bedömningen i varje enskilt fall och Israel följer inte dessa lagar. Just därför är det många oberoende organisationer som anklagar Usrael för krigsbrott, etnisk rensning och tom folkmord.

    Israel är en apartheidregim och har en tydlig agenda att skapa Israel bara för judar. Vad tycker du om illegala bosättare?  Palestiner som levt där i hundratals år,  fördrivs från sina hem och in flyttar ultraortodoxa judar från USA. 

    Anledningen till att barn dör i Gaza är självklart Israels urskillningslösa bombningar.
  • Anonym (Fader)
    Mentat skrev 2023-11-10 08:31:49 följande:

    Hamasapologeter som tror på påståendet att "Israel bombar urskillningslöst" kan ha nytta av att läsa detta BBC-reportage: 'I?m calling from Israeli intelligence. We have the order to bomb. You have two hours' - BBC News

    Jag  vänder mig till apologeterna. Sympatisörerna är räddningslöst förlorade.


    Det är lögn och skådespeleri. IDF ringer nästan aldrig och när de gör det då får man 5 min och inte 2 timmar att fly. Varför tror du att så manga civila dör? De får aldrig någon varning.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-10 11:58:50 följande:
    Jo, det där med bosättningarna är ett problem och där har jag inte helt fått grepp om hur det kunde bli så, varför Israel uppenbarligen tillåter att folk bygger där. Det stänger ju dörren för en två-stats-lösning.
    Jo, jag tror att du förstår. Det handlar om att Israel vill ha ett etniskt rent land bara för judar o  är inte alls intresserad av tvåstatslösning. Det är därför man fördriver palestinier och de som vägrar fly blir mördade. Ca sex miljoner palestiner är fördrivna från sina hem.
Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta