Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    Städa bort äcklet? Pojkvän sur

    Hans katt- hans ansvar men han borde ju ta tag i orsaken till att kattstackarn bajsar på golvet. Är katten ua fysiskt, har tillräckligt med rena lådor osv?

  • Dexter dot com
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-25 17:50:36 följande:

    Ja katten är frisk, men han är slarvig med att rensa lådan. Så länge de hålls efter är det inga problem.


    Verkar ju inte riktigt friskt att bli sur på dig när han inte klarar av att se till att katten har rena lådor att göra sina behov i. Hur svårt kan det vara att ha 3-4 lådor med mycket sand i som man rensar 2g/dag?
  • Dexter dot com
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-25 20:01:39 följande:
    Han bor i en etta, 3-4 lådor får absolut inte plats. De har en stor och det räcker så länge han sköter den.
    Han väljer alltså hellre kattbajs på golvet än att sköta lådan?
  • Dexter dot com
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-25 21:04:33 följande:

    Och jag älskar djur och pysslar massor med katterna, men nej, jag tänker inte byta i lådorna och skulle aldrig i livet kräva det av honom om det var ombytta roller. Jag gör så otroligt mycket här redan som det är. Lådorna är hans ansvar. Har inget med att vara "för fin" att göra.


    Hur kan du stå ut med att se att han missköter dom när du påstår att du älskar djur? Personligen hade jag ställt ett ultimatum om att han sköter katterna eller så lämnar jag och gör en anmälan till LS.
  • Dexter dot com
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-26 06:17:51 följande:

    Missköter är att ta i. Katterna verkar mår bra och det enda är att han borde rensa lådan oftare. Det verkar inte bekymra katterna att gå någon annanstans (oftast går de i badkaret de gånger de vägrar lådan), utan det är vi som drabbas av det. 


    Nej barnen bor inte här, jag och pappan bor i huset varannan vecka med dem.


    Märker att vi har väldigt olika syn på vad som är god skötsel av katter....inte inte klara av det mest enkla som att ha rena lådor åt sina katter är fasiken katastrof!! Att välja att strunta i att göra rent kattlådan som tar 30 sekunder och hellre låta katterna skita på golv och i badkaret är ju rent ut sjukt.
Svar på tråden Städa bort äcklet? Pojkvän sur