Inlägg från: Katten Ceasar |Visa alla inlägg
  • Katten Ceasar

    Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

    Jag har inte läst igenom alla inlägg så det kan upprepas en aning.

    Men snälla ts, det var nog den dummaste frågan jag har läst på länge. En kvinna som är gravid kanske har jätteont i benen, ryggen, foglossning m.m m.m... och då kan man väl vara så vänlig att visa lite hänsyn. Eller hur?? Är det för mycket begärt? Nä det tycker inte jag iaf...
    Visst du kanske har ont i ditt knä, men det kan hända att den som är gravid har så mycket mer ont än vad du har kanske.

    Men var självisk och inte lämna ditt plats åt dem som kanske behöver platsen bättre... jag hade def gjort det iaf.

    Skapa du denna tråden bara för att få så arga kommentarer som möjligt eller??

  • Katten Ceasar

    Ts: Oj vad du tar i då!! Har du dåligt samvete för nåt? Jag kanske gick lite över gränsen men jag blev så upprörd över ditt inlägg. Hur man ens kan ställa en sån fråga. Det var så hänsynslöst.

    Nä jag tar iaf inte åt mig över vad du skrev... och du kanske borde ta åt dig över vad alla skriver eftersom att det är många som skriver samma sak.

    Säger bara en sak. Vilken tur att vi bor i ett fritt land och kan göra vad vi vill då. För jag hade aldrig gjort en sån grej iaf...

  • Katten Ceasar

    Ts, om jag skulle veta eller märka att du hade jätteont i knät så hade jag erbjudit dig min plats bara för att du skulle slippa att stå. Man måste ibland tänka på andras bästa.

  • Katten Ceasar

    Ts, lägg ner!! jag blev bara upprörs över vad du skrev. That´s it!! Och det finns dem som skriver ungefär samma saker som jag men dem trackar du inte på... tack så mycket!!

  • Katten Ceasar

    Ts, ok då ber jag väl om ursäkt då!! Kära nån!!

    Jag lägger ner detta för man komme ringet vart på det här alltså!!

  • Katten Ceasar

    MrsBoa:

    Åhh änligen en som tycker som jag... eller det är väl många som tycker som jag men jag fick så mycket skit av ts av mina inlägg så jag la ner alltihop. Men det du skrev var exakt det jag menade...

    TACK!!

  • Katten Ceasar

    ts, din inställning till gravida kvinnor chockerar mig oerhört.

    Jag hade bestämt mig för att inte lägga mig i i denna disskusionen mer men jag känner att det måste jag.

    Jag har läst igenom alla inlägg och det märks tydligt att du har nånting emot gravida. Så dem är mindre värda än alla andra då eller? Jag tror inte att dem som är gravida blänger just på dig eller blänger överhuvudtaget utan dem kanske har ont nånstans, har svårt för att andas osv och kanske gör lite konstiga grimaser.

    Hoppas att du bli gravid nångång så att du märker hur det kan vara.

    P.S Jag skiter fullständigt om du blir förbannad på mig för jag tänker inte låta nån trycka ner mig. Och du!! Nu har jag bara skrivit min åsikt Och det har man väl rätt till??!!!!!

  • Katten Ceasar

    Nu när det är så många som har motiverat till varför du ska lämna din plats till gravida så kanske du ska tänka på det nästa gång du åker buss och se en gravid kvinna i bussen som kanske måste tvingas till att stå. Erbjud dig din plats och mår hon så pass bra så att hon inte behöver sitta då kan ju du sitta kvar. Eller så kanske du har gjort en människa väldigt glad.
    Har du ont i benet just den dan så erbjud dig inte då men annars så kanske man kan vara hygglig att göra det.

  • Katten Ceasar

    Om det finns så många känslokalla människor som inte kan erbjuda sig sin plats när man väl behöver det så kommer jag att aldrig åka buss som gravid eller så hoppas jag att det finns en sittplats till mig redan från början så jag slipper att bli irreterad över att folk inte har nåt hyfs och hövlighet!!

    Håller med musli vad har hänt med dagens ungdomar egentligen??

  • Katten Ceasar

    Men om det är så många som blänger på dig så låt bli att ta åt dig av det då. Bara skakar av dig det. Tänk om man skulle ta allting personligt av vad folk gör, ja då skulle man ju bli helt knaäpp. Och vad är det som säger att hon blänger då?! Hon kanske ha foglossning, ont i ryggen, sammandragningar eller precis vad som helst och få ett konstigt minspel i ansiktet.

    Nä jag tycker att du ska ändra inställning mot vad dte gäller gravida för det här är ju riktigt löjligt.

  • Katten Ceasar

    Ja det ska ju inte du bryr dig om varför jag fortsätter att läsa och skriva... sen tycker jag inte om att du bara attackerar mig när det finns så MÅNGA fler som skriver exakt samma sak som jag.

    Det är bra att du står för vad du tycker men du ska vet att det gör jag oxå!!!

  • Katten Ceasar

    Nä detsamma skriver jag till dig. Jag skrev bara vad jag tyckte och då började du direkt. Så jag kan väl säga att jag har oxå försvarat mig mot dig.
    Och jag har verkligen ingen lust att hålla god min när jag är så arg så att jag håller på att koka!!!!!

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?