Har ni kapris hemma och vad använder ni den till?
Har själv kapris hemma sen jag skulle göra nån maträtt (minns inte vad) men nu stor den där i kylen i stort sett full burk och jag kan inte komma på vad görqa med den...
Har själv kapris hemma sen jag skulle göra nån maträtt (minns inte vad) men nu stor den där i kylen i stort sett full burk och jag kan inte komma på vad görqa med den...
Ja! Använder den till t ex köttfärsbiffar (ex Biff a la Lindström) eller till vissa fiskrätter eller tonfiskröra. Man kan/ska ha det på wienersnitzel. Smaskens!
Ja! Alltid! Vi har den på pizzan när vi gör hemma. Det blir lite extra sälta och syrligt. Väldigt gott. Rekommenderas!
uuuuh kapris kommer inte innanför dörren här .
Om det nu inte råkar smita med någon i en färdigköpt potatissallad....
man kan ju göra en egen potatissallad med lite kokt , kall tärnad potatis, ruccolasallad, soltorkadetomater, kapris. och sedan hälla över en god vinegrätt. kan ha det till kött.
hm, brukar man inte ha det på schnitsel med en rullad ansjovis fylld med kapris? mumma ju... =o)
sallad med skivade tomater, svarta oliver, mozzarella o kapris är mumma!
...i pastasås baserad på tomatpuré, vitt vin & tonfisk. Mums!
Jag tycker egentligen att kapris är lite läskigt... men ett måste i dubbelmarinerad fläskfilé/oxfilé eller om man gör en krämig potatissallad.
Kaprissås...Gott
Jag tycker om sältan i kapris. Häller gärna några i en skål och äter en och en med tesked som snacks till vin en kväll.
Har i princip alltid kapris hemma och använder den nästan aldrig.
Håller bra och strax efter att man slängt den 5-år gamla burken blir man alltid sugen på potatissallad med kapris....