• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (yay :))
    Anonym (Till dig 2) skrev 2013-06-27 01:47:13 följande:
    HerreGUD!!!!!!!!!! Herregud!!

    Jag skrev i den här tråden tidigare, att jag var gravid i sjunde månaden och vill så gärna skriva till min pappa och meddela han om graviditeten.. Men jag har alltid fegat ur..

    JAG GJORDE DET. Jag skrev det där smset jag aldrig vågade skicka!!!!

    MMS:ade en bild från ultraljudet och skrev bebisen, till min pappa.

    Herregud. Jag dör här. Får lite panik. Jag undrar hur han kommer reagera när han ser mitt meddelande.

    Guud!!!!!! Shit!! Jag gjorde det. Åh vilken ångest!! Nu slipper jag åtminstone tänka på det. 
    Är glad för din skull att du vågade skicka ditt sms du inte vågade skicka! YOU DID IT! :)
  • Anonym (yay :))

    Däremot har jag ett sms jag inte vågar skicka.. och skulle inte kunna även om jag ville.

     
    "Du din äckliga lilla kakerlacka till karl, du verkar ju aldrig dö?! Jag såg dig idag igen, och samma reaktion som alltid. Skillnaden idag var att jag fan började gråta! första gången på 4 år- och för 4 år sedan var det pga graviditetshormoner jag grät.

    Räcker det inte att du först skulle vara vän men min dåvarande sambo trots att DU MYCKET VÄL vet vad du gjorde mot mig den där sommarnatten 2010?!
    Eller som då du flyttade in i trappuppgången bredvid mig i höstas, och sen när jag flyttade hem till min mamma för att slippa dig- så flyttade du dit också med din flickvän som uppenbarligen inte vet vad du gjorde eller vilken fegis du är...?

    Nu har jag flyttat igen och nu kan du inte hitta mig ditt as!
    Det enda jag behöver nu för att ordna upp alla komplikationer jag fick för 3 år sedan är att åka till danmark och träffa en specialistläkare på en privatklinik i köpenhamn, DÅ kommer alla ärr som du orsakat vara borta. Alla förutom det som sitter fast i mitt huvud och ger mig tankar jag helst slipper.

    Och vet du vad, jag ÄR en bättre person än dig.
    Jag har inte förlåtit dig eller accepterat det du gjorde, tycker inte om dig för den delen heller.. MEN- jag önskar dig allt gott i livet, med en familj och personer som älskar och bryr sig om dig, och att du lyckas ordna upp ditt liv och skaffa ett jobb och äntligen erkänner att du är svart i hyn o inte nå jäkla "gyllenbrun".. (du är ju ändå på gränsen till blå!)

    Och trots allt gott jag önskar dig så känner jag att min tro till gud blir starkare för varje dag som går, enbart för att om jag tror på gud, så tror jag på att det finns en version av helvetet skapt för sådana som dig.

    God natt och ha ett bra liv, glöm aldrig bort vad du gjort människor i din omgivning. Inte bara mot mig- Men din familj och dina x-antal flickvänner. Hoppas verkligen att du kan leva med vad du gjort, för dör du nu kommer jag bryta mig in på bårhuset, spotta dig i ansiktet, pissa i din mun, och skita på din kudde i kistan (ingen lär känna skillnad på det och din aftershave). och dessutom- om du dör nu så hinner jag inte lära mig att bryta mig in någonstans.. ge mig åtminstone 15-20 år.

    MVH den oskyldiga 16-åringen du våldtog 2010, som nu snart är 20- och bara låter ilskan växa i takt med åldern. (jag e int bitter.) 

  • Anonym (ny här)
    Anonym (ny här) skrev 2013-06-27 00:36:57 följande:
    Ja det här med att vem ska ta första steget vad barnslig attityd vill du bli bemött som en vuxen bete fig då dom en .
    Jag kan gärna ta steget men som  du vet är det ju rätt omöjligt så skulle vi vara vuxna eller ska vi fortsätta som barnrumpor för annars är jag inte intresserad längre kan jag säga .
  • Anonym (saknar dej)

    "hej du snygga cowboysare i karlskoga med dom snygga ögonen, jag tycker du är skitsnygg men det skulle jag aldrig våga söga dej, men skulle gärna ta en ritt med dejFlört

  • En himmelsk drog

    "Tänker du på mig någon gång, eller har du hittat någon ny att leka hjärtekrossare med? Jag saknar dig, jag saknar oss. Eller nej, jag saknar bara den illusion vi byggde upp för omvärlden. Önskar vi kunde låtsas att allt var som förr, bara för en natt. Fast å andra sidan så hoppas jag du brinner i helvetet för alla de gånger du bedrog mig, och för alla lögner du försökte med. Jag är inte dum! Och du, ett tips. Byt lösenord överallt, och kom på någonting bättre än namnet på din hund - Om du nu såklart inte har någonting emot att jag tjuvläser dina Facebook konversationer, mail och ser allt du lägger pengar på såhär X antal år efter vi gjorde slut. "

  • Anonym (saknar dej)

    "skickade detta mailet till radion i kga idag=) hej jag vill att du spelar en låt till killen i cowboyhatten jag hälsade på på kga-festen. jag har alltid gillat dina vackra ögon och jag har för mej du gillade barbara streisand en hemlig beundrarinna" åh jag skulle gärna vilja träffa han mer än bara en glimt i affären och ett hej, men jag är så blyg,"men du blueeyes, come take a ride with me into the sunsetFlört

  • Anonym (ny här)

    Jag bekymrar mig inte så mycket mer, har varit rätt tydlig med saker och visat med , så antar att det inte ska bli problem utan hen borde förstå detta själv .Jag vill gärna bibehålla min harmoni jag trivs i harmonisk atmosfär(-: och söker efter harmoni .

  • Anonym (saknardigidiot)

    Hatar att jag saknar dig, hatar verkligen att jag skulle göra allt för att få tillbaka det vi hade. Trots att vårat förhållande tydligen var en lögn och att dina ord till mig inte var sanna. Hela min värld har rasat pga dig, ett otroget svin som blåser tjejer för att må bra själv, hur kan man må bra av att andra mår dåligt? Avskyr dig för allt ont du gjort mig, kommer aldrig förlåta dig för att du förstört min framtid, allra minst för vårat kommande barn.
    Som jag sagt tidigare, tycker hemskt synd om dig, men fortsätt behandla människor som du gör och se vart det leder dig,... Titta sedan på allt jag gjort för dig och allt vi gjort tillsammans, så kanske du kan ge äkta kärlek till en tjej som förtjänar det.
    Dock inte trovärdigt. Har inte direkt så höga tankar om en fjortisknullare..
    Jag vet att jag kan krossa dig utan att röra vid dig, men jag sjunker aldrig till din nivå, låter karman göra sitt.
    Puss puss

  • bastardized

    Kom hit och packa ihop din skit och dra åt helvete, jag trivs bäst själv och vill bestämma över min egen dag.
    Och du, ha det så kul i Paris. Resan är en avskedsgåva från mig till dig, nu blir det till att jobba ihop till egen guldkant på tillvaron :)

  • Anonym (saknar dej)

    "min egen drömcowboy, tänk att jag sett dej så många ggr och att jag ej sett hur gullig och snäll du ser ut, och du har dom blåaste ögon jag någonsin sett, me can drown!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!