Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

46 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-04-25 Eisregen svarade i tråden: Varför tar inte svenska tjejer första steget?:
Det har mindre att göra med land och mer av graden av attraktion. Om en tjej är tillräckligt attraherad av dig tar hon gärna första steget.

2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Orkar inte, slut som människa, sonen så otroligt elak: Jobbigt jobbigt, ta all hjälp du kan få med råd och stöd från vård och kommun men fortsätt kämpa för din son. Symptomen brukar bli mindre utåtagerande med åren och han behöver dig.
2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Vad tycker du om unga svenska killar som har thailändska flickvänner?:
Det är väl bara härligt att världen blivit så liten att människor kan finna kärleken i världens alla hörn

2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Jag älskar att vara förälder!:
Grattis! Härligt att höra!

2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: svartsjuk/löjlig eller adekvat?: Som jag tolkar dig är det jobbiga här att han inte respekterar er romantiska relation, alltså att det är du och hon som har ett förhållande romantiskt men öppet för fysiska förbindelser?

Oavsett.
2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Oattraktivt självhävdelsebehov: Håller med föregående talare. Det där började med facebook/instagram och är på väg att försvinna inom några år.

Sen är det ju en klassisk medelålderspryl också som de flesta går igenom.
2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Är jag tjock? Hur får jag bort pluffset bäst? *mina mått*: Rekommenderar yoga. Finns många bra youtube yogis. Det får en att fokusera mer på vad kroppen kan göra än hur den ser ut, man börjar tycka om sig själv mer av det och slutar leta skavanker efter ett tag när.
2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Ont under samlag och dagar efter:
Bäst att ringa 1177 vårdguiden så får du bäst svar

2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Har bara ätit en enda måltid på hela dagen + varit på gymmet: Du kan lita på vad din kropp vill ha till stor del om du tränar regelbundet och inte äter socker som ställer till det med hungersignalerna.

Om du efter att ha tränat en vecka, ätit när du är hungrig och sovit.
2021-04-24 Eisregen svarade i tråden: Min kille gjorde slut för jag somnade i badkaret:
Många sover alldeles för lite. Bara härligt och hälsosamt att ta en nap då och då. Som någon skrev verkar han inte mycket att ha. Hitta nån som gillar att siesta tillsammans istället.