Aktivitetsflöde Sida 1 av 8

2020-09-03 KlantSmurfen svarade i tråden: Larm om att tjejer pressas till sex och att sex blivit allt hårdare:
Det har man också sagt om videovåld och tv spelsvåld men det finns fortfarande inget stöd i forskning
Vill du länka till forskning om porr?2020-09-03 KlantSmurfen svarade i tråden: Larm om att tjejer pressas till sex och att sex blivit allt hårdare: " SANNINGEN är att de flesta av er attraheras av män som man kan misstänka baserat på andra personlighetsdrag har ett sexuellt aggressivt beteende. Så det stora problemet ligger i att ni premierar den typen av man "
Något.
2020-09-03 KlantSmurfen svarade i tråden: Larm om att tjejer pressas till sex och att sex blivit allt hårdare: " Har det alltid varit så här? "
Går inte att utesluta.
Lägre mörkertal?

" Vad har porren för roll? "
Det kan påverka vad man tror att man ska ställa upp på.
Dom vill egentligen inte men de har ju sett.
2020-09-01 KlantSmurfen svarade i tråden: Varför får inte män vara osäkra?: " De flesta som ägnar sig åt genusvetenskap tex gör det med utgångspunkten att människor inte har största delen av sina egenskaper bestämda av sitt kön "
Nja, de utgår ifrån att biologi påverkar.
2020-08-28 KlantSmurfen svarade i tråden: Svenskt godhetsapostel försöker spela hjälte under BLM protest - blir kaos och bråk: @André "'Hjälparen"  Zachrisson(1865) Frederick Douglass, "What the Black Man Wants"
"What shall we do with the Negro?" I have had but one answer from the beginning. Do nothing with us! Your doing with us has already played the mischief with us.
2020-08-28 KlantSmurfen svarade i tråden: Svenskt godhetsapostel försöker spela hjälte under BLM protest - blir kaos och bråk: Portland police record highest number of death investigations in single month in more than three decades - oregonlive.com
https://www.oregonlive.com/crime/2020/07/portland-police-record-highest-number-of-death-investigations-in-single-month-in-more-than-three-decades.
2020-08-28 KlantSmurfen svarade i tråden: Svenskt godhetsapostel försöker spela hjälte under BLM protest - blir kaos och bråk:


2020-08-16 KlantSmurfen svarade i tråden: Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin:
Jag orkar inte...
Det har förklarats, länkats, citerats, markerats, länkar med bilder som förklarar men...2020-08-14 KlantSmurfen svarade i tråden: Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin: Droppar är vätskeform, är det viruspartiklar i droppar är det droppsmitta, kommer dropparna flygandes är det droppsmitta, eftersom det är droppar som bär på partiklarna och dessa droppar tar med sig partiklarna.

Innehåll