0 Följare 0 Följer

Tessaloniki

Planerar barn

¤ TTC start juni 2018
¤ MF v. 5 april 2019
¤ Fertilitetsutredning oktober 2019
¤ MA v. 9 december 2019 (cykel 1 med letrozole)
¤ MF v. 5 april 2020 (cykel 3 med letrozole)
¤ MF-utredning maj 2020 - resultat "blankt papper"

Pågående behandling (aug 20): cykel 4 med letrozole + ovitrelle
Fick utskrivet lutinus och trombyl inför framtida graviditeter.

Äter (aug 20): Mg, Zn, Metylfolat (folsyra), B-complex, Omega3, vitamin D3, Coenzym Q10
Provsvar från IVFSerums mensblodstest: "Mixed aerobic anaerobic dysbiosis.
The amount of Lactobacilli detected was 11%.
The microorganism Candida spp., was detected" Candida behandlas och Lactal balans är inköpt för att ge tillskott av mjölksyrebakterier.

Utredningen i oktober -19 visade endast att jag har långa cykler och det tar tid för mina ägg att mogna. Mina egna cykler är 38-40 dagar, med ÄL runt CD 29 (isch). Även med letro så kommer ÄL först runt CD 19-21.
Efter tredje missfallet gjordes en missfallsutredning som visade att allt är "normalt", enligt svenska sjukvården åtminstone.

Läser "Is your body baby friendly?" samt "Preventing miscarriage". Vi funderar på att påbörja immunologisk utredning i Aten under våren -21.

Ålder

29 år

Civilstatus

Gift

Personlighet

Flummig     Kontrollfreak     Snäll    

Intressen

Dator/Internet     Djur     Fotografi     Musik    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund     Katt    

Aktivitetsflöde

2020-09-04 Tessaloniki svarade i tråden: Ni som haft missfall, Behöver ert stöd: Det finns inget rätt och fel när det kommer till sorg - vissa sörjer i tre dagar, andra tre månader, och det är inget någon ska ha en åsikt om. Jag var som sagt sjukskriven i fem veckor och det var ju inte direkt.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Lär ha stora problem att få min gyn skriva ut något, haha :P när jag nämnde mensblodstestet för henne gick hon lite i taket. Så eventuella behandlingar görs "i hemlighet", så att säga.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Ni som haft missfall, Behöver ert stöd: Väntan är det allra värsta! Hade man vetat att "om si och så många månader är du gravid" så hade man lätt kunnat vänta den tiden... men ovissheten gör väntan så mycket outhärdligare.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Ni som haft missfall, Behöver ert stöd: Diabetes kan man ändå hantera, det kommer nog gå fint nu när de börjat tänka på det  Det är INTE ditt fel att du får missfall. Man får ju (i princip) aldrig veta varför man får.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Ni som haft missfall, Behöver ert stöd: Usch, vad jobbigt att det krävdes både cytotec och skrapning...  

När det gäller missfallsutredningen så VILL man snarare att något ska vara fel - för det betyder att man har något man kan rätta.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Det är ju bra att det blir resultat snabbt, men usch vad sorgligt att du har fått fler missfall även efter   Hoppas att ni finner er lösning snart! 

En bra färgskrivare har jag tillgång till så då.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Ni som haft missfall, Behöver ert stöd: Du är inte ensam  Har tre missfall bakom mig. Jag hamnade också på botten efter det tredje missfallet. Blev sjukskriven pga depression i fem veckor och använde den tiden till att återhämta mig.
2020-09-03 Tessaloniki svarade i tråden: Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!: Underbart att höra  Stort grattis!

Jag har ju fått provsvar och så från dem men inte skickat tillbaka formuläret ännu. Hade också obalans i livmodern, men min gyn trodde inte riktigt på det där.
2020-08-25 Tessaloniki svarade i tråden: Vilken bil ska vi köpa?:
Tusen tack, hade ingen aning om att det fanns en sån sida!

2020-08-23 Tessaloniki svarade i tråden: Vilken bil ska vi köpa?: Fredde1981 skrev 2020-08-23 19:04:44 följande:Ni skulle kunna titta på Skoda Superb.

Större än er V70 på alla leder men framförallt utrymmet mellan baksäte och framsäte.

I V70 blir det trångt i fram.

Innehåll