0 Följare 0 Följer

Tessaloniki

Planerar barn

Uppdatering 2021:
Sambo med min själsfrände och vi har tillsammans påbörjat vår resa mot familjebildandet. Barnlängtande i 3,5 år, se historik längre ned från tidigare förhållande.

Äter magneium, zink, folsyra, omega3, D-vitamin, coenzym Q10, multivitamin för gravida. Han äter multivitamin man, omega 3 samt D-vitamin.
Jag har lätt oregelbundna cykler och har tidigare behövt hjälp via letrozole. Vi gör naturliga försök fram till hösten, sedan kommer jag ringa min klinik för att be om hjälp igen.Åren 2018-2020:
¤ TTC start juni 2018
¤ MF v. 5 april 2019
¤ Fertilitetsutredning oktober 2019 (Resultat: Jag har långa cykler och det tar tid för äggen att mogna)
¤ MA v. 9 december 2019 (cykel 1 med letrozole)
¤ MF v. 5 april 2020 (cykel 3 med letrozole)
¤ MF-utredning maj 2020 - resultat "blankt papper"
¤ Augusti 2020: Provsvar från IVFSerums mensblodstest: "Mixed aerobic anaerobic dysbiosis.
The amount of Lactobacilli detected was 11%.
The microorganism Candida spp., was detected"
¤ September 2020: Blev singel

Ålder

30 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Flummig     Kontrollfreak     Snäll    

Intressen

Dator/Internet     Djur     Fotografi     Musik    

Musik

Allätare    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2021-08-24 Tessaloniki svarade i tråden: Gravid efter vaccination:
Du får nog förtydliga din frågeställning här... du tror väl inte att vaccinet ska hjälpa dig bli gravid?

2021-08-24 Tessaloniki svarade i tråden: Inte varit ihop så länge, båda har stor barnlängtan: Hej 30-åringen! :) 
Jag tänker säga emot alla Nej-sägare nu. Jag träffade min kille i januari i år, vi flyttade ihop i april och vi försöker nu skaffa barn. Vi båda har haft tidigare förhållanden.
2021-08-23 Tessaloniki svarade i tråden: Hur ofta säga jag älskar dig?: Finns väl ändå ingen gräns för det? Säg det om du känner det! Vi säger det säkert minst tio gånger om dagen, och menar det lika mycket varje gång... ingen håller räkningen, utan vi.
2021-08-20 Tessaloniki svarade i tråden: Tinnitus av Pfizers vaccin?: Jag har tagit Pfizers vaccin dos ett och upplever inte att det har gett mig mer tinnitus. Mitt "normaltillstånd" är att jag har mild tinnitus som kommer och går, inte konstant alltså. Tog första vaccindosen den 8 augusti.
2021-08-16 Tessaloniki svarade i tråden: Bygga hus:
Tack så mycket! :) 

2021-08-16 Tessaloniki svarade i tråden: Bygga hus: Vi är jäääättetidigt ute i planeringen, började liksom diskutera möjligheten igår  Vi planerar i såna fall att bygga ute på landsbygden / i mindre samhälle och rent grovt räknat.
2021-08-16 Tessaloniki svarade i tråden: Tre missfall på rad och "inga fel": Tack så mycket, och grattis till graviditeten!  Jag och sambon har fått en tid för utredning (igen för min del) så snart kommer vi köra igång med behandlingar! Och jag har ju fått utskrivet progesteron.
2021-08-16 Tessaloniki svarade i tråden: Bygga hus: Inget svar härifrån, men, vilket roligt sammanträffande! Jag tänkte precis starta exakt samma tråd som dig men kom på att jag borde gå in och kolla om det finns någon redan...
2021-08-13 Tessaloniki svarade i tråden: Med bebis 0-3 månader, anser du att du gärna åker och hälsar på folk eller att folk kommer hem till er och hälsar på er?: Har inga barn ännu men tänkte ändå bidra med lite tankar. Vad jobbigt för dig att du känner press att åka och hälsa på! När jag läser dit inlägg så tänker jag spontant att dina.
2021-08-12 Tessaloniki svarade i tråden: Fertilitetsutredning, nu ångrar han sig, fortsätta själv.: Hej!
Jag gick igenom samma process förra året när mitt ex lämnade mig efter två års kämpande att få barn. Jag kontaktade min klinik där vi gjorde försöken och fick komma in och prata.

Innehåll