• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • BeatrixP

    Ja, jag vet inte om du råkat ut för förstoppning någon gång... kan rapportera att det är en otroligt frustrerande känsla. Eftersom det inte fanns några alternativ var det bara att med tumme och pekfingret försöka att peta ut proppen, ingen trevlig sysselsättning kan jag meddela, men det hjälpte. Är numer noga med att äta mycket grönsaker och dricka mycket vatten!

  • Fredrika1

    Vilket harligt forum det har ar... Har far man verkligen veta allt!! (?) *skrattar*

    Har sjalv inget att tillagga forresten i ackeltavlingen.. Inte for att jag aldrig gjort nat - utan for att jag fortrangt!!

  • Velouria

    Men guud, en ölburk! Hur fick du den idén? *nyfiken*
    Själv tvingades jag sätta på mig mitt enda par jeans på en festival efter att någon okänd hade kissat på dem... inte så kul.

  • Mamma Mu med Sparven Max

    Hm..varför en ölburk??

    Jag jobbade på ett äldreboende och den äldre mannen jag var hos var VÄLDIGT dålig i magen. Han hade blöja och jag skulle byta den men det var så mycket i den och så löst att jag fick balansera bajet i blöjan till pappers korgen men det rann över och ut på golvet och lite på sängkanten...... DET var ÄCKLIGT!!!

  • lakritspipa

    Det var när jag jobbade i hemtjänsten och blev tvungen att "plocka" en kvinna pga förstoppning. Alltså stoppa in handen upp i tarmen och pilla ut bajs!
    Bräck det!

  • maj72

    Det äckligaste jag gjorde var när jag åt dålig äggröra på en restaurang i Frankrika och fick diaree och kräkningar samtidigt. Först fick jag springa på toaletten för att det kom massa där nere och sedan mådde jag så illa av den hemska lukten så att jag fick hålla huvudet i toan och spy efter.
    Fy vad äckligt det var. Får rysningar när jag tänker på det.....

  • LindaoEmil

    jag jobbade på ett demensboende för två år sedan, då fick jag skura av en matta som en av de boende bajsat på! *kväljningar*

  • sisley

    Åh, maj72 - det har jag också gjort. Fy bubblan alltså, inte hann man med att spola heller. *ryser*

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?