• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • kvabbso

    OK, vi har många historier från vården och många historier om bajs! Finns det några fler än Ellebelle som ÄTIT äckliga och konstiga saker (mask... bläää)?

  • MansonDust

    Äckligaste jag gjort kanske inte går in här men en äcklig _upplevelse_ kan jag berätta om.

    Jag var hos mitt ex och vi festade en hel del. Han satte sig sovrummet och mådde rätt dåligt. Och så började han spy, rätt ut på golvet. På kläder, på matta, ja allt. (Inte hans sovrum haha)
    In kommer hon som bodde där. Tvärvänder direkt och går ut för att hämta skurmopp och handskar. Hon försöker få upp allt men börjar må så illa av det att hon ställer sig i fönstret. Då börjar mitt ex spy - igen. Och hon vid fönstret ser det och spyr hon med, genom fönstret. Så där håller dom på samtidigt som dom asgarvar åt allt. Jag sitter i sängen mellan dom och spyr nästan själv av alla spyljud. *skrattar*

  • flowergirl

    En gång så hade vi fest hemma hos min f.d kille... det fanns en bokhylla med tavlor och sånt, ja... vi hade kul, dansade, drack .. vi var i köket då, det fanns inte många i vardagsrummet, kanske bara ett par 3 stycken, i alla fall, så var det dags för alla å gå hem... alla gick och min f.d, en kompis och jag gick å la oss. på morgonen vaknade vi och var jättetrötta, lägenheten stank cigg och spritt så vi vädrade lite, plötsligt så säger min kompis till mig: " haha, fy vad ni är äckliga" jag undrar vad det är, och så säger han "det är en bajskorv i bokhyllan, vem har lagt skämtbajs här??" jag bara skrattar när jag ser det, och tänker att antingen så var det kompisen eller f.dettan... men jag vet att han inte har såna grejer hemma och kompisen hade absolut ingenting med sig när han kom till festen... vi står och stirrar på bajset... nån hade tagit en bildram och lagt bajset på det... min kompis bara skrattar och petar på korven med en penna... det var inte nåt skämtbajs! fy vad äckligt! killarna fick bara skrattanfall, en av de tog bildramen från undersidan för att slänga den.... men han tappade den på mattan.... vi var tvungna att slänga mattan och ramen... det var väl nån som i fyllan trodde att bokhyllan var en toa....

  • Fille Fjonkan

    Jag åt en tvestjärt en gång. Jag var ca 12 år. En kompis slog vad om att jag inte skulle våga. Jag fick slå ihjäl den med handen först, men var tvungen att tugga minst 3 ggr innan jag svalde. Hela 50:- tjänade jag på detta tilltag

    Numera är jag vegetarian

  • JsN

    JAg har käkat myror, men det är inte speciellt äckligt. MAn måste göra ett val antingen nypa ihjäl den med naglarna innan man stoppar den i munnen eller stoppa den levande i munnen och hoppas att man hinner bita innan den gör det. *ler* Smakar som harsyra ungefär fast med lite crunch.

    På äckelsidan så upptäckte jag halvvägs genom en knäckemacka att det var mjölbaggar i skafferiet på jobbet... Jag åt inte upp resten av mackan och jag lyckades slippa städa skåpet, de andra tyckte jag gjort mitt med det sättet jag upptäckt krypen på... Fast att det är sanerat vägrar jag fortfarande förvara något i det skåpet.

  • Quenta Silmarillion

    Jag var hemma hos mina svärföräldrar och var extremt törstig. Fick syn på ett vattenglas som stod bredvid killens säng (det var innan vi flyttade ihop), tar glaset och sveper i mig allting! I sista klunken känner jag att det smakar lite konstigt syrligt så jag tittar ner och hela glaset är proppfullt med myror! Det är nog det äckligaste jag kan komma på...

  • Jennelii

    När jag jobbade i köket på en skola gjorde vi alltid müsli till fritidsbarnen, i botten på burken (hela burken var uppäten nästan) såg det ut som vingar, hade sett det när vi åt det förut men jag tänkte att det var typ havreskal eller nåt. Så när jag tar påsen med...vad det nu var, typ vetegroddar eller vad det hette o hällde ut i långpannan så fladdrade det o flög iväg några djur med vingar o det var fullt med typ puppor... *kräks* Då VAR det ju vingar jag sett, jag skrek o hoppade. Vi var ju tvungna att ha mer så jag åkte på affären o handlade en ny påse, berättade det för gubben i affären o han sa att det var vanligt i ekologiska produkter....hmm...det köper jag ALDRIG. Äter helst inte müsli heller....

  • MansonDust

    På en fest så frågade jag om jag kunde få nåns öl (mina var slut) och en kille gav mej sin burk (han var väääldigt full). Jag hällde i mej och.. SPRANG till toan och bara spydde.
    Det var inte öl i burken, det var fullt med FIMPAR!!

    Fy fan vad äckligt!!!!

  • mymmlan

    Är väl inte det hemskaste jag gjort kanske men en av de hemskaste.
    När jag var liten och vi var vid havet med familjen hittade jag en sjuk krabba i en vattenpöl på en klippa.
    Den såg så hemsk ut, för det första var den jätte stor, aldeles blåvit, nästan likfärgad och så såg den svampig ut, och så krälade den omkring där i sin pöl.
    Jag blir stående och tittar på den och ropar tillmin far att jag hittat en äcklig krabba, då halkar jag och lägger mig raklång hos den där sjuka krabban, gissa om jag var snabb upp igen.

  • Upptagen

    en äcklig sak som hände i högstadiet var när vi i en viss årsklass hade dissikerat koögon, då var det en "rolig" kille som tog själva linsen och slängde i den i skolmatssalens soppa. *spysmiley*
    Det var tydligen en hel del från dissektionslektionerna som hamnade i skolans mat, men men.. .det man inte vet mår man inte dåligt av.

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?