• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • sessan

    jag har (hade kanske man ska säja) en svaghet för choklad sweitzernöt (fel stavat?) hur som helst satt jag o kolla på tv o mumsade, det var mörkt i rummet och jag stoppar in bit efter bit utan att kolla, plötsligt får jag fulla munnen i en mjölig massa som blir som damm när jag tuggar!!! Urk in på toa o spottar o fräser, jag skickade tbaka chokladen t fazer (tror jag det var) och får svar att det va en ovanlig nöt. Pyttsan jag tror den var möglig!!! nu mer äter jag inte den chokladen!

  • vackrastarflow

    Jag ska smycka denna tråden med ännu en bajshistoria, och definitivt det äckligaste jag någonsin varit med om.

    Jag och mina kompisar ledde ett ridläger/övernattningsläger på en ridskola en sommar. Barnen var allt mellan 8-13 år, och vi hade haft en jättebra dag med allt från hästar till spökvandring och brasa. När vi så skulle lägga oss (de flesta barnen sov då) så skulle vi kolla så att allt var på sin plats. Då ser vi att vi saknar nyckeln till stallet (ska sägas att detta var ett sommarstall, och hästarna var ute över natten och barnen sov i deras spiltor) och börjar leta febrilt. Hagen är megastor men vi begav oss ut och letade överallt. Trots sommaren började det bli väldigt mörkt. Då kommer ett av de äldre barnen ut och säger att hon "ser" saker i sitt huvud. Nyckeln ligger enligt henne i kanten av hagen.
    Vi tror inte henne, men går för att kolla ändå, och visst, vi hittar den INTE. Sen har hon en syn om att den ligger vid en av hästarnas spilta. Nu börjar vi bli lite misstänksamma mot henne. Nyckeln återfinns inte där heller. Då får hon sin tredje "syn" - nyckeln ligger i bajamajan! Vi tror såklart inte på henne och fortsätter att leta i hagarna. Efter timmars resultatlöst letande så blir jag trött på allt. Jag tar en högaffel och trycker ner den i mulltoan. Och visst, om jag inte hör ett nyckelprassel därnere. Jag ropar på mina kompisar och efter två timmars ROTANDE I MULLTOALETTEN (som för övrigt var full med diverse grejer :spy) fiskar vi upp nyckeln. Kan ju säga att de flesta av oss mådde väldigt illa...

  • lycra

    ah nu kom jag på en historia. Jag var runt 10 år och var på scout läger. Jag sov i samma tält som två andra tjejer.. jag såg längst in så jag hade lite svårt att komma ut om nätterna om man var nödig. Så en natt blev jag bajsnödig, vi hade en lång & brant uppförsbacke till toaletten, det tryckte på rejält så till sist bajsade jag på mig.. visst det är inye så farligt men dumma jag gick tillbaka till tältet.. PACKADE ner de bajsiga trosorna i väskan igen & tog på ett par nya. URK.. dock kommer jag inte ihåg om det luktade nåt men det måste de ha gjort :)

  • lycra

    oj, nu såg jag att jag hade skrivit såg istället för sov :) jag SOV längst in :)

  • Sagas mamma

    Det måste varit när jag var gravid och jobbade som hemsamarit. Var hemma hos ett par och skulle bädda deras säng. När jag kommer in ligger mannen med hela härligheten ute. Brydde mig inte så mycket om det, men när jag skulle bädda sängen så kom min hand plötsligt i nåt vitt, blött..precis där han hade legat med snoppen. Jag hoppas fortfarande att det var spott..

  • LillaVild

    Är det ingen mer som har varit med om nåt riktigt äckligt?! Alldeles för länge sen nån skrev något här

  • Bergtuva

    Inte precis gjort nåt äckligt, men det äckligaste jag varit med om (och hemskaste) var när spolbilen tryckte upp ca 1 kubik avloppsslam genom toan som rann ut över badrummet och vårt hallgolv. Det stank!!! Fy fabian, inte roligt. Sen dess får jag ångestattacker när jag ser en spolbil....

  • calcioaddict

    Jag var kanske 19 år och sov över hos min kille sedan ett par månader tillbaka. Vi hade varit ute och festat och var väl inte alltför nyktra när vi gick och la oss. Jag vaknade tidigt av att det luktade...BAJS! Försiktigt vände jag mig om för att se vad som hänt. Killen låg längst in mot väggen, och det var brunt klet mot väggen. Då fattade jag att det var han som hade bajsat på sig!!! Jag blev otroligt generad å hans vägnar, men jag ville inte avslöja att jag hade märkt nåt. Försiktigt vek jag undan täcket för att inte få nåt bajs på mig. Sen låtsades jag sov när han vaknade. Hörde då att han förtvivlat rafsade ihop täcket och försökte tvätta bort allt. Efter den händelsen kunde jag inte tända på honom mer och det tog slut efter några dagar! Stackars kille!

  • Silence

    En mycket bra kompis till mej var på väg hem från träningen en kväll, hon var redan bajsnödig i omklädningsrummet, men det var allt för mycket folk där inne och att sätta sig och skita på toan där var inte en hit. Med skynd samma steg började hon gå hem, med tanke på att vandringen hem tog ungefär tio minuter så han hon bli outhärdligt skit nödig! Med sitt i hus i sikte fick hon stanna till för det tryckte på så in i norden!! Måste ju tillägga att det var mörkt ute så ingen såg hennes underligga gångstil. För att gena och förhoppningsvis komma in till lägenheten lite fortare så gick hon baksidan, vilket hon Aldrig skulle gjort!
    Mörkt som natta och makalöst skit nödig, med varje muskel fick hon hålla igen! Stressad och ivrig att få komma in till toan, såg hon inte vart hon gick, utan trampade ned i ett stort hål i gräsmattan! Stukade foten och skrek till och i och med att hon tappade fokus på att "hålla igen" sket hon i fallet på sig också! Kan också berätta att hon duschade en evighet...slängde kläderna också!

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?