• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • Kattmatte

    Känner att jag bara måste kommentera Katies berättelse. Efter att ha jobbat länge inom vården och mött döden och anhöriga till avlidna , så tycker jag nog inte att din story är särsklit äcklig. Det är ju ingen annan än de anhöriga som vet hur de vill ha det eller hur?!

  • Ankissen

    Jag tyckte jag var himla äcklig igår, eller kanske mest lite knäpp... Var på besök med min man hos två vänner och hade på mig stringtrosor och stay-up strumpor. Skulle gå på toa innan vi åkte och drog ner strumporna lite grann. Min lilla hjärna måste ha registrerat den rörelsen som att dra ner trosorna för jag satte mig helg enkelt på toan och kissade efteråt. Mitt i kom jag på att "jäklar, jag har trosorna på mig!" Hrm, jag fick ta av mig dem, torka av dem och mygla ner den i väskan... Tur att jag hade kjol!

  • Themis

    Jag har inga egna riktigt bra historier, men man känner ju alltid nån som osv...:

    -unga städvikarier som får sanera likmask i klasar bakom en väggpanel på bårhuset. Munskydd, handskar och jäkligt starkt rengöringsmedel lär inte hjälpa en glömma den lukten...

    -en annan kompis har städat på färjorna ett tag-jättekul när några idioter sett till att det blev totalstopp i en toa så att det blev backflöde på toasystemet på ett annat ställe. Kaskadsprut över en hel hytt och en decimeter gammal skit och papper över golvet-yummie...

  • Dynah

    När jag var typ 16 år skulle jag klämma en fet finne på min dåvarandes rygg...kan nämnas att jag råkade göra det med öppen mun...(antar att ni förstår att jag fick innehållet i finnen i min mun....) ÄCKLIGT!!!!

  • Aiwendil

    Hahaha... tur att jag redan ätit klart innan jag hamnade här inne

  • Miranda

    Dynah: Uuuääck!!!

    Smaka på den här då:
    Jag fick en dunderhalsfluss så jag faktiskt hamnade på sjukhus. Mycket äckligt slem i halsen var det och jag hade en spottkopp bredvid mig som användes flitigt. En natt hittade jag ingen spottkopp utan spottade i en plastmugg som stod bredvid sängen.

    Några timmar senare vaknade jag och var grymt törstig. Ringer på sköterskan som kommer med en tillbringare saft som hon häller i... gissa vad! Och febrig och yr som jag var så drack jag ur plastmuggen. Noterade att saften liksom var lite "klumpig". Uuuääääckkk!!!!

    Jag tröstar mig i alla fall med att det var mitt eget slime .

  • Lilla Linnéa

    Kan inte komma på ngt eget men en sak som min mamma var med om.
    Hon jobbar inom äldreomsorgen och skulle lägga om ett sår på foten på en karl. När hon tog bort det gamla bandaget så kryllade det med vita små maskar i såret! Det tycker jag var riktigt nasty!

  • nikki80

    Mitt första "riktiga" jobb var på McDonalds och jag skulle städa toaletterna..inget konstigt, jag gjorde det typ 1 gång i timmen... Så har det varit några riktigt konstiga typer därinne....täppt igen golvbrunnen med toapapper, kissat på hela golvet å smetat bajs på väggarna å i taket...

    Bläää...det var INTE trevligt....jag är glad att alla inte är lika äckelmagade som jag, så att det finns dom som fixar att jobba inom (äldre-)vården!!!

  • twentyone

    Jag jobbar på ett äldreboende, en gång skulle vi förflytta en väldigt dement tant från rullstol till sängen, det var efter middagen och då passar vi på att byta hennes blöja. Vi ställer henne upp, tar av blöjan (full med bajs) och lägger den på sängen, när vi ska sätta henne på sängkanten är det så tungt så även jag tvingas sätta mig ner.. gissa på vad?.
    Jo en bajsbjöja. Det var bara att låna hennes dusch och ett par av hennes byxor ;).

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?