• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • KorElleBelle

    Åt en levande daggmask när jag var 10 år. Smakade vidrigt men ner skulle den för jag slog vad med en kompis att jag vågade. Spydde inte efteråt men det var nära!
    Konstigt nog blev jag inte dålig efteråt.
    När jag senare var i Thailand första gången så åt jag både friterade gräshoppor och skalbaggar så min kulinariska bana har fortsatt!

  • Morbid Mistress

    När jag var omkr 14 och mens fortfarande var piiiiinsamt skulle jag sova hos min pappas ex. Tyvärr hade jag glömt bindor så jag gick omkring med samma binda omkr två dygn då jag itne vågade fråga henne om jag kunde få av henne.

  • Ace

    Samma som BetarixP: råkade ut för GRYM förstoppning häromåret, till slut var det bara in med fingrarna o gräva ut det... Otrevligt men det hjälpte!

    En gång i min hemska ungdom efter en mycket blöt natt satt jag på tunnelbanan hem o kände att jag måste spy. Men jag var tillräckligt klar i knoppen för att inse att jag inte kunde spy i en t-banevagn full med folk, så jag spydde upp i munnen - o sen svalde jag det igen... UUUÄÄÄÄHHHH!

  • Majblomma12

    Jag har fått en frontal/kaskadkräkning rätt i ansiktet (ungefär på fyrtio centimeters håll...) på mitt jobb.

  • Zenobia

    jag har också råkat ut för skit och de inom vården... men ja har väl blivit van nu. Så de äckligaste ja varit med om var när ja var i norge på en folkhögskola. Jag sov i mitt rum och vaknade med ett ryck på natten av att ja måste till toa och spy, längre hann ja inte, ja spyde ner hela mig och sängen plus att ja var tvungen att springa till toa och spy mer. Sen var det inte så kul hade bara ett par lakan med mig så ja fick bädda med kläder och ha en filt över mig och sova vidare. Sen fick ja tvätta lakarna i tvål och schampo i tvättmaskinen, kan säga att ja hade nästan hela flaskan i maskinen.

  • Angelika

    harvarit med om massa äckligt då jag jobbar inom äldreomsorgen!

    Men en gång när jag var 15 så kräktes en kille på min rygg utanför ett disco, så det var bara att hämta jackan sätta sig på busen och åka hem tog ca 30 min. Blä, blä ,blä......

  • Jenny S

    Har varit med om mkt äckligt eftersom jag jobbar inom sjukvården. Dessutom på en avdelning som är specialiserad på kräkningar och diareér. Men det värsta jag har varit med om var en tidig morgon, precis innan jag skulle gå hem så blev en karl dålig. Han hade varit dålig hela natten och hostat blod osv, men nu blev han sämre. Ingen av morgonpersonalen kände honom så jag stannade kvar. Då får han ett hjärtstopp!
    Jaha...vi påbörjar HLR innan 7000 teamet kommer (de som alltid kommer när man har ett hjärtstillestånd och hjälper till) Jag får uppgiften att ge honom luft medans de andra gör diverse olika saker. Jag ser rätt fort att luften inte kommer in.- Alltså måste något sitta i vägen!

    Långt ner i halsen ser jag något som sitter och försöker få tag på det. Inte lätt alls. Men till slut lyckas jag få tag i det och börjar dra. Sen drar jag, och drar och drar och drar. Det var den längsta blodkoagel jag någonsin har sett. Narkospersonalen mätte den efteråt och den var 78cm lång.

    Jag trodde att jag skulle dö. Jag ulkade och tårarna rann. Samtidigt så ska man vara proffsig och göra sitt jobb?! Tjenare!!

    Att folk kräks och skiter på mig har jag (tyvärr) vant mig vid så det bekommer mig inte. Men när de hostar selm eller blod...jag fixar det inte!!! *ryser*

  • Amine

    Jag skulle hjälpa en kvinna att lägga sej. Frågade om jag skulle ta av skorna. Hon svarar ja och hjälpsam som jag ville var tog jag av skon. Två kolsvarta tår följde med. Jag är glad att jag hade väggen precis bakom mej för jag var helt övertygad om att jag skulle svimma.

  • kobra

    Skulle dra bort en blöja på en gammal tant som var sängliggandes och själv var jag ochså, hon kunde inte hjälpa till. När jag drar får jag nåt i ansiktet och det var BAJS blääääää

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?