• kvabbso

    Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?

    I vilket forum ska denna fråga vara, om inte i "skräck"?

    Nå, när jag läste och skrev i tråden om menskoppar kom det flera kommentarer om att det verkade så äckligt. Hmm. Äckligt? Äckligt! Här ska ni få höra på äckligt!!!!

    Det äckligaste jag gjort var när jag var magsjuk i Sudan och satt över ett hål i marken där de knappt decimeterstora kackerlackorna krälade upp. Den allra äckligaste gången hade jag inget (medhavt) toapapper utan fick göra som en majoritet av världens befolkning gör: Torka med vänstern och sedan skölja av handen med lite vatten från kannan. DET var äckligt. Att sätta in en menskopp är peanuts jämfört med det.

    Vad är det äckligaste DU har varit med om?

  • Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?
  • Jossebell

    jag skulle göra hjärt och lungräddning på min mor och det tog ett tag innan jag insåg att det inte var hon som betihop käkarna av illvilja utan att det var likstelheten som trättikraft.

    Jag skulle kolla vad som hänt min pappa och då satt han på övervåningen med bortskjutet ansikte.

    De är de två äckligaste saker jag kommer på just nu.....

  • Petra Pontus mamma

    Jossebell: Stackars dig, vilket trauma. Det var inte äckligt, det var bara så sorgligt. Kram.

  • Alina

    Jossebell, herregud vad du har gått igenom mycket. Hur har du klarat det?

  • NinaFina

    Åh Jossebell, stackars du! *kramar om* Vilka fruktansvärda upplevelser! Hoppas du mår OK nu.

  • NinaFina

    Måste få göra ett eget inlägg. Mamma har berättat att när jag var ett par år så bajsade jag i badkaret. Och vad gjorde jag sedan??? Jo!! Jag måste ju förstås provsmaka de där korvarna som flöt omkring i vattnet! UUUÄÄÄCKK!!! Gissa om man håller på att spy när man tänker på det... Har som tur var inga smakminnen kvar av det.

  • Glad i hågen

    Det var nog när jag jobbade i äldreomsorgen och en gammal tant som var full med cancer i mage och underliv skulle byta påse på magen. Jag var ung och ny men tom gamla rutinerade rävar fick vända och gå ut. Det var något ini henne som var ruttet! En söt obeskrivbar stank låg över hela rummet. Usch!

  • Upptagen

    Det äckligaste, om man räkna obehagskänslor, var när jag slog ihjäl en näbbmus med en sten. Katten hade kommit in med den och den var väldigt skadad. Att bryta nacken av en sån liten sak är inte särskilt lätt, så jag fick göra det första jag kunde komma på.

  • Trynträ

    När jag var liten berättade mamma att jag tänkt stoppa en gammal hundskit i munnen. Mår illa bara jag tänker på det...

Svar på tråden Inte för er med klena nerver: Vad är det äckligaste ni gjort?