• misun

    Det supergoa gänget del IV

    Nu finns några nya bilder, tyvärr med röda ögon, dom får ni fantisera bort. ;-D

  • misun

    lotta

    du är så duktig som går ut spöregn. jag är för lat för att gå ut om inte vädret är ok. *skäms*

  • misun

    lotta

    duktig kille som växer ordentligt! Det betyder väl att viggo själv inte är så störd av sin täppta näsa. Det måste väl kännas skönt, eller hur?

  • misun

    seSSa
    Vilken underbar natt!!! Själv får jag vara nöjd om jag lyckas få en fyratimmars sömn och en tretimmars direkt efter varandra!
    Jaja, det ger sej väl så småningom.
    Det är helt klart så att ungarna sover bättre om dom får sova på magen... kajsa sover på magen ibland på dagarna och jag märker hur skönt hon tycker att det är. lägger jag henne på rygg ändrar hon det själv till sidoläge. Funderar alvarligt på att skaffa ett andningslarm o låta henne sova på mage om natten också. Då kanske jag kan få henne att sova i sin egen säng dessutom! Vilket vore toppen...

  • misun

    lotta
    apropå vikt. Jag ligger nu på minus ett kg. Men jag är rädd för att detär mest muskler jag tappat...

  • misun

    lotta

    ibland undrar man hur det står till med bvc-syrrorna. Så länge Viggo går upp i vikt kan det omöjligt vara någon fara att låta honom sova så länge han kan.

  • misun

    syster

    låter sjuuuukt bra att få sova så länge och kunna söva så lätt!!!!! jag är också avis!!!

  • misun

    lotta! var tuff och be att få byta. jag har ett besök inlagt nästa vecka och om inte jag känner större förtroende för min bvc syrra efter det besöket så tänker jag byta. min bvc syrra är så sjukt flummig. det enda jag vill ha är raka besked men får bara massa trams till svar.

  • misun

    Godmorgon tjejjer. Verkar bara vara jag som är vaken?
    Mitt lilla pyre har sovit I SIN EGEN SÄNG!!!! HEEeela natten
    jihoooooo!! Nu åt hon väldigt dåligt på kvällen vilket gjorde att hon vaknade flera gånger än vanligt på natten, men nu vet jag iallafall att hon KAN sova i sin egen säng. Ikväll skall vi testa flaskmatning! Då kanske hon får i sej mer käk. Pumpa henne full med mat så sover hon nog gott sen.

    Idag vräker snön ner. HÄRLIGT säger jag. Tyvärr kan jag då inte gå min långpromenad med mammagruppskompisarna som jag tänkt men jag antar att det går fler tåg.

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV