• stolta andreas

    Vad har ni för bilar?

    själv har jag en Camaro z-28 -95á som jag bytt lite småsaker på....

  • Svar på tråden Vad har ni för bilar?
  • Studentpappa

    Har en 9-3 Aero nu som skall bytas mot en Passat 170hk/diesel/dsg/4motion/ enda problemet var den förbannat långa leverenstiden (6mån)!

  • Robert77

    Renault megane kombi -00
    Volvo S60 2.5T -04
    VW Touran -11

    Sålde min BMW Z3 2.8 -00 i våras :/ det sved men fanns ju ingen plats för barn.

  • WoberT

    Första inlägget här på familjeliv o den här tråden känns helt rätt att börja med :). Har alltid varit väldigt bilintresserad o varit med i diverse klubbar men är inte alls Loka aktiv nuförtiden, kan bero på bilparken för tillfället. Har precis fått upp ögonen för det här med familjebil då vi misstänker att frugan är gravid, nu vet jag ju att man inte måste köpa en stor kombi till första ungen kanske men det är ju praktiskt om inte annat. Så här ser bilparken ut idag: Renault Clio 1.6 16V -05 (frugans) Mitsubishi L200 Clubcab -03 (firmabil) Audi A4 1.8Tsq STCC-Edition -00 med lite extra lulllull (min bil) Audin ska dock säljas så att vi får råd med nya fönster till kåken. Innan clion hade vi en VW Passat Highline V6 4Motion -05 som vi var sjukt nöjda med, hur mycket utrymme som helst och skön att köra, tog sig fram överallt. Dock så drog den hiskeliga mängder soppa så den gjorde vi oss av med men jag kan helt klart tänka mig en passat igen men då får det bli en diesel.

  • WoberT

    Tydligen kan man inte editera inlagg pa det har forumet, hittar inget sadant iaf. Jag skrev pa min iphone nyss och spaltade upp allting sa fint men det blev i en enda stor klump, hoppas ni kan lasa anda. Och ursakta att jag inte har svenska tangenter men jag sitter pa ett hotell i Thailand just nu :).

  • Tobias

    Vi har en 9-5 2.0t kombi och en Volvo V70 T 5 nån av dom skall bytas mot en större bil då vi har 3barn i dag och ett 4e e på väg..

Svar på tråden Vad har ni för bilar?