• My 2

    Moderatortråden

    Hejsan alla FL-medlemmar

    Detta är en tråd där alla medlemmar kan ställa allmänna frågor om forumet och om de regler och den kultur som gäller här. En moderator svarar så snart vi hinner.

    I denna tråd undanber vi oss frågor om specifika ärenden, är du missnöjd med en moderators agerande ska du alltid kontakta redaktionen så att korrekt åtgärd kan vidtas. (För er skull ska alltid redaktionen vara medveten om ev. missnöje med en moderator)

    Vi har ingen möjlighet att veta något om det "tekniska" bakom FL, men ibland vet vi något ändå och då kan vi svara på det.

    Så: Frågelådan är öppen, välkomna in!

    /Moderator

  • Svar på tråden Moderatortråden
  • My 2

    Eftersom inga frågor om enskilda beslut ska diskuteras här spelar det ingen roll.
    /Moderator

  • My 2

    Då svarar jag på varför en tråd kan bli borttagen fast man gett sig till känna:

    Det är ett "bruk" som vi moderatorer "lagt till" eftersom vi vet hur lätt det är att göra misstag, jag gjorde det själv för inte så länge sedan. Vi moderatorer är dock mänskliga och gör misstag. I det fall moderatorn missar att se att TS gett sig till känna kan givetvis ett inlägg ändå bli borttaget.

    Vi kan dock inte "lägga tillbaka" trådar men om man vänder sig till redaktionen och förklarar hur det ligger till kan de "aktivera" tråden igen.

    Det finns en mängd tekniska lösningar som skulle kunna råda bot på detta men redaktionen har hittills prioriterat andra saker.

  • My 2

    TTaL: Bra förslag men det borde vara en automatiserad funktion för att minska vår arbetsbörda, du får jättegärna skicka ditt förslag till redaktionen, du har vår "välsignelse".

    /Moderator

  • My 2

    Som ni förstår anser jag att RDs alternativ "B" är det som borde gälla

  • My 2

    Vi kan inte stänga trådar för svar, det kan bara redaktionen.
    /Moderator

  • My 2

    Fast allra först vill vi moderatorer ha ett eget stängt forum

  • My 2

    Det finns fler moderatorer än RD Ska bara hon få stänga?

  • My 2

    Som jag sa tidigare, jag anser det klart bäst när sådana här förslag kommer från medlemmarna så ta och knåpa ihop ett mail till Patrik TTaL. Fler frågor?

  • My 2

    Hejsan alla

    Vill ge er ett litet tips: Om ni fått ett inlägg borttaget pga att ni varit omotiverat anonyma så finns det inget som hindrar att ni postar om inlägget som icke-anonym, det är ju (oftast) inte inlägget i sig som bryter mot en regel. Vill man då kan man passa på att be om ursäkt, men det är absolut inget som krävs.

    F23: Som du säkert vet har vi inget inflytande på detta men du är välkommen att skicka ett mail till redaktionen med ditt förslag.

    Jag tycker också att bohuslänstös förslag är bra, men den tekniska lösningen bakom det skulle jag inte vilja utveckla

    Bebbsen05: Varför inte skicka ett mail till Patrik och be om en knapp "överklaga"?

Svar på tråden Moderatortråden