• My 2

    Moderatortråden

    Inga fler frågor till moderatorn? Passa på nu, om en timme stänger i alla fall den här moderatorn lådan

  • My 2

    Du är för liten: Precis som med mycket annat blir det en bedömningsfråga, regelverket är paragraf 2:

    2. Diskussioner om enskilda personer.
    Bland läsarnas egna diskussioner är vi försiktiga med att tillåta diskussioner som behandlar enskilda människor. Det går bra att diskutera en enskild person om denna har en utpräglad offentlig yrkesroll, men då endast i relevans med yrkesrollen. Det är under inga omständigheter tillåtet att skriva på ett kränkande sätt eller med nedsättande kommentarer om någon individ, känd som okänd. Det är inte heller tillåtet att sprida rykten eller förtala någon.

    Om vi tar såpafallet som exempel så får man väl anse att de människor som frivilligt ställer upp i sådant sammanhang får "tåla" lite mer än en "vanlig" person. Deras "yrkesroll" blir ju tillfälligt deras medverkan i såpan. Rent förtal ska dock anmälas till oss så får vi ta ställning från fall till fall. Det är dock inte förtal att diskutera saker som verkligen hänt.

    Vad som är en nedsättande kommentar är svårt att svara på generellt, det beror ju lite på sammanhanget.

    Så, som vanligt är det svårt att säga exakt vad som är godkänt och vad som inte är det. Lite sunt förnuft kommer man dock långt med.

    /Moderator

  • My 2

    Men bara för att jag skrev mer! *tjurar och sparkar på kotten*

  • My 2

    Kattbeundrare: Du kan läsa inlägg men inte svara på dem. De inlägg du ser från "anonym" är ursprungligen postade i känsliga rummet, de kan hamna i andra rum ibland - och då är det för att en moderator flyttat dem dit. Anonym kan man vara i känsliga rummet för att skriva personliga inlägg som är känsliga (läs mer i policyn).

    För att slippa logga in varje dag kan man göra som giz föreslog men tänk då att andra som använder datorn kan öppna FL och bli inloggade som dig.

    /Moderator

    (och nu är lådan öppen igen )

  • My 2

    JessieZ: Nej, men en del anonyma inlägg kan förekomma i trådar som ursprungligen postades i känsliga rummet men som nu har blivit flyttade till ett annat rum.
    /Moderator

  • My 2

    Det kanske finns någon som ännu inte vet om att denna tråd finns? *puttar en tuuuung tråd upp i listorna*

  • My 2


    Tar åt mig av berömmet...

    och nej, ofta hinner jag bara moderera och kolla favvo-trådarna på dagtid, ibland loggar jag på på kvällen också... och då har jag hängt moderatorkåpan på jobbet
Svar på tråden Moderatortråden