• My 2

    Moderatortråden

    Just för att avlasta RD som jag sparkade lite Så att fler får se tråden och vet att den finns, lite gammaldags reklam helt enkelt

    Nu känns det ändå ganska lugnt och skönt här... *ler*

    /my

  • My 2

    Bebis: Vi "fäller" bara inlägg som bryter mot forumets villkor eller policy så om ett inlägg gör det så ska du anmäla, men man kan inte "hitta på egna" regler för en enskild tråd. Dock kan man be moderator om hjälp så kan vi kolla igenom tråden och kanske snällt be dem som upprör att sluta med det.
    /Moderator

  • My 2

    Caicioaddict: Ja.

    Jag är dock medveten om att vissa av texterna som skickas när ett meddelande blir bortplockat saknar viss information och ev. kan någon av dem (radera eget??) sakna länk till tråden. Det pågår ett arbete med att uppdatera texterna och då ska även dessa "buggar" försvinna.

    Du får dock alltid en kopia på ditt meddelande.

    /Moderator

  • My 2

    Lum: Nej då kan bara de du har i din adressbok se det.

    /Moderator

  • My 2

    Lum: Nja, det tekniska har vi ju ingen direkt koll på (och ingen behörighet heller), detta är nog ett sånt där fall där jag får be dig maila redaktionen och fråga.

    /Moderator

  • My 2

    mamyleine: Vår rapportlista sorteras efter antal anmälningar och ser vi ett inlägg med 5-6 anmälningar skyndar vi oss att ta tag i det för då är det uppenbart att något skumt är på gång.

    Anmäl alltid reglebrott.

    /Moderator

  • My 2

    Inexsana: Ja du, det är ju en förklaring, backup-en alltså, en annan är cache-inställningarna i din dator, har du manuellt refreshat sidan med favoriter?

    Har du det och de är kvar så är nog ett mail till redax på sin plats

    /Moderator

  • My 2

    dorothea: ja du, det kan man undra, i princip kan man väl säga att så länge det inte får för stora proportioner kan det väl vara ok. Det kan ju lätta upp stämningen och göra att lätt urspårade trådar hamnar på rätt sida igen...

    Svårt alltså att ge ett generellt svar på din fråga, det är en bedömningsfråga från gång till gång.

    Tillämpbart regelverk är paragraf 3:
    3. Att man inte håller sig till ämnet.
    Meddelanden ska vara relevanta för den diskussion de postas i, med andra ord riskerar ett meddelande, hur välformulerat det än är, att bli borttaget ifall det skickas till fel plats. Om ni råkar posta ett inlägg i fel forum, posta INTE om det igen, kontakta då istället oss så flyttar vi det. Dåligt formulerade meddelanden eller inlägg som skapar negativt uppseende och uppenbarligen inte hör till intresseområdet för Familjeliv riskerar också att tas bort.

    /Moderator

  • My 2

    Alla är vi olika och tur är väl det
    För mig är alla sätt bra utom de dåliga och de glömmer vi

Svar på tråden Moderatortråden