• milimina

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    vi som hade BF augusti 2006! gamla som nya är välkomna!

    Äldre trådar:
    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m5833194.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m7691494.html
    Del 3: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m9821365.html
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m11348493.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m13940491.html
    Del 6: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m16842954.html
    Del 7: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m20264831.html
    Del 8: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m23425452.html

    fikatråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m22916764.html
    bebislistan: www.familjeliv.se/Forum-3-20/m11837977.html
  • Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006
  • Svirroo

    Pesco: Stackars Robin vad länge han har haft gips. Hur tar han det? Usch vilket jobbigt sjukbesök, är också ganska blödig när det gäller Leo. Dom kan ju inte säga ifrån själva.

    Butter-Kakan: Skönt att det löste sig med inskolningen jobbigt att få ihop allt så det funkar!

  • milimina

    puh, det blir mycket att läsa ikapp nu mer. jag kanske får börja familjeliva på jobbet så jag hinner med

    pesco,
    shit, jag hade börjat yla på sjukhuset redan!   fy så hemskt! stackars stackars robin. hoppas det inte blir lika traumatiskt nästa gång.

    ancy,
    grattis till lillkillen! åh så spännande!

    jag önskar mej också en av andra sorten... mest för att få ha en (eller så ) av varje. det är ju inte dödsviktigt men det vore kul. fast en liten kille till vore ju också härligt! hmm, vi får väl köra på tills det blir en utan snopp, nån gång måste det väl ske


  • Pesco

    Med armen blev det inte så bra. Vi kan egentligen ta av skenan om nätterna. Tänkte göra det inför badet ikväll men han blev hysterisk på 3 röda. Den får sitta tiden ut.

    Träff nr 2 med dagmamman + barnen i lekparken idag. 1,5 h lek och fruktstund. Härligt att se Robin springa med, busa o leka tittut.

    När vi träffade dem drog han genast av ena vanten. Jag fattade inte förrän han pekade. Han ville berätta för DM att han blivit omgipsad. Han känner redan sånt förtroende för henne.

    Skönt att se att han inte räds.

    Vi tog en shoppingtur på em. Nu har jag allt för svågerns bröllop. Dumbommar att gifta sig nu. Blir byxor och sidenblus. Hittade stövlar.  Det sköna med en sån insats är att man kan vara riktigt stolt, det känns som att man gjort något riktigt bra, när man lyckats gå och handla "trots" att man har sonen med sig. An achievement liksom.

    Däremot luktade det suspekt. Vi hann knappt komma dit när Robin satte sig på huk och tryckte. Dumma-mamman hade inga blöjor med sig, så det blev speed-shopping

  • Pesco

    Hehe, köttbullsmamman. Jag äter liksom 6 buttköllar...

  • mollan nu

    Gaah Alma vägrar sova. Först läste vi saga 15 gånger. Jag har två böcker om Mollan och hennes mormor. Alma ligger i sin säng och säger mollan, mollan, bulle morot osv.
    Sen ska det hoppas i sängen, pratas om nallen, hunden och dockan. Munnen går som bara den på henne och hon är hur pigg som helst. Nu går hon runt och säger dagis, otto, tilda, lisa, böne (några av barnen på dagis).


    ♥♥♥ Alma 060809 ♥♥♥ www.mollan.nu
  • Smurfan 81

    Svirroo
    Jo, jag hoppas ju lite på det!
    *Nyfiken* Vem är Butter-Kakan???

    Mollan
    Oj, jösses vad hon pratar! Vad roligt! (eller? ) Här har det kommit massa nya ljud, men fortfarande inga fler ord. Misstänker väl att han en vackar dag får alla ljud på rätt plats och då kommer vi inte få tyst på honom igen!

  • Bebbilina

    Hur går det smurfan:vill inte bebisen komma ut någongång?

  • Smurfan 81
    Bebbilina skrev 2008-01-29 21:56:21 följande:
    Hur går det smurfan:vill inte bebisen komma ut någongång?
    Nääää!!! Dumma bebis som trivs i magen!
    De senaste nätterna har jag vaknat med kraftiga sammandragningar. På dagtid när jag rör mig mycket sår jag små värkar som hugg i nedre delen av magen, men mer än så blir det inte. Jag är såååå trött på det här nu! Det är 1 vecka och 2 dagar idag, jag håller tummarna för att hon vill komma ut till helgen i alla fall!
  • milimina

    igår sa junior "hunden!" han har nu en sammanlagd lista med 11 ord, där ja och nej är två av dem däremot hör man att han nu säger meningar. VAD han säger vet bara han själv, men man hör på melodin att det är en fråga, påstående eller konversation hahaha


  • mollan nu

    Smurfan: jo visst är det kul att hon pratar, men som du skriver så finns det ingen hejd på allt babbel. När hon vaknar om nätterna så kan hon tycka till och ropa på nallen eller dockan tills jag trycker upp den mot henne. Hon har även börjat prata i sömnen, det är hur gulligt som helst.
    Hon har börjat säga saker som Alma ha, mm gott, pappa kommer, bada nu osv. Väldigt skönt att hon kan göra sig lite förstådd utan att man ska behöva fråga om allt innan man vet vad hon menar.
    I går satt hon i badet och tog sin docka och skulle amma den. Satte den vid sin tutte och sa tutte mm gott och nickade nöjt
    Hon somnade förresten vid 22 i går och vaknade bara två gånger under natten vilket var sjuukt skönt.
    Får se hur det går på dagis idag om hon orkar vara vaken till lunch.


    ♥♥♥ Alma 060809 ♥♥♥ www.mollan.nu
Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006