• snabbavinden

    Tvillingar Aug -08 Del 2

    Såg att den gammla tråden var stängd för flera svar. Startar därför en fortsättning så snälla skriv gärna vidare här så vi får följas åt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-16 11:29
    BF Lista

    eeidaa 2 aug
    Snabbavinden 4 aug
    Snarf 6 aug
    Blekingskan 8 aug
    Jannabus 9 aug
    Puret101 20 aug

  • Svar på tråden Tvillingar Aug -08 Del 2
  • snarf

    Gomorron alla. Har haft en helvetes natt! Vaknat 10 ggr tror jag. Ont när jag vänder mig, tar 2 minuter att bara vända sig till andra sidan. Höfterna och fogarna gör så ont.
    Att ta sig ur sängen är ett halvt företag eftersom kissblåsan alarmerar men huvudet säger stopp! Vet ju hur jäkla ont de gör i fogarna innan man tar första steget, "knock" sen går de bra. Behövde kissa 3 gånger inatt.
    Puret du skriver om kramp i vaden. Har aldrig haft förut men just i natt! Högra vaden krampa flera gånger så jag har träningsvärk idag. En av gångerna då jag försökte somna om, ja då vakna underverkena till. Tvilling 1 hickade som en galning och tvilling två roade sig med att sparka/grejja under högra revbenet.

    krypningarna i fötterna och benen är vidriga framåt eftermiddan och vi ska inte tala om kvällarna..... Annars så är allt bara bra *s* Älskar att vara gravid

  • Blekingskan 74

    Snarf, känner så igen dina nätter! Vaknar stup i kvarten, kissnödig, vändning som gör så ont, benen gör ont - måste upp och gå för att få bort det, lider de första stegen sen går det bra som du säger. Har även fått extremt ont på högra sidan av magen när jag legat med den delen ner. Då vill jag bara gråta och skrika. Tur att vi får belöning i slutändan... Gick in i vecka 30 igår, tjohoo! Känns som att man gått långt då, fast samtidigt en fjärdedel kvar, känns ju som en evighet!

    Har i alla fall ingen kramp i vaderna (kommer väl nu då när jag skrivit detta), alltid något! Tur att man får två på en gång nu för jag lovar: ALDRIG MER GRAVID!

  • Jannabus

    Ultraljud idag och allt såg bara bra ut! Nummer 1 ligger med huvudet ner, och nummer 2 med huvudet upp mot mina revben. De hade gott om fostervatten, så de kan vända sig ännu. Kommer inte ihåg vikten exakt men de vägde mellan 1100-1200 g. Det blir inga jättebebisar iaf Det var svårt att få några riktiga mått, då de var vildast i stan, kunde inte vara still en sekund, haha.

  • Blekingskan 74

    Grattis Janna till härliga besked på UL! Verkar vara ungefär samma storlek som våra krokodiler. Hoppas att 1:a inte vänder sig!

  • snabbavinden

    Jannabus- då är dina lika stora som mina bäbisar var förra veckan när vi var in på UL. Skillnaden på oss är att ettan på mig ligger med fötterna ner och tvåan huvudet ned. Vilken vecka är du i nu??

  • puret101

    Vad skönt att allt gick bra på UL Janna :)

    Vet någon hur lång tid det brukar ta från det att man skickar in moderskapsintyget tills det att man får papper tillbaka från fsk?

  • snabbavinden

    Halloj alla.
    Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Herre gösses va veckorna rullar på jag går snart in i vecka 31 (ons). Imorgon ska jag åter på kontroll hos BM och veckan efter det så är det UL igen.
    Nu i helgen så har mina små krabater varit riktigt livliga, funderar på om dom kommer att bli cirkus artister som vuxna hehehe.

    Ha en fortsatt trevlig söndag i det fina vädret.

  • Sway307

    Tönkte bara meddela er om att vi vart på Viktupskattning osv. idag allt såg bra ut , frugan får komma med detaljer senare!

  • snabbavinden

    Igår så var jag hos BM på kontroll. Allt såg bra ut och magen den växer. SF mått nu 33-34, har idag gått 30 fulla veckor.

    Hon trodde att om bäbis nr 1 inte har vänt sig på måndag när vi ska på UL igen så skulle jag nog räkna med att läkaren satte upp en tid för planerat snitt. Men eftersom att jag har haft två lätta och snabba fölossningar förut så kan det ju bli att jag föder normalt ändå om det går fort.

    Så nu hoppas jag väkligen att bäbis sköter sig för jag vill föda vaginalt.

Svar på tråden Tvillingar Aug -08 Del 2