• Anonym

    Min 8 åring har oralsex!

    marina 81 skrev 2008-06-17 23:39:49 följande:


    översta delen är ju kopierat o inklistrat från trådstarten ser du välvarför skulle ts kopiera sin egen trådstart o sen ifrågasäta ordet kuk??
    ja du fråga TS
  • Anonym

    en sak e ju säker, att detta har inget med utforskande att göra eller lärandet.. för då hade det hänt en gång, nu är det upprepningar, det har gått för långt om åtta åringar suger av varandra... helt enkelt sätt stopp för det! han får inte vara hos kompisar eller dom hos honom förns han förstår att barn leker inte så även fast man e i tidig pubertet, tänk om det hade varit en flicka som stått och sugit på hans snopp då hade det varit andra bullar minsann... nej sätt stop för det! barn ska inte utforska så långt åt det hållet, helt okej och smygtitta på killar eller tjejer i omklädningrummet eller nåt men när det gått så långt att man ska behöva vara rädd att sin 8 åring har oralsex hos kompisar då har det gått för långt..!!

  • Anonym

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-18 20:30:06 följande:


    Va? Det var ju totalt nonsense. Barn kan väl visst upprepa saker de utforskar. Vore som att säga att barn bara springer en gång, sedan har de testat det. Det fungerar fan inte ens så för vuxna!
    nu är det inget litet barn vi pratar om han är faktiskt 8 år...
  • Anonym

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-18 20:46:48 följande:


    Ja? Och?
    ja det är inte rätt, han är för liten för att ha sex, och han är för stor för att inte kalla det sex..
    hade han legat med en flicka i samma ålder kan man faktiskt bli gravid, så så små är dom inte...
    och man ska nog inte svänga ut så i sina exprementeringar.. hade han han onanerat själv hemma hade jag inte tyckt det varit konstigt det hör till utvecklingen men inte att suga av sina killkompisar...
  • Anonym

    Dorian Ertymexx skrev 2008-06-18 21:00:22 följande:


    Det är fortfarande inte sex, utom i era huvuden. Vilket säger mer om er än om barnet.
    det är väll klart det är sex! hur gör vuxna oralsex? hur gjorde barnet det? likadant kan jag tro... så sex är sex inga undanflykter här.. inte acceptera faktum..
  • Anonym

    sök hjälp faan,detta var det mesta sjukaste ja någonsin hört,normala barn gör ej detta,så sluta upp med en massa jävla ursäkter.O håll koll på ditt barn,herre gud asså,lite skamm i kroppen bör man ha vare sig man e 8 eller 30.

  • Anonym

    Tror det är vanligare än vad man tror. Min syster kom på hennes 7 åriga dotter slicka sin kompis i hennes rum.. När jag var liten exprimenterade jag med mina kompisar.. Man känner ju att det är något som känns skönt fast man är så liten, men inte riktigt vet vad det är..

  • Anonym

    sjukt folk!! barn beter sig inte så! puberteten ska vara till för att utfoska sin sexualitet inte småbarns åren fy skäms på er som tycker det är okej att små pojkar suger av varann!!

  • Anonym
    Svar på #427
    det var det sjukaste jag nånsin hört hur kan man låta en hund slicka på sitt barns m*s. Herregud vilka människor det finns.
  • Anonym

    jag hade sex med min killkompis när jag var 8 år.. så bara på lek vet jag att det inte är, och sen vart det fler killkompisar och fler och på mer allvar. nu i vuxen ålder kan jag tänka äsch jag var ju bara ett barn, men samtidigt tänker jag barn ska inte göra sånt, skulle min dotter göra sånt skulle jag bli förstörd. så håll mera koll på era barn! låt dom leka men inte sexuella lekar det har man gott om tid att göra när man är vuxen!

  • Anonym

    citerat nummer 442#
    Det är fullkomligt normalt att barn utforskar sina kroppar och könsorganen.

    sina egna kroppar ja helt okej, andras vid den åldern nej. vi är vuxna vi bestämmer. man behöver inte säga att det är fel eller fult, bara att sånt gör man när man bli äldre, barn bör inte dricka kaffe röka ciggaretter dricka spritheller, vilket vi lätt säger nej till och ber dom vänta med. vilket mycket hör till vardagen för många precis som sex. man behöver inte lära sig om sex som 8 åring. man får sexualundervisning i skolan.

  • Anonym

    Har inte läst mer än TS.... men varför vet en 8åring vad kuk är? var har han hört låten?

  • Anonym
    Johannanyfiken skrev 2008-06-23 16:19:57 följande:
    jag och kompisarna på dagis lekte också liknande lekar som små...vi stoppade in pappersbitar i baken på varandra och stoppade i skedar där fram. Man tyckte väl att det var lite kul och spännande..inget man skämdes över direkt.Men nu skäms jag lite över det men det verkar ju vara naturligt.
    ja det låter mer som bus lekar du hade, men inte ts beskrivning på vad pojen gör, det låter inte normalt med tanle på den unga åldern.
  • Anonym

    Anonym (hmm) skrev 2008-06-23 18:37:15 följande:


    Jag, och en del andra jämnåriga barn, gjorde en hel del sådana saker med varann när vi var nio. Och det förekom även regelrätt penetration, och NEJ, det var inte en lek. Det var renodlat sexuellt, med samma sorts drivkraft, känsla, och mål som det har idag. Det som kanske saknades var lite erfarenhet och know how, men sådant lär man sig snabbt. Och JO, vi förstod innebörden alldeles utmärkt av vad vi gjorde. Vi visste precis vilka implikationerna var osv. Jag förstår inte att alla verkar tro att deras 8-9-åringar är idioter som inte förstår ngnting om världen.
    precis!
  • Anonym

    När jag var yngre var det inte ovanligt att man liksom näckade sig för varandra å lät andra känna och peta..men det var inte direkt något sexuellt över det..
    Dessutom ritade och skrev jag och en kompis ihop en avancerad porrtidning när vi inte var mer än 7-8..föräldrarna höll på att dö av chocken..å trodde nog säkert att vi skulle bli sexgalningar eller något sånt..
    var inte något vi lärt hemmifrån utan vi hitta såna tidningar ute och blev "inspirerade" av det spännande vi sett i dem och vi hade kul och tyckte vi gjort något bra..grannarna som fick varsin upplaga var dock inte lika upphetsade
    TS jag tycker du gör rätt i om du håller lite koll på vad kidsen gör så det inte spårar ur helt..däremot så behöver inte detta betyda att ditt barn eller hans kompisar är på väg att bli några galningar..kan nog vara bra iaf prata med någon som har lite kunskap om hur man ska hantera sånt här.

  • Anonym

    jag tycker att du abslout inte ska bestraffa.
    dom flesta barn undersöker sin sexualitet när dom är mindre.
    det är nog en större grej för oss vuxna eftersom sex för oss är mer laddat och betyder så mycket mer än vad det gör för ett litet barn.
    låt honom utforska. om du säger åt honom så kommer han att lära sig att sex är något fult och skamfullt och det är inte rättvist.

Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!