Inlägg från: Sthlm74 |Visa alla inlägg
  • Sthlm74

    30+ are som väntar barn i mars 2009

    FruA; har ringt båda men är tyvärr semestertider både på privatmottaggningarna och på landstinget. För mycket folk i Stockholm! *Grrrr* Eftersom jag defintivt inte har ont på någon sida utan bara mitt i så trodde de inte det kunde vara utomkveds. Dessutom skulle jag nog ha mer ont.

    Jag är egentligen inte särskilt orolig utan är mest jobbigt att det gör så ont stundvis att jag har svårt att sova! Vaknar av det mitt i natten. Men känns verkligen skönt att höra att fler haft detta i tidigare graviteter och även nu utan att det ska vara någon fara. Håller ju även tummarna för dig FruA!

    Tack kattenfindus för svar om Alvedon; har ju kollat att det ska vara ok att äta (istället för tex ipren) men kan lika gärna kolla mer er här i tråden!

    3 dagar kvar till semester!!

  • Sthlm74

    Hej Kasper - välkommen!!

    FruA; åh vad skönt att allt var bra med den lilla!! Du får förhoppningsvis bättre svar av BM angångde vätskan i buken. Själv så har jag bestämt mig för att bita ihop och avvakta; det är ju säkert inget eftersom jag inte blöder.

    Apropå kläder (Jensas inlägg):
    igår sprängde jag sönder dragkedjan på mina jeans (de ENDA jag kunde ha!!). F-n; jag har verkligen inga byxor att ha på mig snart förutom joggingbyxor och leggings... *suck*
    Magen är som en stor BALLONG på mig också. Maken tycker jag ser jättegravid ut (dumma svullna tarmar). Tuttarna har blivit så svullna och ömma att jag nu sover med sport-bh på för att det gör ont när jag ligger på dem. Kan man annat än att skratta åt hur sjukt allt blir med kroppen?!

  • Sthlm74

    Hej allihopa - vad många vi börjar bli nu!!!

    Jag mår bara bra (7:e veckan) bortsett från de vanliga krämporna; ont i magen till och från pga växtvärk, väldigt trött och så har jag ett kontant lätt illamående.... Någon som känner igen sig?

    Sista arbetsdagen imorgon - sen är det SEMESTER!!!

  • Sthlm74

    Hej alla (och alla nya!!),

    Jag sover också dåligt om nätterna. Bla pga värken i magen som håller mig vaken några timmar varje natt och så måste jag upp och kissa minst 2 ggr (vilket jag ALDRIG behövt göra annars). Vill gärna undvika värktabletter men har nu börjat ta alvedon för att kunna sova. Gör även ont i brösten när jag ska sova pga sover på mage, så det är också en anledning till att sömnen är sämre.

    Men det känns faktiskt som en liten tröst att jag inte är ensam om detta, utan ni andra tycks uppleva något liknande! Vi får bita ihop och uthärda detta tillsammans!!

  • Sthlm74

    Anki och Lousie; vad hände hos BM? Såg fostret alltså mindre ut än det skulle?

    Angående ÄL: man vet ju tyvärr aldrig om ägget faktiskt släpper med ÄL-tester; bara att kroppen försöker. Om man tar tempen samtidigt så vet man ju om ägget faktiskt släppt. Därmed KAN det ju vara så att ditt ägg släppte först en vecka senare än du trodde... Bara en tanke alltså.. (jag hoppas detär så för din skull)

  • Sthlm74

    Vi får hoppas på det bästa Anki!!! (*jag håller tummarna*)

    Idag gick jag in i 8:e veckan (7+0) - det jag själv tror iallafall (enl senaste mens är jag på 7+4)
    Har inte haft så jobbig dag som Eri75, men även jag känner mig ganska trött och orkeslös faktiskt. Har NOLL energi. Illamåendet är inte särskilt jobbigt än så länge (kommer och går och känns ganska hanterbart). Har märkt sen i fredags att jag MÅSTE ha mat var 3:e timme; då blir jag VRÅLHUNGRIG, även om jag åt en stor portion mat för 3 timmar sen. Och det är verkligen så magen börjar kurra och skriker efter mat, det låter verkligen. Väldigt lustigt!!

  • Sthlm74

    Nidavi; jag tolkar det som att du börjat blöda ännu mer? Åh, vad tråkigt!!

    Eri75; hoppas ditt blodtryck blir bättre snart - har de sagt att de kommer bli bättre?

    Nu ska vi ta en tur ut i skärgården! Ha en härlig dag i solen allihop!!

  • Sthlm74

    Nidavi; jag tolkar det som att du börjat blöda ännu mer? Åh, vad tråkigt!!

    Eri75; hoppas ditt blodtryck blir bättre snart - har de sagt att de kommer bli bättre?

    Nu ska vi ta en tur ut i skärgården! Ha en härlig dag i solen allihop!!

  • Sthlm74

    Kikar in i tråden och kollar hur det är med er.
    Själv börjar det kännas som jag håller på att storkna i värmen! Men jag mår faktiskt riktigt bra i övrigt; illamåendet håller sig nästan borta och den värsta värken i magen om nätterna börjar ge sig så nu sover jag bättre igen (*ser ljuset i tunneln*).

    Har precis kommit tillbaka från en skön weekend uppe i Roslagen med SPA och sköna middagar. Det börjar redan bli väldigt tråkigt att inte få dricka ett gott rödvin till grillat.... Alkoholfritt vin och öl är tyvärr inte samma sak *suck*

Svar på tråden 30+ are som väntar barn i mars 2009