• Sockerråttan

    Första barnet, bf mars 09

    Det finns ju ett par grupper redan för mars 09, men det skulle vara kul att få dela tankar och känslor med andra som väntar barn för första gången. Om uträknignen stämmer har jag bf den 9 mars Sååå overkligt!!

    Hur känns det? Både fysiskt och emotionellt? När tänker ni berätta/har berättat för familj/släkt/vänner/jobbet? Hur är pappan? Får ni mycket stöd och hjälp redan nu? Osv. osv...

    ALLT får man diskutera här!

  • Svar på tråden Första barnet, bf mars 09
  • narie24

    hej ni andra!

    Enligt Fl är jag så samma dag som er två andra, 7+4. Vilken slump! (sen har jag fått lite annorlunda på andra sidor).

    Ja ni, det där med humöret känner jag igen. Ena stunden är jag glad och uppåt och sen känns allt tungt, grått och jag är osäker och vilsen inför allting. Allt med graviditeten och förhoppningsvis kommande barn känns ibland jättestort och läskigt. Sen blir det ju extra tungt när man mår illa, är supertrött osv.

    Någon annan som har ont i svanskotan/ländryggen? Kan det ha med graviditeten att göra?

  • M i a M

    Hej på er! Jag är en tjej från Övik som är i 8e v (7+6). Har bf den 15/3
    Gjorde 3 grav.test innan ja fattade att det va sant! :) Har inte fattat riktigt än tror ja, hehe:P

    Har bara berättat det för mina närmaste än, man kan ju inte vara 100 säker att det går vägen...men det är skönt att berätta för någon ifall det skulle gå på tok så har man stöd.

    Det där med humöret känner ja VÄL igen! Satt och stortjöt till barnfilmen "Alvin" igårkväll.... hahaha:D har aldrig gråtit så mycket för ingenting förr!
    Har även mått super dåligt nu i nåra dagar. Skulle äta korv och makaroner hos bekanta, men tålde inte matoset och fick springa på dass för att "kasta upp"... inte så nice...

    Har varit en stor kaffeälskare innan jag blev gravid, men nu tål ja inte ens lukten av kaffe. Knepigt hur det kan bli. :P

  • narie24

    Någon som vet varför det skiljer flera dagar mellan FL´s graviditetsuträkning och andra (t.ex. Alltförföräldrar).

  • septembergirl

    Narie24: Gick in och kollade på olika sidor och det stämmer alla visar olika. På fl står det att jag är i vecka 9, medans på alla andra sidor är jag en bit in i vecka 10. Så gärna för mig att jag har gått längre tid. Även om det bara handlar om några ynka dagar så känns det som man fått en skjuts längre fram i graviditeten.
    Men varför är svårt att förstå..

  • narie24

    Precis Septembergirl. De andra sidorna stämmer även med BM´s utträkning. Vill verkligen hellre lita till det ;). Men men det är ju bara några dagar..

  • Queen 11

    Här är en till som inte mår nåt vidare. Har svårt att äta det mesta och spyr varje kväll. Hoppas att det blir bättre snart... Är i vecka 8+5.

  • Caramell 1980

    Inskrivning hos BM i morrn och bröllop på lördag. Mycket som pirrar just nu!

  • KvC

    Gravid i vecka 10 nu med första barnet, va på vul i veckan. Och min bf på fl stämmde överens med mätningen! =D
    Vul va nog det häftigaste jag någonsin har gjort. Man såg den lilla krabaten. Huvud, armar och ben! Riktigt mysigt. Ville verkligen inte gå hem... Nu längtar jag ännu mer...
    Bf 16 mars..=D

Svar på tråden Första barnet, bf mars 09