• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    lillronya skrev 2009-01-26 19:10:25 följande:
    Inte meningen att sno din plats. Men det är så roligt när nån allvarligt undrar hur det är tycker jag. Jag har ju inte lika många barn som du, men folk tycker vi har märkligt många ändå.
    Nej, det var verkligen inte menad så alltså - hoppas du förstod det!!
    Helt sedan vi hade 4-5 har folk tyckt vi varit jättemånga, tydligen går gränsen där någonstans
  • Ruso
    Perkan skrev 2009-01-26 20:24:13 följande:
    Ja det låter underbart till er alla tre med allt från 5-8 barn! Jag blir otroligt imponerad! Delar barnen rum då eller bor ni i nåt jätte gigantiska hus?!? För vi bor inne i Stockholm, jag är ingen villa människa fastän jag är uppväxt i villa konstigt nog, men iaf så möjligheter till ännu större lägenhet blir lite mer begränsat för oss med dessa vansinniga priser som är här. Vi har en 5:a och visst skulle två kunna dela rum i sådana fall (om vi får ett till vill säga) fast jag tycker ändå någonstans att barnen ska ha varsitt (om man inte har tvillingar för de mår oftast bäst av att dela har jag hört!) men jag vet inte.... jag kanske är bara "insnöad" Jaja.... Nu är det bara knappt 4 dagar kvar till kollektionsläpp!!!!!
    Vi bor i rätt stort hus, tror det är 103 kvm på 2 våningar + källare som är lika stor. NÄstan alla barnen har eget rum. Lilleman delar med oss, och småflickorna har ett sovrum tillsammans och ett lekrum tillsammans. Maken har även kontor hemma.

    Tvillingarna delade rum i rätt många år, sedan för några år sedan blev det superviktigt att få _eget_ rum även för dem. Tror de behövde få vara själv. Tror inte tvillingar mår bättre av att dela rum än andra syskon, faktiskt...
  • Ruso
    stökmamma skrev 2009-01-26 21:45:49 följande:
    AHH, tycker det är skit häftigt att läsa om er me många barn, är ju själv där med 5. Och skullr jättegärna ha fler men det tycker inte pappan Fast han va ju igentligen nöjd efter 2 Kommer det inte ett program på tv snart om stora familjer?? Ska kolla din blogg ruso, tycker det är kul att se hur andra stora löser vardagen och skull mer än gärna vilja se hur det ser ut hemma hos, hur andra löst tex hallen. Där har vi kaos bla Och förresten våren kommer bli DYR, om man ska hålla sig till tråden
    Programmet börjar väl på måndag i TV4 har jag för mig. Har mailat lite med 10 barns mamma innan, så det blir kul att se henne och familjen. Hon har ju varit i ett antal tidnignar innan så ni kanske har sett henne? KOmmer ihåg en bild i vi föräldrar (eller vad det var) där hon och hennes 6 döttrar hade den vit/blå medaljongklänningen från våren 07!! De stod uppradade med lika kläder hela högen ;)

    SEdan mamman som hade två barn, hitta ny kar och fick tvillingar *3!!! HOn har varit Dunnis-säljare...det syns nog på barnaflocken!

    Hallen ja...hur vi en fixar med hyllor, lådor och så blir det snabbt kaos där...*suck* Vi gjorde om för några år sedan för att få en stor hall, med stor garderob som vi skall köpa skjutdörrar till. Men - garderoben som såg så stor ut utan kläder blev snabbt för full... ;)
  • Ruso
    annie dark skrev 2009-01-27 22:16:45 följande:
    Kanske måste ställa in min träff, har bjudit in 20 pers och bara 2 har tackat jag och 3 kanske resten tackat nej. Hur gör ni? Verkar som det bara är jag som har shoppingpengar över.
    Ja, med två personer så blir det lite lite - kolla med din säljare, man jag tror inte hon är så pigg på att komma när det är så få.

    Själv var jag sent ute med inbjudningarna, skickade i går och i dag. Har tills nu bjudit 14, en har tackat ja och en nej... Har dock några till jag tänkte fråga, får nog ringa eller fråga via facebook...
  • Ruso

    Och jag är jättesen med inbjudningar. Hade tänkt 2 veckor innan...men så gick tiden för snabbt, eller nåt.... så måndag och tisdag denna veckan delade jag ut inbjudningar, och då är det vara en vecka kvar till partyt (3/2). Och några måste jag nog ringa också.

    3 stycken har sagt ja och en har sagt nej, inga fler har hört av sig än. Hoppas det blir i alla fall 11 stycken, vill ju ha max att shoppa för

  • Ruso
    Skrutteruttan skrev 2009-01-30 07:21:03 följande:
    De på bilderna är EXAKT de som såldes i höstas ju...
    Det är för att det är exakt de samma! Den turkosa och röda baströjan samt jeansen följer med vidare och finns i nya kollektionen med!
  • Ruso
    Perkan skrev 2009-01-30 09:49:11 följande:
    Ni som får se dom irl idag måste berätta hur de var på riktigt!!! Jisses vilken väntan....
    Nu har jag sett kläderna - åh...vad skall man välja? MIna önsken och min plånbok är inte alls överrens....
  • Ruso
    SeriousGangBang skrev 2009-01-30 09:53:08 följande:
    ärt väl ute i lite god tid kanske... skulle gärna vilja veta motiv å så eftersom ja ska göra en tårta... men ja satsar på en discoapa tårta
    Det blir nog kanon...annars räker det nog med en alldeles vanlig prinsesstårta

    Själv serverar jag nog kladdkaka...tråkigt, men jag skall till BUP den dagen och har inte så mycket tid på mig...
  • Ruso
    Skrutteruttan skrev 2009-01-30 10:06:32 följande:
    Absolut, men jag har satt ett tak på 6000 kronor i kväll, undrar just om jag fixar det .
    Åh, om jag ändå hade så mycket att spendera!! *Drömmer*
  • Ruso
    Emsingen76 skrev 2009-01-30 10:17:24 följande:
    Ruso skrev 2009-01-30 10:11:53 följande: Har du sett dem live eller lyckats få fram bilder på hemsidan eller liknande? Vill också se...
    Har sett den live...men väntar spänd på hemsidan, svårt att hålla alla kläder och detaljer i minnet...
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9